Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

VAROVÁNÍ

Diskuze » Negativní příhody

dana uhrová (1) (autor tématu) 0 před 6 měsíci

Zájemci o různé věcičky za odvoz, dávejte si POZOR na Moni, Praha 10. Paní nejenže neměla věc k darování připravenou a teprve ji bezúspěšně hledala, ale ještě mi vyhrožovala policií, že jsem si dovolil vstoupit na její pozemek. Předem jsem avízoval den i dobu kdy přijdu !!! Přitom zvonek nemá, jen kovový zvonec k nedosažení ! Lokalitu poznáte podle neskutečného bince u domu. Prostě katastofa a lokalita dost odloučená...

petr petr (2) 249 před 6 měsíci

Aha tak to bude asi potřeba se jí vyhnout ,mě se stalo ,že třeba na adrese nikdo takový nebyl a pokud jedu 80 km. někam je to nepříjemné .

Eva* 172 před 6 měsíci

Podle popisu myslím, že se tu paní řešila již před pár lety. Příště dejte raději odkaz na profil, než adresu.

helena 42 před 3 týdny

dobrý večer, chtěla jsem jen upozornit na pana filipa Bozice, nechal si připravit několi tašek věcí a je to 10 dní, a ještě si nepřišel, nechal si dát telefon, taky určil i jeden den kdy přijde a nic, připravil mě o dost času a také můj byt není skladiště, některé věci už mohly dělat někomu službu, i když vždy napíše , že to chce pro matku, která má několik dětí a nemá čas si přijít, stejně si myslím, že to někde prodává, myslím, že nebudu sama, komu to udělal, kvůli takovým lidem mách chuť s darováním skončit i když vím, že je to potřebné.jen jsem měla potřebu na to upozornit a já sama ho dávám do black listu zdravím Helena

Ola-Ola 1 před 3 týdny

Dobrý den ,mám stejnou zkušenost s tímto pánem ,dávám též na black list ,pěkný den vše Ola

Eva 13 před 3 týdny

Dobrý den, mám stejnou zkušenost tento týden sliboval každý den, že dojede a nic , když se podíváte na seznam získaných věcí, tak se nedivím, že nestíhá objíždět všechno o co projeví zájem .

Akela 603 před 3 týdny

Já se v něm též zklamala suším tu tašku s věcmi už druhý týden, tak jsem se rozhodla si ho bloknout a věci jsem opět nabídla. Ve skutečnosti jsem mu darovala již hodně věcí. Dozvěděla jsem se že obíhá i další weby, sběrné dvory a jak mě naposledy sdělil, že už mu na nevyhazuj zablokovali 3 účty u věcí ze sb. dvora. Nejprve jsem si říkala opravdu slušný člověk, přestože hodně bere přinesl vždy bonbonieru,ale jak vidím a i ze své zkušenosti tu řádí jako černá ruka. Už jsem se ho ptala kam ty všechny věci dává, kde je skladuje nic určitého nesdělil. Je to samozřejmě jeho věc,ale když si prohlédnete co vše bere.... Např,. desítky kol na to mi řekl, že je opravuje a že je pak dává na Facebooku. Ovšem žádnou registraci tam pod svým jménem nemá a skupinu také ne. Naštvalo mě hlavně to,že to nejspíš prodává na blešácích apod. Když jsme se domlouvali na časech vyzvednutí vždy řekl, že je ještě v práci, o další hodinu déle stejná odpověď a tak by to šlo klidně až třeba do 21 h. Nechápu pokud opravdu pracuje jak může tohle všechno stihnout obíhat všechny weby vše odvážet pak to někde uskladnit a zase dávat dál? Od toho je tento web, aby se dávaly věci k další potřebě lidem a na to opravdu není potřeba překupníka. Kdysi tu takhle řádila Kroupová..... Je to na lidech zda to budou tolerovat, já už tedy ne.

