Negativní zkušenost

Diskuze » Negativní příhody

Eva* (autor tématu) 171 před 4 týdny

Paní Evo (https://vsezaodvoz.cz/profil/28937/eva), bohužel si Vás musím přidat na blacklist a zároveň chci takto veřejně napsat o zkušenosti s Vámi. Přišla jste ve svátek po sedmé hodině ranní. Byly jsme domluvené až na 7.30 hod., kdy jsem Vám chtěla vyjít vstříc. Slušný člověk by napsal nebo zavolal na mobil (samozřejmě by si ani nedomlouval čas takto brzy). Vy jste začala zvonit na všechny zvonky v domě a to opakovaně. Než jsem se stihla obout a doběhnout dolu, vzbudila jste lidi v celém domě. I tak jsem Vám dala u většiny převzatých věcí pozitivní hodnocení a pouze k pár neutrální. Odměnou za to jste mi dala neutrální hodnocení. Víte, upřímně jsem Vám chtěla dát negativní, ale říkala jsem si, že to nechám být. Nyní jsem oprávněně naštvaná. Plus jsem byla dost rozladěná, když jste mi ve dveřích vyčetla, že jste si přece psala i o další věci a proč Vám nedám všechno. Dala jsem vám to, co jste měla v rezervaci. Není povinností dárce dát každému absolutně vše, o co si napíše. Navíc když jste konkrétně Vy sama, psala k absolutně každému inzerátu, který jsem na serveru zadala. Takže takto ne! Po osobní zkušenosti s Vámi, Vás výrazně nedoporučuji!

Eva 12 před 4 týdny

Dobrý den, tak abych to uvedla na pravou míru, ano byli jsme domluvené na 7.30hod., s čím jste souhlasila,ale stihla jsem to dříve, tak jsem zazvonila,bohužel jste mi nenapsala na sebe telefon ani na koho zvonit ,tak jsem to zkusila, na žádný ze zvonků jsem opakovaně nezvonila,poté jsem se slušně zeptala ohledně toho, že jste mi v úterý odepsala,kdy si mohu dojít ,já odpověděla za 2hod.-opravdu nesedím na PC a poté jste se již neozvala.To se Vás asi dotklo, nebyl to špatný úmysl, jen vyjasnění proč jste mi neodpověděla, je na Vás komu ,co dáte.přeji hezké Velikonoce , tohle vědět nic bych si od Vás nezvala

Eva* (autor tématu) 171 před 4 týdny

Neříkáte pravdu. Chcete mi říct, že běžně vyjíždíte někam, aniž byste znala tel. č. nebo příjmení člověka, se kterým se máte setkat a pak je dle Vás normální zvonit takto brzy na všechny zvonky? A ano, zvonila jste opakovaně. Dostala jsem pak za to patřičně vynadáno od ostatních obyvatel domu. Tak to mají lidé štěstí, že nebydlíme v paneláku. Ozvala jste se na 84 inzerátů a psala byste dál, kdybych Vás nedala do blokace. Ano, u první řady inzerátů jsem na Vás nereagovala, protože jsem dané věci nechtěla dát Vám, ale jinému zájemci. Byla jste však tak vytrvalá, že jsem si řekla, dobře, něco daruji i této paní. Byla to chyba. Opravdu považuji za nevychovanost dávat dárci horší hodnocení, když z jeho strany bylo vše v pořádku. Zřejmě jste doplatila na vlastní chamtivost. Slušní zájemci si napíší a zeptají se, zda mohou získat víc věcí. Poté si teprve rezervují, o co dalšího mají zájem. Nezahlcují darující desítkami kopírovaných zpráv, jako ve Vašem případě. Pak je jasné, proč nemáte potřebné informace k předání. Netuším, proč zde píšete, že jste nedopovídala hned. Zájemcům čekám na odpověď většinou do druhého dne. Je pouze na zájemci, zda chce dotáhnout předání až do finále nebo ne. Lidé jako Vy, bez špetky sebereflexe, pak kazí ostatním dobrý pocit z darování a pomoci ostatním.

