Staré účty

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Eva* (autor tématu) 171 před 4 týdny

Mohl by mi někdo vysvětlit, jak je možné, že je tu tolik starých účtů, např. rok 2013, 2017 apod., kde tito uživatelé nikdy nic nedarovali, nikdy nic nezískali, ale přesto si stále píší u každého inzerátu? Jak je to možné? Zdá se mi nereálné, aby jim nikdo nic nedal, když jsou tak aktivní v projevování zájmu.

Eva* (autor tématu) 171 před 4 týdny

Pravděpodobně se totiž jedná o spam. I když takovému uživateli okamžitě na zprávu reaguji s tím, že mu věci daruji, již se znovu neozve. Je to jako přes kopírák. Navrhuji možnost takové účty nahlásit, kde by měli u svého profilu viditelně danou výstrahu. Pokud by se skutečně jednalo o spam a potvrdili stejné chování další uživatelé (darující), účet by prověřil admin a poté by byl deaktivován. Nezdá se mi totiž reálné, že by cca 20 lidí s prázdnými starými účty mělo během pár dní absolutně stejné chování. Zbytečně zahlcují zprávy svými požadavky na zadané inzeráty a po mnoho hodin či dnů je pak blokují, kdy darující zbytečně čeká na jejich odpověď.

Chihid 1 před 4 týdny

Dobrý den, např. můj případ ) měl jsem tu účet a registraci jen přes FB. Pak jsem ale FB smazal. Když jsem po nějaké době chtěl tuto stránku zase využít, nemám se jak dostat k původnímu účtu.

Eva* (autor tématu) 171 před 4 týdny

Dobrý den, pak máte účet nový, ale starý již nevyužíváte. Nepíšete ze starého účtu. Jsou tu ale staré účty, které jsou aktivní. Lidé z nich píší a reagují na velké množství inzerátů. Proto se mi zdálo nereálné, že by nikdy nic nezískali. Nenapadlo by mě nad tím dumat, kdyby jich nebylo ve stejnou dobu tolik.

archipatelin 25 před 2 týdny

Ano také jsem si toho všiml. A také by mě zajímalo jak je to možné. Nemůže mít někdo takový účet spojený s nějakým typem automatického odpovídače?