Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Zájemci

Diskuze » Negativní příhody

Petra1973 (autor tématu) 0 před 4 týdny

Vážení zájemci.
Když nabídnu něco zdarma, tak platí moje podmínky.
Když napíšu že nabízím pianino/ harmonium nebo co to vlastně jea že si ho zájemce musí sám odstěhovat.
Kdybych chtěla aby se na něj někdo přijel podívat a zkoušel si ho, nebo jsem si ho hodila na záda a naložila někomu do kufru auta, tak bych to rozhodně ne inzerovala zdarma. To že si ho někdo chce vzít a pak ho prodat opravdu není důvod abych já mu dělala stěhováka. A to že mi někdo arogantně napíše, že je syn kněze a já musím! blabla bla udělat to a to mě jen pěkně vytočí. Takže příště místo pokusů něco darovat si dám facku abych se probrala a rovnou to nechám odvézt na skládku.

Jaromir77 2 před 4 týdny

Dobry vecer Petro, mate to v inzeratu napsane naprosto jasne, pokud nekdo dela to, co pisete, je to hodne na povazenou.

Ze si nekdo chce vyzkouset stav, to u takto tezke veci lze jeste pochopit, obcas se zde stava, ze lide popisi jiny stav nez skutecny, ale jestlize je vse v poradku, ma si ho rovnou vzit a tim to konci. Ale nezvdavejte to, urcite si to zajemce, ktery takovy dar oceni, najde. Drzim palce.

Akela 603 před 4 týdny

Naprosto souhlasím jak s paní Petrou tak panem Jaromírem. Bohužel stále se tu nacházejí lidé se kterými je velký problém po různých stránkách a nemusí to být velká věc je to u čehokoliv a věřte, že za devět let rozdávání jsem se tu setkala s řádkou problémů a bohužel i se sprostými lidmi.

Petra 1 před 4 týdny

Zdravím, já si také přivezla domů za odvoz pianino, stálo mě to 6 tisíc, a to bylo ještě levné stěhování. Zjistila jsem, že možná nepůjde již pořádně naladit. Příště bych si jej také raději vyzkoušela, v jakém je stavu, než si jej převezu domů. Samozřejmě má to nějaké hranice, ale zkusit si nástroj už vnímám jako nutnost.

johkuhbaz 29 před 3 týdny

Dobrého dne, to je škoda, že máte špatnou zkušenost. Podívala jsem se na Váš inzerát a jen upřesňuju, je to harmonium a neznám nikoho, kdo ho má doma, pokud nehraje v kostele (v jakémkoliv; i tak jsem za celý život potkala jen jednoho pána). Bude to tedy těžší na odvoz než piano (zde jsem získala za odvoz piano, i když jsem paní nakonec peníze dala, protože mi přišlo, že je potřebuje + peníze za stěhování - stejně jím stěhováci třískli o zem ). A i piano některé firmy odmítají stěhovat.
Jak ale píše paní Petra - zvlášť u harmonia chápu, že si ho někdo chce vyzkoušet - zkušený hráč pozná, co by potřebovalo opravit a nevím, kolik stojí opravit harmonium (i když třeba hraje, je potřeba naladit, vyčistit atd.) - a to může být v desítkách tisíc. O to víc chápu, že si to chce vyzkoušet, aby věděl, zda na to má vůbec peníze - i když Vy jste tak laskavá, že to dáváte zdarma. Snad potkáte někoho, kdo s Vámi bude komunikovat slušněji - ale jak jsem psala, u takto specifického nástroje zcela chápu, že si to chce kdokoliv vyzkoušet. Případně to zkuste prodat na Sbazaru či jinde a uvidíte, co bude lepší zkušenost. Pěkný den.

RH002 27 před 2 týdny

Dobrý den, vyzkoušení je zřejmě v pořádku, u hudebních nástrojů to snad ani jinak nejde. Proti tomu se myslím původní zakladatelka diskuse neohrazuje natolik, nebo v takové míře, jako vůči tomu, že si zájemci kladou další podmínky - zejména se týkající odvozu, resp. tomu, že zjevně očekávají zařízení odvozu ze strany zadavatelky inzerátu. Jistě, harmonium se užívá nejvíce při kostelní produkci, ale to zájemce, byť i by byl z řad kléru, nebo z řad potomků kléru, neopravňuje k tomu, aby si myslel, že lidé musejí tancovat tak, jak příslušníci kléru, nebo potomci kléru pískají.
RH002

johkuhbaz 29 před 2 týdny

Reakce na RH002 - souhlasím, slušné chování, komunikace, ať se jedná o kohokoliv. Tento pán, pokud teda tvrdí, že je synem duchovního, by si měl lépe přečíst Bibli, asi něco přeskočil. Sama jsem věřící a toto chování mě teda dost irituje. Pěkný den