Možnost vidět, kolik lidí na inzerát reagovalo...

Diskuze » Vaše akce

Alena z Prahy (autor tématu) 19 před 2 roky

Uvítala bych, kdyby bylo viditelné u každého inzerátu, kolik již odpovědělo lidí... Lze to nějak udělat?

RH002 16 před 2 roky

A nevedlo by to k tomu, že by se počet zájemců o inzeráty snižoval?

Akela 587 před 2 roky

Podle mě stačí,že je tam uveřejněno kolik lidí nahlíželo a podle toho si každý uvědomí,že už je hodně zájemců o věc a určitě to většina asi chce. Takže pokud budu 100 v pořadí nejspíš šanci nemám

p.s 12 před 2 roky

Ad Akela (ale vlastně vůbec tato diskuse): Já to asi nechápu, přece kdybych měl o něco zájem (zatím jsem v té situaci nebyl, spíš se musím věcí zbavovat, než abych něco přitáhl domů, by mě manželka hnala , prostě bych klikl/napsal. Přece pokud to tu je, je to zjevně nepředané, jinak by nabízející inzerát zrušil. A dokud je to nepředané, možná zájemci jsou, možná nejsou, možná odpovídají počtu zobrazení, možná neodpovídají --- ale hlavně (a to snad i dosavadní diskutující mají vlastní zkušenost) je to se zájemci často těžké, přestanou reagovat, přestanou mít zájem atd. atp., no a rozhodně není potřeba jet přesně podle toho, jak rychle se kdo ozval, takže já bych si mezi zájemci vybíral podle profilu a stejně tak bych si myslel, že si bude vybírat i nabízející a že tedy rozhodně má smysl napsat kdykoli, protože je velká šance, že nabízející mi dá přednost jakožto solidnímu uživateli. Takže ať je každý solidní uživatel, reaguje na to, o co má zájem, a o čísla se nemusí starat.

Akela 587 před 2 roky

Ad p.s. Naprostý souhlas ve všem co je napsáno. Letité zkušenosti. Není to potřeba. Jen poznámka, někteří dárci neřeší solidní lidi,ale dají věci komu chtějí i když má třeba x negativů, pak se také stává, že předají ale neodstraní a další je to,že je věc třeba v rezervaci pak se uvolní, zájemce si myslí,že je tedy volná,ale opak je pravdou jen třeba vypršela lhůta a dárce neprodloužil

Admin Petr 247 před 2 roky

Díky všem za komentáře k návrhu Aleny.

@Alena: v čem konkrétně vám by to pomohlo? Když byste u inzerátu viděla nízké-vysoké číslo, co by to pro vás znamenalo? Díky za doplnění.

Ondřej Beránek 95 před 2 roky

nevim jak pro alenu, ale protoze 90 procent lidi preferuje "prvniho" tak kdyz vidim ze reagovalo 10 lidi prede mnou ani se nebudu snazit.

Akela 587 před 2 roky

p.s 12 před 2 roky

Ad Ondřej Beránek: ale to by tam přece musel být nejen počet, ale i časy, aby si šlo myslet, že nabízející je aktuálně zaplaven zájemci. I tak bych teda dost pochyboval, že pokud se v krátkém čase sejde víc zájemců, že by 90 % fakt preferovalo prvního, proč by riskovali ztrátu času s někým nespolehlivým (tahle data mají admini, kdyby se jim to chtělo dolovat z logů, což spíš nepředpokládám , jednak, jak už jsem psal, dokud tam ten inzerát je (a zadavatel není trubka), zřejmě to stále předané není. Klidně může zareagovat několik lidí, ale s žádným to nedopadne, ovšem to se z toho čísla nijak nepozná. Naopak by se to ideálně mělo poznat právě z toho, že je inzerát stále aktivní.

JS 1 před 2 roky

Souhlasím s Alenou, je dobré vidět, kolik zájemců odpovědělo. Pokud jich je jen pár a mám o věc zájem, pravděpodobně napíšu, protože nevím, dle jakých kritérií dárce vybírá a zda domluva se zájemcem klapne. Pokud je lidí ale hafo, tak asi už nemá cenu psát.