Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

okradeni o poštovné za notebook, kočárek a dětské kolo

Diskuze » Negativní příhody

Jana Suchánková (autor tématu) 63 před 7 roky

Dobrý den, prosím ty, kteří byli okradeni o poštovné panem Choltem (drahop@seznam.cz), aby se přihlásili na PČR a podali k č.j. KRPA-213377/Př-2018-001318 další trestní oznámení. S podvodníkem se již vede trestní řízení.

Ema Hrda 43 před 7 roky

Zdravím také se mi to stalo ale neřeším to pár halířů za balíky ze mě chudáka neuděla

to už je vaše věc, jde o princip, ne o peníze

Akela 616 před 7 roky

Nechte paní Suchánkovou žít, je nechutné jak se tu do ní na diskuzi strefujete. Je to každého problém,jestli mlčí a šoupe nohama. Paní to sdělila a snaží se povzbudit poškozené, aby se také přihlásili o svá práva. Když vám to vadí tak to nekomentujte a jeďte si podle svého. Je odvážná když to nahlásila. Já sama také prodávám věci na bazaru a také trvám na platbě předem a kupodivu mě lidé věří.....

Tomáš 421 před 7 roky

Tady jí nikdo právo na život nebere. Akorát není třeba dělat tolik rámusu a pro vlastní nechytrost a nesoudnost obtěžovat celý svět desítkami "diskuzních" "témat".

Zdeno, děkuju. Je smutný pozorovat, že morálka se z lidí ztrácí a navíc je ten, co se snaží obhajovat práva poškozených ještě za hlupáka atd. Pan Tomáš je toho zářným příkladem - přemoudřelý a přechytralý. Prostě pan dokonalý, co nikdy neudělal žádnou botu ...už mám z něho jen srandu a čekám, až mě zase oblaží nějakou peprnou urážkou

a poprosím adminy, zda by bylo možné zablokovat pana Tomáše, aby již nadále nemohl reagovat na mé příspěvky a aby mě již neobtěžoval.

Martina 131 před 7 roky

Tady k té funkci se bude asi těžko někdo hlásiit.

Tomáš 421 před 7 roky

Paní Suchánková, a co si založit vlastní webovky a pronásledovat podvodníky tam? Jestli tady někdo obtěžuje, jste to VY.

(smazaný uživatel) 24 před 7 roky

Příkláním se k banu pro Tomáše. Je to hater, úplně zbytečná existence.

Tomasi, ze vy mate nejaky komplex-zrejme male prirozeni

mysik 118 před 7 roky

Mňa to teda vôbec neobťažuje. Pani Jana aktívne upozorňuje na podvodníka a hľadá ľudí, ktorí sa tiež nechali napáliť. Uznávam, že treba byť opatrný ale sama veci predávam a ľudia čo mi pošlú peniaze tiež riskujú a to sa jedná o nemalé peniaze.

Tech okradenych lidi tu zrovna malo neni. Problem ma Tomas v kalhotech

Paní Suchánková, zvažte možnost, že Tomáš je místní alterego pana Cholta. Mě to napadlo hned jak se začal tak nesmyslně angažovat a bezdůvodně mě napadat v threadu https://vsezaodvoz.cz/diskuze/chyby-vylepseni/1124/mnoho-podvodu-podvodniku

Je to mozne

mysik 118 před 7 roky

@archipatelin to teda silne pochybujem ale je pravdou, že pána Tomáša to irituje zrejme najviac

to mysik: No dobře, tak v tom případě ten člověk ale není normální. Vždyť se podívejte co tady vyvádí, to hraničí se zdravým rozumem.

Michaela 104 před 7 roky

Pepa Fousek "Beznadějný boj":
Blbec nikdy nepochopí,
že je blbcem skutečně,
pravdu o tom, že je blbcem,
blbci říkáš zbytečně.

Martina 131 před 7 roky

p.Jano jste na servru ,,TRŽIŠTĚ,,
znamená to,že se tady domlouvají
obě strany na tom,
co kdo pro koho udělá,neudělá,
daruje,nedaruje a tak.
Pokud v tom figurují peníze,tak ty emoce
jsou opravdu veliké,to chápu.

mysik 118 před 7 roky

@archipatelin má svoj názor a chce ho vyjadriť . nijako sa nad tým nepozastavujem. tým nechcem napísať, že so všetkým čo napíše súhlasím. taký je proste pán Tomáš

A uz toho mam dost. Timto koncim. Udelala jsem to, co jsem mela a zbytek je na poskozenych. Urazet se nenecham.

mysik 118 před 7 roky

@Jana Suchánková nič si z toho nerobte.