Pavel Svoboda 17 před 2 týdny

Dobrý den vážení, vidím, že nejen já mám nepříjemné zkušenosti s panem Bozicem. Požádal mě kopírovaným textem, kde vždy jen zaměnil název věci o kterou žádal, o 9 věcí a nikdy nic nechtěl pro sebe, vždy pro někoho a zároveň hned nabízel něco na revanš. Na několik věcí jsem měl již jiné zájemce a když jsem mu tudíž napsal, že danou věc dám někomu jinému, dočkal jsem se jen urážek a výhrůžek, že moje chování nahlásí administrátorovi tohoto webu, že jsem problémový. Na to jsem mu napsal, ať si klidně poslouží a že administrátorovi poskytnu celou naši komunikaci ať to sám posoudí. Tu komunikaci mám opravdu zkopírovanou a uloženou, ale nechci ji sem dávat, abych tady nebudil nějaké nepřiměřené vášně. Každopádně ode mne nedostal nic a již je BL. Přeji všem poctivým dárcům a potřebným žadatelům o cokoli hezký den. P.S.

Akela 603 před 2 týdny

Já jsem si pána zablokovala konzultovala jsem to i s adminem, ale stále mi píše, to není normální. Když jsem mu napsala, že není třeba dělat prostředníka zde brát a pak zase rozdávat a proč si ti potřební sami nenapíšou o věci, nařkl mě že jsem také prostředník když dám věci od rodiny atd. Jenže já je daruji a nekšeftuji s nima. 80% jsou věci moje osobní. Bylo by dobré aby byl zablokovaný na tomto webu, začíná být velice nepříjemný.

marta2 3 před týdnem

I já mám zkušenosti s panem F.B.
Teď v pondělí jsem mu předala poslední věci, a už s ním nechci mít nic společného. Bylo to vyčerpávající...

Akela 603 před týdnem

burbot 2 před týdnem

Bohužel se musím přidat k varování před panem F.B.. Ke mně pán sice přijel, ovšem neohlášeně, navíc aniž by věděl, pro co si jede. Když jsem odpověděla, že to je asi omyl, že s nikým domluvená nejsem, nic nemám nachystané a že jsem toho nabízela v posledku více, napsal, abych mu dala "vše, co mám"!? V mezičase mě ještě opakovaně prozváněl. Omluvila jsem se, že se takto nejedná. Pokud jede z větší dálky, má se domluvit předem. Na to mi přišlo, že si něco zařídí, ať to nachystám. Nechala jsem bez reakce. Načež přišlo, jestli už mám nachystané, kdy budu mít, atd. Odpověděla jsem, aby už nejezdil. Což mě stálo urážku a dvě výhrůžky. Nahlášeno adminovi.

burbot 2 před týdnem

Ještě dodám, že slova jako prosím nebo děkuji ve slovníku pana Filipa B. zcela absentují.

Petra Vlčkova 1 před týdnem

i ja se pridam , pan si pred urcitym casem mnel vyzvednout obleceni taky psal ze to ma pre nejaku slobodnu maminku. Dohodlis mse si cas no pan vubec neprisel , nanapsal any ze se omluva ze mu neco skocilo co toho proste nic po 2dnech my napsal ze pride to sem mu napsala ze uz nek nechodi ... nato ma pan zacal urazat psat ze to obleceni nik nechce tak proc mu ho nedam atd ..... ten den sem ho blokla a uz sem nu neodepisovala ..

Patrik 22 před týdnem

Tato osoba řádí i na nevyhazuj to a bere tuny věcí,každému říká,že to je pro známé, lidi zamyslete se proč bere hlava nehlava vše co mu padne pod ruku? Zásobuje celou českou republiku? Jak jsem se doslech tak už je tam blokovaný u sběrných dvorů, už toho tam měli dost. Jenže na nevyhazuj to není hodnocení jako zde tam má volné pole. Nemoc? Výdělek. Pro svou potřebu to nemá a ke všemu je to zlej arogantní člověk.

Admin Petr 251 před 7 dny

Díky všem za nahlášení, situaci řešíme.

Tereza Jandová 1 před 7 dny

Pán už má nový profil založený dnes, Farkis. Ozval se mi se stejným textem.

Akela 603 před 7 dny

Terezo díky za upozornění. To se dalo čekat To už dělal třikrát na nevahazuj to.

rjd00 7 před 2 dny

Hmmm, takže to si zamluvené věci asi už neodnese. No nic, aspoň vím, proč nereaguje. Díky za info.