Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

non

Hodnocení Pro Komentář Inzerát
Hodnocenípozitivní KomentářDárkyně vstřícná, vše proběhlo dle předešlé dohody. Rozhodně doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářPaní Eva velmi milá a sdílná, vzájemné předání proběhlo dle předchozí dohody na 1. Určitě doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářPaní Lenka byla velmi milá, domluva rychlá, předání proběhlo přesně dle dohody, radost se setkat s takovým dárcem.
Hodnocenípozitivní KomentářI přes časovou zaneprázdněnost dárce se podařilo dohodnout na předání, vše proběhlo dle předchozí dohody. Děkuji a doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlé a vstřícné jednání. Dárkyně milá. Rámečky mi věnovala i v přichystané tašce, což jsem následně během bouřky moc ocenila jako velkou předvídavost.
Hodnoceníneutrální KomentářDárce byl ochotný a předání proběhlo dle dohody, avšak při přebírání odběr některých z nabízených květináčů k darování zpoplatnil, což dříve v inzerátu ani komunikaci neavizoval. Nepřišla jsem s prázdnou, tak o to více mne toto jednání překvapilo, když pozornost si dárce vzal. Navíc žádný z plastových květináčů jsem si neodnesla. Pouze několik hliněných a to ještě ne tak úplně pro sebe, ale na zasazení rostlin pro zútulnění společného dvora bytového domu.
Hodnocenípozitivní KomentářVše probíhalo dle předchozí dohody. Pohodička.
Hodnocenípozitivní KomentářVše probíhalo dle předchozí dohody. Pohodová předávka.
Hodnocenípozitivní KomentářVše probíhalo dle předchozí dohody. Prima předávka.
Hodnocenípozitivní KomentářVše proběhlo dle dohody. Paní milá a dochvilná.
Hodnocenípozitivní KomentářMé první "darování " prostřednictvím tohoto webu. Báječná zkušenost, za kterou děkuji. Vše proběhlo dle dohody.