Ucpání v kanalizaci

Diskuze » Jak ušetřit

DannyCastillio (autor tématu) 1 před 2 roky

Mám doma ucpaný odtok. Dům je venkovský dům a jen málo lidí souhlasí, že sem půjde. Snad mi poradíte člověka, který je připraven na práci jakékoli složitosti a pomůžete mi s tím. Mimochodem bydlím v Praze.

DerekBrunson 2 před 2 roky

Pokud máte v domě ucpanou kanalizaci, a to je venkovský dům, tak se nedivím, že k vám nikdo nechce. Je to prostě daleko. Proto ne každý chce přijít do vašeho venkovského domu. Ale víte, mám na mysli dobrého specialistu, který pracuje v této společnosti https://vmb-servis.cz . Zkuste je kontaktovat. Působí v Praze a regionu.

Ivana Jank 117 před 2 roky

Dobry den, mohu poradit Fa Kuneš Petr, cisteni kanalizace, zrovna pred 3 tydny jsme vyuzili jeho sluzeb k nasi spokojenosti. 😄

Klára Míčková 35 před 2 roky

A DerekBrunson vůbec není jen inzerent/zaměstnanec/majitel odkazované firmy... To už bych se raději obrátila na kontakt od p. Jankovičové, ta je tady zavedená a myslím, že chce fakt pomoci.

Petr Szturc 1 před 2 roky

Vypadá to, že jak autor "DannyCastillio ", tak "DerekBrunson" jsou jeden člověk a buď od dané firmy a nebo se snaží lidi nalákat na podvod. Ani jeden nemá žádné jiné příspěvky, či inzeráty. Oba jsou registrovaní těsně před příspěvky. Navíc píšou stejně špatně.

Akela 588 před 2 roky

To samé mě napadlo ihned jak jsem to viděla. Už jen ta jména a přizvukují si. Mě chodí stále na prodej na bazaru podvodníci o kterých už se veřejně ví a nedají si pokoj. Zajistím dopravu z domu do domu.

Alzbeta 9 před 2 roky

Dobrý postřeh @Petr

(smazaný uživatel) 95 před 2 roky

vypadá na nějaký druh podvodného jednání už podle jména ,hlavně bych mu nedával svojí adresu nebo telefon atd. prostě nic ,je to krajně podezřelé