Eva 12 před 4 týdny

Tak si přečtěte komunikaci, telefon ani zvonek jste mi nenapsala ,tak jsem si myslela,že na adrese bydlíte sama, přečtěte si komunikaci(to jste neudělala) se mnou, telefon ani zvonek jste nepsala, na žádných 84 inzerátů jsem nepsala. to, že jste mi napsala hodnocení neutrál,tak jsem nechápala proč a odepsala proč tomu tak je,ale neodepsala jste, místo toho děláte divadlo. mějte se hezky

Eva* (autor tématu) 171 před 4 týdny

Pravda, zmýlila jsem se. Omlouvám se. Přepočítala jsem to znovu. Napsala jste mi na 83 inzerátů, což je snadno doložitelné. Předala jsem Vám 11 věcí. Je Vaše starost si zajistit potřebné informace, pokud něco chcete. Na hodnocení se nedívám, tudíž jsem nemohla ani reagovat na to, když jste mi dala 4x neutrální hodnocení a to pouze na základě toho, že jsem ho dala já vám. Pokud jste se chtěla na něco zeptat, měla jste poslat zprávu a ne mi psát na profil, který člověk běžně nesleduje. Úmyslně jsem k hodnocení nic nevypisovala, protože jsem Vám nechtěla kazit profil. Napsala jsem pouze tečku. Raději jsem polkla "hořkou slinu" a řekla si, že Vám negativ dávat nebudu. Tušila jsem totiž, dle Vaší vyřídilky (očividně zcela správně), že pokud bych konkrétně Vám dala negativ, bez zjevného důvodu byste mi ho dala taky. Nemýlila jsem se. A proč jsem to napsala takto veřejně? Protože jste mi zkazila nejen ráno, měla jsem kvůli Vám zle v domě, ale ještě jste si dovolila mi dát horší hodnocení. Jak si můžete myslet, když jsou na zvoncích různá jména, že tu bydlím sama? Takto se slušní lidé nechovají.
Jsem vděčná za slušné zájemce a vždy je mi líto, když někdo jako Vy, odradí darující od další činnosti na serveru.

Eva 12 před 4 týdny

Dobrý den, napište mi časové možnosti a na který zvonek zvonit dovezu Vám to zpět, nemá smysl se zde přehadovat,nemám v úmyslu někomu škodit, každopádně telefon na Vás nemám .

Eva* (autor tématu) 171 před 4 týdny

Prosím, chovejte se jako dospělý člověk. Každý, kdo je schopen alespoň trochy sebereflexe, by se omluvil a nehrál tady takové divadlo.

Eva 12 před 4 týdny

Nechci se tady dohadovat, Vy jste mi nepsala kontakt na sebe a ani na koho zvonit, ano měla jsem si jej vyžádat, to byla má chyba-to se omlouvám , dovezu Vám to zpět, já zde divadlo nehraji, nechci se zde dohadovat kvůli pár sklenicím prošlých potravin.

Eva* (autor tématu) 171 před 4 týdny

Jediný, kdo se tu dohaduje, jste Vy sama a rozhodně ne kvůli potravinám. Chyba není v darovaných věcech, ale ve Vašem chování. Opravdu nemám potřebu se s Vámi znovu vidět. Jednou mi to stačilo. Omluvu přijímám. Příště nereagujte na jakýkoliv inzerát, který kdo vloží, pak budete mít přehlednější komunikaci s darujícím. Za sebe mohu říct, že darující dost odrazuje, když mu jediná osoba hamižně napíše na komplet všechny inzeráty a zahltí mu zprávy. Kdo daruje jednu věc, tak to nezaznamená, ale Vy jste si napsala na 83 inzerátů. To už o člověku dost vypovídá.