Komik a spamer DenisNezasunul3
Diskuze » Negativní příhody
Akela (autor tématu) 639 před 4 měsíci
Upozorňuji na zájemce, který zde pouze spamuje a dost si tím nejspíš užívá. Zbytečně ztahlcuje komunikaci a email, protože v jádru o nic nepožádal a pouze k nabídkám píše rádoby vtipné poznámky. Ozval se na 8 věcí
ke kterým napsal toto: sklenka na nožce - je součástí objednávky i ta nožka? /nabídka plastových lahviček - je v nich tekutina? /malá svíčka-clip farming baaalllriiight /odrážedlo- Je toto legální na silnicích? /dámská tanga- tuňák s majonézou? /natáčky- nevadí že mám krátké vlasy? /kapsle z kinder vajíčka - je v ní stále hračka? /čepice uvedeno dětská - je pro dospělé? / člověk se může i zasmát když to čte,ale jinak tady tento rádoby zájemce nemá co pohledávat. Jen otravuje.
ke kterým napsal toto: sklenka na nožce - je součástí objednávky i ta nožka? /nabídka plastových lahviček - je v nich tekutina? /malá svíčka-clip farming baaalllriiight /odrážedlo- Je toto legální na silnicích? /dámská tanga- tuňák s majonézou? /natáčky- nevadí že mám krátké vlasy? /kapsle z kinder vajíčka - je v ní stále hračka? /čepice uvedeno dětská - je pro dospělé? / člověk se může i zasmát když to čte,ale jinak tady tento rádoby zájemce nemá co pohledávat. Jen otravuje.
helena 50 před 4 měsíci
to napsal mě na inserát kalhotky H. Kdo je nosil? Hroch? hahahah. jsou použité? , kalhotky
helena 50 před 4 měsíci
Reakce na inzerát "JO"
MRDAT POLICII, MRDAT DANĚ Reakce na inzerát "JO"
MRDAT POLICII, MRDAT DANĚ
MRDAT POLICII, MRDAT DANĚ
helena 50 před 4 měsíci
jsou použité? na inserát kalhotky
helena 50 před 4 měsíci
nevadí že mám péro? inserát šatičky 86
helena 50 před 4 měsíci
nevím jestli se stím dá něco dělat, ale je to otřesné H.
Ondřej Beránek 123 před 4 měsíci
befelemepeseveze 6 před 4 měsíci
...nebude-li mít blbeček odezvu, přestane ho to bavit... neodpovídat, dát okamžitě na blacklist a je pokoj...
Akela (autor tématu) 639 před 4 měsíci
Nereagovala jsem a zablokovala ho. Jenže bude škodit jinde to je ten problém.
0077ivka 37 před 4 měsíci
Asi se nudí . Mně také několikrát odpověděl. Mám ho již v blokaci.
PeMalka 13 před 2 měsíci
Jo, blacklist je proste zachrana, kdyz narazite na takoveho cloveka