Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Premium VšezaOdvoz

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Akela (autor tématu) 588 před 2 týdny

K tomuto vylepšení bych chtěla jen dodat, ano jsem pro,ale ne za to abych za používání platila. Dávám tisíce věcí zadarmo a platit za použití opravdu nechci.

NoxArt 7 před 2 týdny

Předpokládám že primární motivace je navýšit financování, jelikož provoz serveru něco stojí, takže dávat to zadarmo nedává moc smysl

archipatelin 26 před 2 týdny

Takovyhle web se musi uzivit reklamou a dary, navstevnost tu je preci slusna, reklama by to mela uzivit. Premium clenstvi na veci zadarmo je nesmysl. Neverim tomu.

Andrea P. 4 před 2 týdny

Zda se mi to jako uplna hloupost. Darce vetsinou neco daruje parkrat za rok a zadarmo a rozhodne nebude platit jeste rocni poplatek. Obdarovany vetsinou nema penez na rozhazovani a neverim, ze by si platil clenstvi.

RH002 20 před 2 týdny

Já marně hledám informaci o samotném Premium členství. Nepodařilo se mi ji vyhledat ani tady po přihlášení, ani se mi v e-mailu neobjevila žádná zpráva o tom, že se Premium členství připravuje, nebo bude zavádět. Pokud jsou informace jenom na facebooku, tak prosím místní adminy, aby rozeslali informace, nebo odkazy i do e-mailu. Případně pokud někdo z debatérů zde v diskusi rovnou uvede informace o Premium členství, tak to uvítám. RH002.