Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Spustili jsme VšezaOdvoz v novém kabátě! Pojďte se TADY podívat, co je nového.

Pozor podvodník - uživatel David44

Diskuze » Negativní příhody

Matúš Gola (autor tématu) 0 před 7 měsíci

Zdravím všechny.

Dnes večer mi napsal někdo pod přezdívkou David44.
Je to podvodník, spammer nebo bot, prosím admina o zablokování. Registroval se dnes. Tady je celé znění jeho zprávy, ze které je zřejmé, že je to podvod:

„Viděl jsem váš inzerát zveřejněný na (sezaodvoz.cz/). Máte ho ještě k dispozici k prodeji? Napište mi prosím zpět na (davidperezjospeh41111@gmail.com) pro více informací.

Děkuji.“

Proč je to podvod: 1. adresa webu je špatně napsaná; 2. nenapsal, o co se jedná (sklenice na víno) a taky gramatika je špatná (sklenice = máte je a ne máte ho); 3. já mu psát nemám proč, více informací může chít o a ne já; 4. není důvod mu psát na email, tady se to dá všechno bez problémů vykomunikovat.

JS 3 před 7 měsíci

Přesně stejná reakce mi přišla na můj inzerát, kdy danou věc nenabízím, ale hledám.

Akela 639 před 7 měsíci

Stejná zkušenost napsal mě na x věcí ve stejném stylu. Komunikaci mažu.

Ondřej Beránek 123 před 7 měsíci

To jsou boti lidi co sbiraj veci ve velkym. Ale potkal jsem se tu uz nejspis i s AI botem

Lucie Bílková 1 před 7 měsíci

Stejná zkušenost

Pavel Svoboda 33 před 7 měsíci

Hezký den. Dostal jsem to samé dokonce ve více provedeních, tedy úplně stejný text, ale na víc mých nabídek. Hned mi bylo jasné, že s tímto "pánem" nebude něco v pořádku, ale spíš se domnívám, že se bude jednat třeba o nějaký jiný podvod - o tom bych se možná dozvěděl, kdybych mu napsal, což jsem neučinil. Také si nemyslím, že to je nějaký velkosběratel věcí, spíše peněz důvěřivých lidiček, ale na tohle snad nemůže nikdo naletět. Stačí se držet selského rozumu a poznatků, které tu napsal p. Gola. Mějte se pěkně.

Admin Petr 266 před 6 měsíci

Díky za nahlášení, zablokováno.