... aby věděli, jak se vyhnout překupníkům a darovanou věc skutečně posunuli tam, kde je nejvíc třeba a udělá nejvíc radosti. To je smysl těchto stránek, jestli jsem to dobře pochopil.
Nejsem totiž jediný, kdo se pozastavuje nad rychlostí, s jakou mizí zajímavější a pochopitelně finančně dobře zhodnotitelné věci - většinou od nových dárců, kteří se rychle potřebují rychle něčeho zbavit a tak odpovídají na první reakci (a inzerát dají hned pod rezervaci a nelze se jim už ozvat).
Osobně jsem se potkal u jedné velmi příjemné dárkyně s velmi zvláštními lidmi, kteří si přijeli pro sporák, a shodli jsme se na tom, že pro sebe to evidentně nemají.
Stejně tak mám osobní zkušenost s vemlouvavým stylem překupníků - i to se tady objevuje v diskusích od ostatních uživatelů.
Tedy prakticky:
Otázka pro adminy. Lze při zakládání účtu (registrování) zobrazit stránku s pravidly a doporučeními typu: "Než někomu věc slíbíte, prostudujte si jeho profil. Je to sice několik sekund navíc, ale odměnou je mnohem lepší pocit ze skutečného darování než pocit, že Vás někdo doběhnul a vydělal na Vaší dobrotě." ???
Věřím, že to lze (třeba to tak je - nevím, už je to dlouho, co jsem si účet založil) a že to může přispět k ještě lepší kvalitě stránek.