Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Premium VšezaOdvoz

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Akela (autor tématu) 608 před 7 měsíci

K tomuto vylepšení bych chtěla jen dodat, ano jsem pro,ale ne za to abych za používání platila. Dávám tisíce věcí zadarmo a platit za použití opravdu nechci.

NoxArt 7 před 7 měsíci

Předpokládám že primární motivace je navýšit financování, jelikož provoz serveru něco stojí, takže dávat to zadarmo nedává moc smysl

archipatelin 27 před 7 měsíci

Takovyhle web se musi uzivit reklamou a dary, navstevnost tu je preci slusna, reklama by to mela uzivit. Premium clenstvi na veci zadarmo je nesmysl. Neverim tomu.

Andrea P. 4 před 7 měsíci

Zda se mi to jako uplna hloupost. Darce vetsinou neco daruje parkrat za rok a zadarmo a rozhodne nebude platit jeste rocni poplatek. Obdarovany vetsinou nema penez na rozhazovani a neverim, ze by si platil clenstvi.

RH002 27 před 7 měsíci

Já marně hledám informaci o samotném Premium členství. Nepodařilo se mi ji vyhledat ani tady po přihlášení, ani se mi v e-mailu neobjevila žádná zpráva o tom, že se Premium členství připravuje, nebo bude zavádět. Pokud jsou informace jenom na facebooku, tak prosím místní adminy, aby rozeslali informace, nebo odkazy i do e-mailu. Případně pokud někdo z debatérů zde v diskusi rovnou uvede informace o Premium členství, tak to uvítám. RH002.

Dana 12 před 6 měsíci

Souhlasím s RH002. Vůbec se nechytám.

Ondřej Beránek 111 před 6 měsíci

no, premium za penize. takze na to abych neco mohl darovat co dostat mam zaplatit. to zni jako pocatek dobre komedie. obednal jsem si tunu krupek.

Radimm 2 před 6 měsíci

Překlad premium pro vás je - Dar na fungování, symbolicky dostanete trochu víc pohodlí zde.

RH002 27 před 6 měsíci

@Ondřej Beránek, @Radimm:
Děkuji za informaci. Chápu, co obecně znamená premium členství, nebo co to znamená, když se platí poplatek za přístup na web, případně za různé stupně výhod pro uživatele, nebo když weby žádají o dary a příspěvky. Po čem marně pátrám je informace ohledně Premium členství přímo tady, čili nějaký grafický prvek přímo tady na webu, na který se klikne a vyskočí odkaz, kde bude uvedeno něco jako: "S naším Premium členstvím na vsezadovoz.cz získáte to nejlepší! Neváhejte a získejte ještě dnes všechny výhody!" Nebo nějaký jiný podobný text. A dál bude uvedeno: "Podmínky jsou ..., poplatek je...., plánuje se spuštění od...., zájemci se mohou registrovat zde..." Atd. atd. atd. ad nauseam. Prostě hledám původní informaci, která odstartovala tuto diskusi. Proto také došlo na výzvu pro zdejší adminy. Vzhledem k tomu, že na ni ani jeden z nich nereagoval, tak se čím dál tím více kloním na stranu toho, že jde o fámu a tahle diskuse snad ani nemá smysl.
RH002

Akela (autor tématu) 608 před 6 měsíci

RH002 - běžel tady proužek s informací a dotazníček co kdo na to. Zatím to není hotové proto tu nic nenajdete

RH002 27 před 6 měsíci

Chápu. V IT a webdesignu se moc nevyznám, ale v dotaznících ano. Proto rovnou mohu říct, že mít "proužek s informací a dotazníček" na webu po tak krátkou dobu, že nejvýše 1 týden po startu diskuse už nebyl k vidění, je k ničemu. I kdyby šlo jen o jednu uzavřenou otázku typu: "Chcete zde mít Premium členství?", s výběrem základních odpovědí: "Ano/ Ne/ Nevím.", je na sběr dat méně než týden docela málo, a to i na takových webech, které většina uživatelů navštěvuje denně.
RH002

archipatelin 27 před 6 měsíci

Jako radoby realista si tipnu, ze cesi budou bojkotovat uzivatele s VIP clenstvim

Ondřej Beránek 111 před 6 měsíci

lol

alena picková 21 před 6 měsíci

Je tady obtěžující reklamy tolik, že to web musí uživit. Určitě bych nic neplatila, že dávám nebo beru něco, co se tak znovu recykluje..

alena picková 21 před 6 měsíci

Přijde mi to zrovna tak na hlavu postavené, jako jít někam na swapovací akci, dát 100 nebo 200 kč za vstup, přinést kupu věcí, dát si tam (spolu s dalšími z rodiny) pohár nebo limo a pak si odnést jednu věc nebo nic. Ze swapu je tak rázem to, co swapem není.

Ondřej Beránek 111 před 5 měsíci

ja uz taky radsi chodim na swapy.

petr petr (2) 249 před 5 měsíci

mě se to zdá trochu nesmysl abych za to ,že něco rozdávám měl platit ,raději bych pak věci zahodil ono k tomu všechno spěje příklad dříve se třeba ve zběrně vykupovali nefunkční telefony dnes je potřeba živnost to je dárek od EU mámjich cca dvě kg a musímje vyhodit to si nikdo nevezme ani zadarmo .

petr petr (2) 249 před 5 měsíci

pokud bude nutné platit členství budu hledat jiný server zadarmo abych mohl darovat věci z půdy ze zásady nefunkční věci nerozdávám jen funkční .

Ondřej Beránek 111 před 5 měsíci

tak telefony berou sberatele porad.

Monika Ondrejovičová 11 před 5 měsíci

Přidávám se k názorům zde výše. Také nerozumím v jaké logice by mohlo být výhodné, platit za nabízení nebo přebírání věcí, které zde, Bohu dík, kolují do dalšího života.

Jenkings 2 před 5 měsíci

petr petr (1) pokud nejsou ty telefony vyloženě zničené, tak bych se jich moc rád ujal do své sbírky.
Budu rád, když mně případně kontaktujete na adoksnaj[zavináč]gmail.com

MAREŠOVÁ REGINA 1 před 4 měsíci

- (editováno adminem)

JiRiZi 29 před 4 měsíci

Přichází mi na mysl Šimek a Grossman: Nechci slevu zadarmo!
Prémiové členství = zaplatíte si, a budete to mít víc zadarmo