Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Spustili jsme VšezaOdvoz v novém kabátě! Pojďte se TADY podívat, co je nového.

Poděkování pro tento web

Diskuze » Pozitivní příhody

Jana Fro (autor tématu) 0 před 5 měsíci

Už jsem zde udala několik věcí, které mi doma ležely, bylo mi je líto vyhodit a teď někomu dělají radost!

hubinek 1 před 4 měsíci

Velké díky všem lidem, kteří věnují svuj čas, najít nové majitele pro své již nepotřebné věci , které je škoda vyhodit

helena 50 před 3 měsíci

i když je někdy veliký problém se s lidmi dohodnout na předání věcí, myslím, že to je přece jen dobrá věc a mnoha lidem to pomůže, tak vytrvejme!!

Emda 1 před 2 měsíci

Připojuji se a sdílím tytéž pocity. Zapojuji se s darováním spíš nárazově, ale vždy mám minimálně stejnou radost jako příjemce, protože velmi nerada, nebo spíš vůbec ne, vyhazuju cokoliv, co je v pořádu a nehodií se mi to nebo se mi to nelíbí. Sama nic takového nepořizuji, ale takové předměty se nahomadí třeba z pozůstaosti. Zatím nemám žádný nepříjemný zážitek, ale asi by mne neodradil od dalšího darování.
Tak díky všem, co jim ty chvíle stojí a to. Ať je v odpadu jen to, co tam opravdu paří. Emda

Alzbeta 11 před 2 měsíci

Také jsem ráda, že tu tato možnost je. Hodně jsem využila nejvíce pro oba syny, od oblečení, přes postýlky, hračky, knihy, časopisy, kočárek a další věci. Obrovsky nám to ulehčuje v rodinném rozpočtu, zvlášť, když děti tak rychle rostou a to oblečení je na krátkou dobu. Kdybych to měla vše kupovat (protože třeba okolo sebe nemám nikoho, koho bych znala a něčeho se zrovna zbavoval), tak by to byly finanční pálky, že nedohlédnu.

A teď jsem naopak ráda, že mohu poslat dál to, z čeho vyrostli, s čím si pohráli a může z toho mít radost někdo jiný. Také se mi poštěstilo získat i věci, které se netýkají dětí, třeba na mé tvoření, a i poslat dál, například kytičky nebo hrušky, které mohly chutnat a nemusely se vyhodit, když jich bylo moc.

Po pár zkušenost s darováním ze začátku jsem se prostě zařídila tak, že předávám pouze v dobu, kdy mi to nezhatí plány (a organizaci s dětmi), kdyby dotyčný pro věc nepřišel, takže toho času sama nebudu litovat

Admin Petr 266 před 2 měsíci

Anna Vernerová 1 před 2 měsíci

Taky děkuju! Pustila jsem si jedno z videjí, na které odkazujete v sekci "O VšezaOdvoz", a tam říkáte, že jste původně web vytvářel jako neajťák. Tak to teda klobouk dolů, že se to povedlo! A tuplem díky, že ho už 15 let udržujete. Zkoušela jsem si představit, kolik věcí se za tu dobu vydalo k novým majitelům, místo aby skončily někde na smetišti, ale nemám na to dost objemnou představivost.