Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Veronika Skružná

Hodnocení Od Komentář Reakce Inzerát
Hodnocenínegativní KomentářProjeví zájem, ale pak neodpovídá a nereaguje, je mi líto. ReakceOmlouvám se, že jsem Vám neodpsala do pár minut. Také někdy musím spát a pracovat. Měla jsem o věci zájem, jinak bych Vám nepsala ale negativní hodnocení mě opravdu šokovalo. Zbytečně rozdávate negativní komentáře, né každy je celý den internetu.
Hodnocenínegativní KomentářProjeví zájem a pak neodpovídá, je mi líto. ReakceOmlouvám se, že jsem Vám neodpsala do pár minut. Také někdy musím spát a pracovat. Měla jsem o věci zájem, jinak bych Vám nepsala ale negativní hodnocení mě opravdu šokovalo. Zbytečně rozdávate negativní komentáře, né každy je celý den internetu.
Hodnocenínegativní KomentářProjeví zájem a pak nereaguje, je mi líto. ReakceOmlouvám se, že jsem Vám neodpsala do pár minut. Také někdy musím spát a pracovat. Měla jsem o věci zájem, jinak bych Vám nepsala ale negativní hodnocení mě opravdu šokovalo. Zbytečně rozdávate negativní komentáře, né každy je celý den internetu.
Hodnocenípozitivní KomentářDíky, vše ok ReakceBohužel já jsem toto krásné prostrání nedostala. Paní se jistě překlikla.
Hodnocenípozitivní KomentářVše v pohodě.
Hodnocenípozitivní KomentářVše v pohodě.
Hodnocenípozitivní KomentářVše v pohodě.
Hodnocenípozitivní KomentářVše v pohodě.
Hodnocenípozitivní KomentářVše v pohodě. ReakceBohužel já jsem toto krásné prostrání nedostala. Paní se jistě překlikla.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlé jednání i převzetí