Zdravím můžete mě prosím říct jak se s daruji im spojit

Diskuze » Potřebuju poradit

Petra BURDOVÁ (autor tématu) 0 před 5 roky

Jak se s dotyčný spojit

Hana 6 před 5 roky

Rozklikněte inzerát a vpravo je zelené tlačítko "MÁM ZÁJEM".

QiMala 3 před 5 roky

Zdravím, poradil by mi někdo, jak zkontaktovat obdarovaného? Jsem buď blbá, anebo slepá (a nejspíš obojí), ale z archivních zpráv mi to nejde a na jiný způsob jsem taky ještě nepřišla.

Monika Špoulová 101 před 5 roky

Dobrý večer QiMala,
pokud jste si nepředali kontakt na tel. či e-mail, tak bohužel šance je pouze pokud má daný člověk vystavěn nějaký inzerát, tak přes něj.

Tsfat 69 před 5 roky

@Monika Špoulová: v systému máte minim. 1 bug:
odepsala mi paní, co měla 1 inzerát, který ale už zmizel a tím pravděpodobně, i zprávy související s už neexistujícím inzerátem. Teď mi pořád bude svítit 1, jelikož jsem si nestihl zprávu přečíst. Řešení: buď nabídnout zprávu příjemci z vašeho backupu/db/archivu nebo pak ať oznámení ("1") zmizí...

Admin Petr 247 před 5 roky

@Tsfat: mrkněte do schránky Konverzací - pokud je tam něco nepřečteného stačí si zprávu otevřít a tím se označí jako přečtená (mrkněte kdyžtak do části Archivní zda je tam, ale archivované se po 3 dnech uzavřou a přestanou se počítat taktéž)

(smazaný uživatel) 134 před 5 roky

Mam stejnej problem. rad bych zajemci nabidl dalsi veci a nemam kontakt. Melo by tam byt nejake pingatko ktere posle mail jako "uzivatel xxx z inzeratu yyyy vas prosi o kontakt" a zalozi to treba novou diskusi nebo preda mailovku.

Admin Petr 247 před 5 roky

@Ondra: díky za tip, promyslíme!