Eva*
(autor tématu)
172
před 9 měsíci
Neříkáte pravdu. Chcete mi říct, že běžně vyjíždíte někam, aniž byste znala tel. č. nebo příjmení člověka, se kterým se máte setkat a pak je dle Vás normální zvonit takto brzy na všechny zvonky? A ano, zvonila jste opakovaně. Dostala jsem pak za to patřičně vynadáno od ostatních obyvatel domu. Tak to mají lidé štěstí, že nebydlíme v paneláku. Ozvala jste se na 84 inzerátů a psala byste dál, kdybych Vás nedala do blokace. Ano, u první řady inzerátů jsem na Vás nereagovala, protože jsem dané věci nechtěla dát Vám, ale jinému zájemci. Byla jste však tak vytrvalá, že jsem si řekla, dobře, něco daruji i této paní. Byla to chyba. Opravdu považuji za nevychovanost dávat dárci horší hodnocení, když z jeho strany bylo vše v pořádku. Zřejmě jste doplatila na vlastní chamtivost. Slušní zájemci si napíší a zeptají se, zda mohou získat víc věcí. Poté si teprve rezervují, o co dalšího mají zájem. Nezahlcují darující desítkami kopírovaných zpráv, jako ve Vašem případě. Pak je jasné, proč nemáte potřebné informace k předání. Netuším, proč zde píšete, že jste nedopovídala hned. Zájemcům čekám na odpověď většinou do druhého dne. Je pouze na zájemci, zda chce dotáhnout předání až do finále nebo ne. Lidé jako Vy, bez špetky sebereflexe, pak kazí ostatním dobrý pocit z darování a pomoci ostatním.