Dobrého dne, to je škoda, že máte špatnou zkušenost. Podívala jsem se na Váš inzerát a jen upřesňuju, je to harmonium a neznám nikoho, kdo ho má doma, pokud nehraje v kostele (v jakémkoliv; i tak jsem za celý život potkala jen jednoho pána). Bude to tedy těžší na odvoz než piano (zde jsem získala za odvoz piano, i když jsem paní nakonec peníze dala, protože mi přišlo, že je potřebuje + peníze za stěhování - stejně jím stěhováci třískli o zem
). A i piano některé firmy odmítají stěhovat.
Jak ale píše paní Petra - zvlášť u harmonia chápu, že si ho někdo chce vyzkoušet - zkušený hráč pozná, co by potřebovalo opravit a nevím, kolik stojí opravit harmonium (i když třeba hraje, je potřeba naladit, vyčistit atd.) - a to může být v desítkách tisíc. O to víc chápu, že si to chce vyzkoušet, aby věděl, zda na to má vůbec peníze - i když Vy jste tak laskavá, že to dáváte zdarma. Snad potkáte někoho, kdo s Vámi bude komunikovat slušněji - ale jak jsem psala, u takto specifického nástroje zcela chápu, že si to chce kdokoliv vyzkoušet. Případně to zkuste prodat na Sbazaru či jinde a uvidíte, co bude lepší zkušenost. Pěkný den.