Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Lenka

Hodnocení Od Komentář Reakce Inzerát
Hodnocenípozitivní KomentářLenko, mooooc děkuji, jste úžasná, červenám se, červenám... :)) moc díky za donesení, iv
Hodnocenípozitivní Komentář:)
Hodnocenípozitivní KomentářDobrá domluva, předání proběhlo bez problémů :)
Hodnocenínegativní KomentářNepřišla bez omluvy na domluvenou schůzku a pak mě začala doslova bombardovat ukřivděnými zprávami plných nesmyslů. Je to nějaký drzý a nevychovaný spratek. Tuto nesolidní a pochybnou osobu rozhodně nikomu nedoporučuji, její jednání je příšerné ! Takoví lidé sem nepatří, už je pochopitelně na blacklistu. ReakceNepřišla jsem, protože mi bylo opravdu zle a tahle dáma nemíní na sebe dát kontakt, aby jí člověk mohl zavolat a omluvit se. A ještě se dohaduje přes zprávy. Opravdu nechápu co je to za člověka. Snad se nikdy nesetkáme.
Hodnocenípozitivní KomentářVse vpohode, podle dohody. ReakceVše super, děkuji a doporučuji všem.
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná komunikace, vše na 1* ReakceMockrát děkuji za nádherný skvost a milé setkání. Skvělá a rychlá domluva, doporučuji. :)
Hodnocenípozitivní KomentářPřevzetí se povedlo přesně dle domluvy, lepší majitelku si květina nemohla přát. ReakceMockrát děkuji za nádherný skvost a milé setkání. Skvělá a rychlá domluva, doporučuji. :)
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá dohoda, vše OK. Moc děkuji a doporučuji. ReakceMoc děkujeme za kostičky! Úžasně rychlá domluva.
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná domluva i předání, děkuji. ReakceSkvělá rychlá domluva i předání, doporučuji :)
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná domluva i předání, děkuji. ReakceSkvělá rychlá domluva i předání, doporučuji :)
Hodnocenípozitivní KomentářMockrat dekuji! Vse na jednicku! A doporucuji! :) ReakcePerfektní domluva, rychlé včasné předání s úsměvem, doporučuji :)
Hodnocenípozitivní Komentářmilá, příjemná usměvavá mladá paní ReakceSkvělá komunikace, příjemné povídání... Zboží bez závady a krásně voňavé... Opravdu doporučuji. (Určitě se ještě uvidíme, slíbené kytky už mám připravené...)
Hodnocenípozitivní KomentářKomunikace, i předání dle ní, vše skvělé, s radostí doporučuji ReakcePerfektní předání jako obvykle. Příjemný rozhovor se zajímavou ženou. Moc děkuji a doporučuji :)
Hodnocenípozitivní KomentářPředáno dle domluvy.
Hodnocenípozitivní KomentářVše OK, jako vždy. ReakceÚžasná žena, moc děkuji za bylinky!
Hodnocenípozitivní KomentářVše OK, jako vždy. ReakceÚžasná žena, moc děkuji za bylinky!
Hodnocenípozitivní KomentářSuper rychlá domluva i předání, moc děkuji ReakceSkvělá domluva, vše ok, mockrát děkuji.
Hodnocenípozitivní KomentářMoc milá paní, vše dle domluvy ReakceSkvělá domluva, rychlá komunikace .. jsem naprosto spokojená. Předám mamince.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá reakce a milésetkání s pozitivní paní. ReakceÚžasná paní, usměvavá... skvělá komunikace, jen doporučuji :)
Hodnocenípozitivní KomentářVše proběhlo podle domluvy, velice milá paní. ReakceMoc děkuji, taťka bude mít obrovskou radost...
Hodnocenípozitivní KomentářVše proběhlo podle domluvy, velice milá paní. ReakceVše proběhlo perfektně.
Hodnocenípozitivní KomentářMoc milá mladá paní, perfektní domluva. Ať se daří. Děkuji za kvásek. ReakceÚžasná domluva, vše perfektní... nádherné věci, čisté voňavé a zabalené. Jsem nadšená jako o vánocích.
Hodnocenípozitivní Komentář Moc milá mladá paní, perfektní domluva. Ať se daří. Děkuji za kvásek. ReakceÚžasná domluva, vše perfektní... nádherné věci, čisté voňavé a zabalené. Jsem nadšená jako o vánocích. Děkuji !!!