Alžběta Grymová (grymovi@email.cz) - pozor na ni !

Diskuze » Negativní příhody

Michaela (autor tématu) 103 před 6 roky

Upozorňuji na nespolehlivou a podezřelou osobu jménem Alžběta Grymová. Komunikace vázne a když, tak je velice nedůvěryhodná. Myslela jsem, že schůzka, kterou jsme si domluvily, platí, protože to je přece dané slovo, ale ne - nechala mě stát venku, v chladném počasí, a bez omluvy a jakéhokoliv vysvětlení nepřišla a ani nedala vědět. Nereagovala na volání, neodpovídala na sms zprávy a jako vyvrcholení celé její neslušné anabáze si vypnula telefon (!). Co je v dnešní době mobilních telefonů důvodem takovéhoto jednání? Bezpochyby pohrdání slušným chováním a úctě k člověku a danému slovu. Pro dokreslení mohu dodat, že jsem v minulosti této ženě, když byla hospitalizovaná na psychiatrii v Bohnicích, vezla autem věci, aby měla radost....Takže tak - rozmyslete si dobré skutky, pečlivě zvažte, komu je poskytujete....

Grymovi 22 před 6 roky

Psala jsem vám email, s omluvou že mi to dneska nevychází, s dotazem zda je možné přesunout na jiný termín.

Michaela (autor tématu) 103 před 6 roky

...schůzku jsme měly včera...

Tomáš 421 před 6 roky

Grymovi nejsou "nespolehliví".

Michaela (autor tématu) 103 před 6 roky

...každý si udělá názor poté, co si přečte hodnocení u jejich profilu...

Káťa Malá 1 před 6 roky

Také od čtvrtka čekám na vyjádření, zda si paní pro věci přijede nebo ne, původní termín zrušila půl hodiny před schůzkou, na další, mnou navržený termín již nereagovala.

Tomáš 421 před 6 roky

Grymovi bývají občas nemocní (patrně to jsou starší lidé) a píšou to tu i v diskuzi, pokud stihnou - ano, stačí si to přečíst. Pokud budou zdravotně schopni, určitě se ozvou.

Michaela (autor tématu) 103 před 6 roky

...zdravotně schopni používat a využívat mobilní telefon myslíte...? Ne, nejsou to starší lidé, jen neslušní - přečtěte si všechna jejich hodnocení namísto těchto domněnek, které netřeba sem psát.

Akela 588 před 6 roky

Paní je mladá, poprvé přišla, podruhé problém.... a podotýkám to bydlela 2 stanice ode mě, takže to není jen náhoda, to se musím paní Michaely zastat.

Maqi89 135 před 6 roky

Souhlasím, Grymovi nejsou spolehliví. Mám úplně stejnou zkušenost. Paní je mladá, poprvé přišla, podruhé mě nechala čekat a už se neozvala. Včasná omluva by byla slušností...

Šošana Mickinas 3 před 6 roky

S paní jsem kdysi komunikovala přes email, byla vstřícná a milá, nicméně musím dodat, že na jedné straně, na straně druhé se na můj email už pak neozvala. Co za tím vězí, netuším.

(smazaný uživatel) 134 před 6 roky

No ja si prošel komunikaci z historie a je to tak ze maj doma jeden pocitac o ktery se stridaj s manzelem. To ale neomlouva vyplej telefon a neomluvu. Myslim ze v tomto pripade vlaceni neni tak uplne na miste. p. Grymova by se ale mela zamyslet nad tim jak vest svoji komunikaci aby se ji povest zlepsila, je totiz zajimave ze prvni reakce je rychla dalsi jako snek.