Poděkování pro tento web
Diskuze » Pozitivní příhody
Jana Fro (autor tématu) 0 před rokem
Už jsem zde udala několik věcí, které mi doma ležely, bylo mi je líto vyhodit a teď někomu dělají radost!
hubinek 1 před rokem
Velké díky všem lidem, kteří věnují svuj čas, najít nové majitele pro své již nepotřebné věci , které je škoda vyhodit
helena 51 před 11 měsíci
i když je někdy veliký problém se s lidmi dohodnout na předání věcí, myslím, že to je přece jen dobrá věc a mnoha lidem to pomůže, tak vytrvejme!!
Emda 1 před 10 měsíci
Připojuji se a sdílím tytéž pocity. Zapojuji se s darováním spíš nárazově, ale vždy mám minimálně stejnou radost jako příjemce, protože velmi nerada, nebo spíš vůbec ne, vyhazuju cokoliv, co je v pořádu a nehodií se mi to nebo se mi to nelíbí. Sama nic takového nepořizuji, ale takové předměty se nahomadí třeba z pozůstaosti. Zatím nemám žádný nepříjemný zážitek, ale asi by mne neodradil od dalšího darování.
Tak díky všem, co jim ty chvíle stojí a to. Ať je v odpadu jen to, co tam opravdu paří. Emda
Tak díky všem, co jim ty chvíle stojí a to. Ať je v odpadu jen to, co tam opravdu paří. Emda

Alzbeta 12 před 10 měsíci
Také jsem ráda, že tu tato možnost je. Hodně jsem využila nejvíce pro oba syny, od oblečení, přes postýlky, hračky, knihy, časopisy, kočárek a další věci. Obrovsky nám to ulehčuje v rodinném rozpočtu, zvlášť, když děti tak rychle rostou a to oblečení je na krátkou dobu. Kdybych to měla vše kupovat (protože třeba okolo sebe nemám nikoho, koho bych znala a něčeho se zrovna zbavoval), tak by to byly finanční pálky, že nedohlédnu.
A teď jsem naopak ráda, že mohu poslat dál to, z čeho vyrostli, s čím si pohráli a může z toho mít radost někdo jiný. Také se mi poštěstilo získat i věci, které se netýkají dětí, třeba na mé tvoření, a i poslat dál, například kytičky nebo hrušky, které mohly chutnat a nemusely se vyhodit, když jich bylo moc.
Po pár zkušenost s darováním ze začátku jsem se prostě zařídila tak, že předávám pouze v dobu, kdy mi to nezhatí plány (a organizaci s dětmi), kdyby dotyčný pro věc nepřišel, takže toho času sama nebudu litovat
A teď jsem naopak ráda, že mohu poslat dál to, z čeho vyrostli, s čím si pohráli a může z toho mít radost někdo jiný. Také se mi poštěstilo získat i věci, které se netýkají dětí, třeba na mé tvoření, a i poslat dál, například kytičky nebo hrušky, které mohly chutnat a nemusely se vyhodit, když jich bylo moc.
Po pár zkušenost s darováním ze začátku jsem se prostě zařídila tak, že předávám pouze v dobu, kdy mi to nezhatí plány (a organizaci s dětmi), kdyby dotyčný pro věc nepřišel, takže toho času sama nebudu litovat
Admin Petr 272 před 10 měsíci
Anna Vernerová 1 před 10 měsíci
Taky děkuju! Pustila jsem si jedno z videjí, na které odkazujete v sekci "O VšezaOdvoz", a tam říkáte, že jste původně web vytvářel jako neajťák. Tak to teda klobouk dolů, že se to povedlo! A tuplem díky, že ho už 15 let udržujete. Zkoušela jsem si představit, kolik věcí se za tu dobu vydalo k novým majitelům, místo aby skončily někde na smetišti, ale nemám na to dost objemnou představivost.