Dekuji za zastani. A takto je to v teto republice se vsim.

Nevzdávejte to paní Suchánková, nenechte se otrávit párkem blbounků a ignorantů. Udělala jste správnou věc a máte můj respekt.

Moše 49 před 7 roky

@Archipatelin: rict o nekom, ze je uplne zbytecna existence, to je jen dukaz vaseho maleho (nebo velike pychy?) sebevedomi

Zdena Slivonova 12 před 7 roky

Paní Suchánková by zasluhovala poděkovat a ne aby ji tady neustále nekdo dával najevo,jak je hloupá, já jsem hloupá taky, když jsem peníze poslala a libit si to taky nenechám.A pokud se to někomu nelíbí,tak nechapu, proč vstupuje do diskuze a dělá chytrého.Nikdo se tu o to neprosí.Paní Suchánková, já osobně vám děkuji a z těch komentářů si opravdu nic nedělejte

to Moše: Proč "nebo" ? Oboje by bylo urážlivější. Jen si poslužte.

Tomáš 421 před 7 roky

Kdyby si tu každý řešil své věci, jako paní Suchánková, která nedokáže uznat svoji chybu, že tu zakládá desítky témat namísto jednoho, do kterého by vkládala další komentáře, tak z diskuze bude jedna velká žumpa. NIKDO - opakuji - NIKDO jí nebere právo na obranu proti podvodníkům, kterým naletěla, ale způsob, jaký zvolila, je - zcela mírně a slušně řečeno NEVHODNÝ. Howgh.

Tomáš 421 před 7 roky

Jinak děkuji všem "odborníkům" na psychologii za rozbor mé zbytečné existence. Stačí si přečíst pár faktů o takovém jednání. Ani profesionálové by nedokázali z internetové diskuze odhadnout typ člověka. Máte můj hlubokosklon.

Tomáš 421 před 7 roky

P.S. na banování profilu stačí úplně tohle:
Jana Suchánková (autor tématu) 44 před 16 hodinami
Tomasi, ze vy mate nejaky komplex-zrejme male prirozeni
Jana Suchánková (autor tématu) 44 před 16 hodinami
Tech okradenych lidi tu zrovna malo neni. Problem ma Tomas v kalhotech

Kde jsem zalozila DESITKY temat? Pokud vim, tak jsem zalozila 4, abych upozornila na inzeraty, ktere sem byly podvodnikem postupne vkladany. Nekomentujte neco, cemu absolutne nerozumite a nelecte si na mne sve mindraky. Jste idiot, o ktereho nikdo nestoji, nastesti si to nemyslim jen ja. Zrejme mate komplex, ktery si musite lecit, tak doufam, ze jsem vam na to dobre poslouzila a tim by to stacilo.

Tim mi davate za pravdu, ze ten komplex mate, sbohem

@admin prosim o zabanovani Tomase, at ho moje prispevky neotravuji. Zrejme tim pekne trpi, chudacek malinkaty

Tomáš 421 před 7 roky

Nebojte, paní Suchánková. Už mne neuvidíte. Přenechávám tento prostor Vaší zcela nepostradatelně a potřebné existenci. Kdo z nás dvou má větší komplex, si s ohledem na Vaše nechutné komentáře netroufám hádat.

mysik 118 před 7 roky

myslím, že už ste si to vysvetlili dostatočne a je načase obrátiť list.

Moše 49 před 7 roky

Tomasi, ogare, jak by to rekl Valassky kral (B.P. nebo byvaly R.B. [R.I.P.]) -
hnup zustane hnupem, i kdyby trakare padaly.
Nic si nedelejte z te trapne argumentace mokrankove a ancikristpapulin - to je tez kapitola sama o sobe...

Tomáš 421 před 7 roky

ad Moše: S hňupy a blázny neradno nesouhlasiti.

Inteligent Mose se projevil ????????❤️❤️❤️???? kluci, jste zlaticka, fakt me bavite, ale uz nemam na vas cas..

Honite si zde sva mala ega zcela zbytecne...

Tomáš 421 před 7 roky

Na honění ega tu jsou jinší, paní Suchánková.

Martina 131 před 7 roky

Howgh na amen.