Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Spustili jsme VšezaOdvoz v novém kabátě! Pojďte se TADY podívat, co je nového.

stržení hodnocení z 5 na 4.7

Diskuze » Negativní příhody

Ilo Meli (autor tématu) 3 před 2 týdny

dobrý den, dost mě mrzí, že jsem jen u jednoho jediného inzerátu, vlastně z neznalosti napsala, že je to dražší věc a že by mi udělala radost sklenice medu. inzerát byl zablokovany, což rozumim, ale na to, kolik jsem tu darovala opravdu cennějších věcí, tak mi přijde drsný mi strhnout body. tak z toho jsem malinko rozčarovaná. vždy dávám vše zdarma a vždy jsou to pěkné, čisté, často skoro nové cennější věci.

petoru 25 před 2 týdny

Narazila jste na bolístku tohoto webu. Projevuje se tu totiž naplno typická česká povaha, navíc umocněná anonymitou. Zkušenost Vás časem naučí, které věci patří sem a dobře se tu udají, nebo které patří na Nevyhazujto. Případně na darujizaodvoz.cz Okolo každého z těchto webů je určitá komunita. Já osobně mám rád Nevyhazujto a své věci daruji primártně tam. Občas dám něco i sem, ale poslední dobou už málo.

Ilo Meli (autor tématu) 3 před týdnem

Máte pravdu. Teď zase koukám, že mi už několik lidí ani nedalo hodnocení. ne že by na tom zas tak záleželo, ale zamrzí to. říkám si, jestli nepřejdu tedy jinam, jak píšete, a nebo to holt nebudu někam vozit.

petoru 25 před týdnem

Určitě jsem nechtěl, abyste někam jinam přecházela, spíše naznačuji, že jsou tu i jiné možnosti, jiné weby s odlišnou komunitou. Troufnu si tvrdit, že na Nevyhazujto by se Vám toto nestalo.
S tím hodnocením bych nesoudil tak rychle, někdy člověk zapomene. Sám někdy dám hodnocení třeba po měsíci, až se dostanu k hodnocení jiného předání a všimnu si zapomenutého.

p.s 13 před 5 dny

Jojo, na tomhle serveru je ten étos "jen za odvoz", kdy protihodnotu nelze očekávat, natož o ni jevit zájem, doveden do důsledku i právě tím hodnocením, kdy obdarovaní k věci samé dostanou i hodnocení, tedy se jim zvýší pomyslný sociální kredit (co by za to v Číně dali! ), ale dárce nemůže v inzerátu ani jinak žádat ani ten kredit. Protože i když mi většina obdarovaných hodnocení neudělí, mám být přece rád, že mi ušetřili práci, když si odvezli věci, které tak nemusím nosit do kontejneru či sběrného dvora!