Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Zájemci

Diskuze » Negativní příhody

Petra1973 (autor tématu) 0 před 2 měsíci

Vážení zájemci.
Když nabídnu něco zdarma, tak platí moje podmínky.
Když napíšu že nabízím pianino/ harmonium nebo co to vlastně jea že si ho zájemce musí sám odstěhovat.
Kdybych chtěla aby se na něj někdo přijel podívat a zkoušel si ho, nebo jsem si ho hodila na záda a naložila někomu do kufru auta, tak bych to rozhodně ne inzerovala zdarma. To že si ho někdo chce vzít a pak ho prodat opravdu není důvod abych já mu dělala stěhováka. A to že mi někdo arogantně napíše, že je syn kněze a já musím! blabla bla udělat to a to mě jen pěkně vytočí. Takže příště místo pokusů něco darovat si dám facku abych se probrala a rovnou to nechám odvézt na skládku.

Jaromir77 6 před 2 měsíci

Dobry vecer Petro, mate to v inzeratu napsane naprosto jasne, pokud nekdo dela to, co pisete, je to hodne na povazenou.

Ze si nekdo chce vyzkouset stav, to u takto tezke veci lze jeste pochopit, obcas se zde stava, ze lide popisi jiny stav nez skutecny, ale jestlize je vse v poradku, ma si ho rovnou vzit a tim to konci. Ale nezvdavejte to, urcite si to zajemce, ktery takovy dar oceni, najde. Drzim palce.

Akela 608 před 2 měsíci

Naprosto souhlasím jak s paní Petrou tak panem Jaromírem. Bohužel stále se tu nacházejí lidé se kterými je velký problém po různých stránkách a nemusí to být velká věc je to u čehokoliv a věřte, že za devět let rozdávání jsem se tu setkala s řádkou problémů a bohužel i se sprostými lidmi.

Petra 1 před 2 měsíci

Zdravím, já si také přivezla domů za odvoz pianino, stálo mě to 6 tisíc, a to bylo ještě levné stěhování. Zjistila jsem, že možná nepůjde již pořádně naladit. Příště bych si jej také raději vyzkoušela, v jakém je stavu, než si jej převezu domů. Samozřejmě má to nějaké hranice, ale zkusit si nástroj už vnímám jako nutnost.

johkuhbaz 31 před měsícem

Dobrého dne, to je škoda, že máte špatnou zkušenost. Podívala jsem se na Váš inzerát a jen upřesňuju, je to harmonium a neznám nikoho, kdo ho má doma, pokud nehraje v kostele (v jakémkoliv; i tak jsem za celý život potkala jen jednoho pána). Bude to tedy těžší na odvoz než piano (zde jsem získala za odvoz piano, i když jsem paní nakonec peníze dala, protože mi přišlo, že je potřebuje + peníze za stěhování - stejně jím stěhováci třískli o zem ). A i piano některé firmy odmítají stěhovat.
Jak ale píše paní Petra - zvlášť u harmonia chápu, že si ho někdo chce vyzkoušet - zkušený hráč pozná, co by potřebovalo opravit a nevím, kolik stojí opravit harmonium (i když třeba hraje, je potřeba naladit, vyčistit atd.) - a to může být v desítkách tisíc. O to víc chápu, že si to chce vyzkoušet, aby věděl, zda na to má vůbec peníze - i když Vy jste tak laskavá, že to dáváte zdarma. Snad potkáte někoho, kdo s Vámi bude komunikovat slušněji - ale jak jsem psala, u takto specifického nástroje zcela chápu, že si to chce kdokoliv vyzkoušet. Případně to zkuste prodat na Sbazaru či jinde a uvidíte, co bude lepší zkušenost. Pěkný den.

RH002 27 před 5 týdny

Dobrý den, vyzkoušení je zřejmě v pořádku, u hudebních nástrojů to snad ani jinak nejde. Proti tomu se myslím původní zakladatelka diskuse neohrazuje natolik, nebo v takové míře, jako vůči tomu, že si zájemci kladou další podmínky - zejména se týkající odvozu, resp. tomu, že zjevně očekávají zařízení odvozu ze strany zadavatelky inzerátu. Jistě, harmonium se užívá nejvíce při kostelní produkci, ale to zájemce, byť i by byl z řad kléru, nebo z řad potomků kléru, neopravňuje k tomu, aby si myslel, že lidé musejí tancovat tak, jak příslušníci kléru, nebo potomci kléru pískají.
RH002

johkuhbaz 31 před 5 týdny

Reakce na RH002 - souhlasím, slušné chování, komunikace, ať se jedná o kohokoliv. Tento pán, pokud teda tvrdí, že je synem duchovního, by si měl lépe přečíst Bibli, asi něco přeskočil. Sama jsem věřící a toto chování mě teda dost irituje. Pěkný den