Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Inzeráty

Diskuze » Potřebuju poradit

RH002 (autor tématu) 28 před 10 měsíci

potřebuji poradit., Paní si vyzvedla více věcí, ale označila jen dva inzeráty. Jako první došlo k ukončení těchto dvou a tím se stalo, že v těch dalších už se mi nepodařilo vybrat pravého zájemce, ačkoliv mám dojem, že to předtím nějak šlo. Takže další dva inzeráty mi skončily v nepředaných, což je chyba a všechny další předané té paní mám zaítm aktivní, protože nevím, jak to udělat, aby skončily řádně v předaných. Kdo ví, jak na to, ať poradí. RH002

Eva* 172 před 10 měsíci

Kontaktujte paní, aby dodatečně na inzeráty zareagovala. Slušní lidé nemají problém vyhovět.

Dobrý den, velice děkuji za radu. Vypadá to, že paní naneštěstí nerozumí žádosti s instrukcí. Je to bohužel její smůla, protože tak přijde o vícero bodů za pozitivní hodnocení, které se jí tady na serveru mohou hodit. RH002

Eva* 172 před 10 měsíci

Ona je to spíš informace pro ostatní, aby viděli, kdo si čeho kolik bere a podle toho odhadli, zda se jedná o prodejce nebo někoho, kdo věci skutečně potřebuje a využije.

Admin Petr 253 před 10 měsíci

@RH002: Mělo by být možné vybrat uživatelku i když vám reagovala na jiný inzerát - v Seznamu zájemců jsou uvedeni také, jen níže než ti co reagovali přímo.

@admin Petr: Opravdu to nešlo, nebyla tam. Zřejmě kvůli tomu, že jsem jí označený inzerát ukončila jako první. Tím pravděpodobně "zmizela" jak z konverzací, tak z výběru zájemců. V těch ostatních pak už prostě nebyla. Prostě si propříště musím pamatovat, že inzerát s přímou reakcí musím ukončit jako poslední. RH002

Tom859 5 před 9 měsíci

možná jsem to špatně pochopil, ale nelze dohledat konverzaci v "archivní" - kam se automaticky přesune? Protože je spojená s danou věcí. Archiv sice po nějaké době zmizí, ale to je až v řádu měsíců....

RH002 (autor tématu) 28 před 9 měsíci

@Tom859: Dohledat konverzaci v archivu není problém. Problém je, jak označit inzeráty jako ukončené - předané určité uživatelce, i když se její uživatelské jméno v seznamu zájemců nevyskytuje, protože dané inzeráty neoznačila kliknutím na tlačítko Mám zájem a dodatečným žádostem o provedení téhož nejspíše nerozumí a jediný inzerát, který původně označila zájmem se mi bohužel podařilo ukončit předaný jako první z řady právě této uživatelce předaných inzerátů. Docela oříšek. A zřejmě bez možného řešení.
Resp. s řešením, že si musím pamatovat ukončovat inzeráty v opačném gardu - ty zájmem neoznačené jako první a označený zájmem jako poslední, aby se uživatelské jméno "vymazalo" ze seznamu zájmců až v tu chvíli, kdy už opravdu nebude potřeba. RH002

V každém případě už nemá cenu to řešit, protože už není co. Dané inzeráty mám prostě v nepředaných a mám u nich v názvu poznámku, že již byly předány. Příště si prostě jen musím dávat víc pozor, to je celé. RH002.

adaeze tessy eze 3 před 9 měsíci

- (editováno adminem)

adaeze tessy eze 3 před 9 měsíci

- (editováno adminem)

Pavel Svoboda 18 před 9 měsíci

Dobrý den. Stalo se mi to samé a dokonce několikrát. Nyní se snažím aby si zájemci klikli na "Mám zájem" u všech nabídek které po mě chtějí, protože pak jsou u toho inzerátu vedeni po celou dobu než dojde k předání, ukončení nabídky a napsání hodnocení. Ostatní zájemci, kteří se vám přihlásili na jiné nabídky zhruba po týdnu zmizí a i když pak požádají v konverzaci o jeden předmět i o něco jiného z jiné nabídky (ale nekliknou na mám zájem) a předání se potom zdží na více než týden, tak už není možné hodnocení udělit a vy máte inzerát jako nepředaný. Tak to jen na vysvětlenou co jsem vypozoroval jak se tento web chová. Přeji všem hezký den. Svoboda

@Pavel Svoboda: Děkuji za důležité informace. Určitě je využiji. RH002

Ondřej Beránek 111 před 9 měsíci

K cemu ty body jsou ?

@Ondřej Beránek: Body za pozitivní hodnocení mohou hrát u darujícího velkou roli v rozhodnutí, se kterým zájemcem se dohodne na předání inzerované věci. Vím, že tu mají někteří uživatelé přímo v profilech vepsané informace o tom, že zájemcům bez pozitivních bodů, nebo s malým skóre pozitivních bodů, nebo naopak s velkým skóre negativních bodů nechtějí nabízené věci předávat, resp. tyto zájemce neberou v úvahu.
Obecně se tu pozitivní body považují za ukazatel toho, zda je zájemce solidní - tedy zda je schopen kromě označení zájmu o věc dále komunikovat, včetně dohody o převzetí, zda komunikuje v případě, že nemůže termín převzetí stihnout, zda nakonec věc vyzvedne a tak podobně. RH002

MarekGr 2 před 9 měsíci

Dobrý den. K RH002 body tu nehrají žádnou roli. U darujícího pokud chce, rozhoduje hodnocení /negativní a pozitivní/ neutrální je tu vcelku o ničem, protože ho dostane i vzorný a spolehlivý zájemce a dále to jestli žadatel sám něco již daroval. Body ukazují pouze vaší aktivitu. Body zde naskakují i za nepředané věci a obnovené věci a u skupin pokud někoho přijmete tak vám také naskočí bod. Vaše vysvětlení o bodech není objektivní.

@MarekGr: Dobrý den. Omlouvám se, řeč byla o bodech za pozitivní hodnocení, které obdarovaný obdrží od dárce, resp. o počtu určitého typu hodnocení, které obdarovaný od dárce obdrží. Pokud to v diskusi vyznělo jinak, jde o nedorozumění, kterému se mi nepodařilo při psaní vyhnout.
Pravděpodobně nejlepší řešení by bylo v předchozím mém příspěvku nahradit slovo body slovem hodnocení, aby nedošlo k mýlce.
Souhlasím, že body za aktivitu - jako je např. vložení inzerátu - mají hodnotu pouze v tom smyslu, že naskakují. RH002