Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Uzivatel "Maxipes"

Diskuze » Negativní příhody

Roman Balak (autor tématu) 5 před 2 týdny

Protoze nelze hodnotit darce, dovolim si napsat jedno hodnoceni sem. Uzivatel Maxipes, nabizel nekolik veci jako televizi a vysavac, domluveno, avsak na popsanem miste jsem ho nenasel. Dalsi domluva, napsal presnou adresu a jmeno, avsak na uvedene adrese takove jmeno neni. Cili dve zbytecne cesty. Pritom ma nekolik positivnich hodnoceni, takze nechapu, ale z me zkusenosti asi nejaky blazen nebo podvodnik, co si dela z lidi legraci.

Akela 608 před 2 týdny

Projděte si jeho profil a oslovte např. Michalu V se kterou !obchodoval!, ona tam má nabídku na kterou jí můžete napsat a zeptat se jak to s tím pánem bylo a je. Třeba se dozvíte víc.

Roman Balak (autor tématu) 5 před 2 týdny

Dobry den, dekuji, ja to asi dal zkoumat nebudu, ten clovek je divny a nestoji mi za to s tim dal ztracet cas, jen jsem chtel upozornit kdyby ostatni se s nim na necem domlouvali, tak treba pocitat s tim, ze nekam prijedou a tam nikdo nebude. Cili kdyz tam pojedou, tak aby to treba nebylo daleko a pripadne zbytecna cesta a ztrata casu.

Akela 608 před 2 týdny

Dobrý den máte pravdu, nemá to smysl.

maxipes 4 před týdnem

Muzete mi prozradit proc jste mi nezavolal pane Balaku?
Vy jste jeste nemel presnou adresu, presto jste prijel k obchodnimu centru NovoPlaza. Co jste jako cekal ze se stane? Nejaky zazrak? Mel jste na me telefon, mohl jste zavolat.

Roman Balak (autor tématu) 5 před týdnem

Muzete mi vysvetlit, co jste mi to dal za adresu, na ktere nejste? Nebo mozna i ostatni by to zajimalo, kdyz uz se k tomu chcete vyjadrovat.

maxipes 4 před týdnem

To ze nemam jmeno na zvonku neznamena, ze tam nebydlim.
Proc jste mi nezavolal pane Balaku?

Prominte nehodlam s Vami dale ztracet cas pane Maxipes, uz jsem ho ztratil dost, davate lidem nesmyslnou adresu, duvod vaseho divneho chovani nechapu a nechci chapat. Pokud neco darujete, ale neumite normalne napsat, kam si pro to ma zajemce prijet, neni to moc uzitecne.

maxipes 4 před týdnem

Právě jste si zasloužil místo na mém blacklistu.
Pro ostatní co tenhle thread čtou, přikládám prinscreen naší komunikace.
Ami jednou mi pan Balák nezavolal, ani nenapsal SMS.
Svůj telefon jsem mu napsal hned v první zprávě ode mě.
https://1iq.cz/img/sG7NA/9JckJ.png

Zamerne jsem Vas neoslovoval Vasim jmenem, ktere jste mi napsal, ale protoze ho nemate zverejnene, nechtel jsem narusovat Vasi identitu. Tak tedy, kdyz zverejnujete nasi komunikaci, jen doplnim: Petr Liska, Novodvorska 155. Vase tel cislo nemam potrebu zverejnovat.

maxipes 4 před týdnem

Jste zákeřný hajzl pane Baláku. Tímto jsem s darováním skončil.

Pavel Svoboda 18 před týdnem

Dobrý den, nenechte se znechutit některými jedinci. Většina lidí je tady normálních a jsou rádi, když něco dostanou a nebo mohou něčím někoho podarovat. A ty, kteří se nějak vymykají normálu se umístí na BL a je relativně zase klid. Přeji všem hezký den. P.S.