Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

non

Hodnocení Od Komentář Reakce Inzerát
Hodnocenípozitivní Komentářskvělá rychlá domluva, moc děkuji a doporučuji ReakceDárkyně vstřícná a dochvilná, vše proběhlo dle předešlé dohody. Rozhodně doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářVše vporadku ReakceRychlé a vstřícné jednání. Dárkyně neuvěřitelně milá. Rámečky mi věnovala i v přichystané tašce, což jsem následně během bouřky moc ocenila jako velkou předvídavost.
Hodnocenípozitivní Komentářok ReakceI přes časovou zaneprázdněnost dárce se podařilo dohodnout na předání, vše proběhlo dle předchozí dohody. Děkuji a doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná domluva a rychlé předání ReakcePaní Lenka byla velmi milá, domluva rychlá, předání proběhlo přesně dle dohody, radost se setkat s takovým dárcem.
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná dohoda,doporučuji! ReakceDárkyně vstřícná, předání proběhlo přesně dle dohody, mohu jen doporučit.
Hodnocenípozitivní Komentářvše dle domluvy, ok ReakceDárce byl ochotný a předání proběhlo dle dohody, avšak při přebírání odběr některých z nabízených květináčů k darování zpoplatnil, což dříve v inzerátu ani komunikaci neavizoval. Nepřišla jsem s prázdnou, tak o to více mne toto jednání překvapilo.
Hodnocenípozitivní KomentářSpolehlivá domluva, vše ok. ReakcePaní Eva velmi milá a sdílná, vzájemné předání proběhlo dle předchozí dohody na 1. Doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářSpolehlivá domluva i předání.
Hodnocenípozitivní KomentářSpolehlivá domluva i předání.