Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Spustili jsme VšezaOdvoz v novém kabátě! Pojďte se TADY podívat, co je nového.

Zvláštní zájemci.

Diskuze » Negativní příhody

Akela (autor tématu) 639 před 2 týdny

Poslední týden je to vše divné. Přihlásilo se mě několik zájemců kteří se v určitý den zaregistrovali tudíž nejspíš nováčci a hned si napsali o věc či věci. Vše dopadlo postupně tak,že se třeba 6 dní už neozvali přestože jsme vedli komunikaci, další paní si poručila plnou tašku odsouhlasila si den i čas a od té doby 4 dny mlčení a další po týdnu věc odřekla a nakonec pán který nebyl schopen 3 dny reagovat a nakonec si zrušil svou registraci. Netuším proč to dělají, přeci stačí napsat a ne abych jim stále psala, zdržuje to a je s tím zbytečná práce.

sběrač 2 před 2 týdny

Podobná zkušenost, dokonce po podání nového inzerátu na věc, opět ten zájemce co se odmlčel a zase do ztracena.....

369Alima 1 před 2 týdny

Krásný den přeji,
bratr má stejné zkušenosti a plno dalších lidí, kteří inzerují. Doporučuji oblečení a drobnosti odvézt do bohnického areálu. U kavárny je otevřená skříň a hospitalizovaní lidé si berou pouze potřebné věci pro sebe nebo své kamarády z oddělení, mají z toho radost a jsou k sobě vzájemně solidární. Plno lidí z okolních sídlišt, lékaři a sestry tam dávají potřebné oblečení atd. Pacienti mají většinou plný invalidní důchod a ten není příliš vysoký. Je tam krásný park na procházku a příjemná kavárna, takže můžete spojit příjemné s užitečným.
Mám po traumatizujícím porodu, kdy jsem přišla o dítě diagnostikovanou bipolární poruchu a několik hospitalizacích za sebou, takže vím o čem mluvím. Skříň mi dělala radost a proto všechno nepotřebné dávám jen tam. Klidně i věci pro miminka, také jsou tam maminky, které po porodu dostali psychózu, nebo si to můžou odnést maminky z okolních sídlišť, kteří tam rády chodí na procházku i posedět u nejkrásnějšího stromu u kavárny.
Ludmila

Ondřej Beránek 123 před 2 týdny

Detske veci dejte do satniku v holesovicich.

Bakulka 4 před 2 týdny

Připojuji se k panu Beránkovi, (nejen) dětské oblečení vozím do Šatníku Nory Fridrichové v hale 13 v Holešovické tržnici, berou i knížky, věci do domácnosti, sportovní potřeby ... je to pro samoživitele, takže mi to dává velký smysl.

Ilo Meli 3 před týdnem

Problém je v tom, že ne každý může věci někam vozit. Nemám auto a jsem v onkoligcké remisi, takže těžko budu někam něco vozit. Přijde mi, že se to tu trošku zhoršuje. Fascinuje mě, když někdo dostane rezervaci, posune ji a nakonec si nic nevyzvedne. Stoji to často hodně energie k ničemu. Na druhou stranu mě těší ti lidé, kteří opravdu projeví radost z darovaného. I takoví tu určitě jsou.