Magda Lena

Hodnocení Od Komentář Reakce Inzerát
Hodnocenínegativní KomentářNereaguje. Bez omluvy. O ničem. Ztráta času.
Hodnocenínegativní Komentářbez omluvy, v domuveny termin neprevzato, 3tydny sem cekala, uzivatel neodpovida
Hodnocenínegativní KomentářByly jsme domluvené na předání na Palačáku, ale paní vůbec nedorazila a ani nedala vědět. Dala jsem ještě jednu šanci, jestli se paní neozve alespoň na zprávu, ale ani to ne. Přitom by stačilo poslat sms, případně zprávu přes server. Takže nedoporučuji, neseriozní jednání.
Hodnocenípozitivní KomentářVše v pořádku.
Hodnocenípozitivní KomentářMoc děkuji. Přijemná a rychlá komunikace. Doporučuji!!! 🙂
Hodnocenínegativní KomentářByli jsme dnes domluveni na předání 4 krabic věcí v 16:30. Čekal jsem do 19 hodin, paní nepřijela ani nedala vědět. Je mi líto, ale dávám negativní hodnocení, takhle se to nedělá. Reakcebohuzel ne vzdy jde vse podle planu a po negativnim hodnoceni nebo za tri dny kdyz je moznost uz se nema nejspis cenu ozyvat kdyz uz veci nejsou v nabidce.mrzi me to ale nic s tim bohuzel neudelm i kdyz bych ty veci kolikrat i moc chtela.
Hodnocenínegativní KomentářPaní požádala o věc, proběhla domluva.Bohužel nepřišla i když jsem čekala o hodinu navíc. Viděla jsem,že nebyla ten den na webu tak jsem počkala ještě jeden den, zda nenapíše co a jak a domluvíme se třeba na jindy. Dnes paní na webu byla,ale vůbec nereagovala, nedoporučuji. Reakcebohuzel ne vzdy jde vse podle planu a po negativnim hodnoceni nebo za tri dny kdyz je moznost uz se nema nejspis cenu ozyvat kdyz uz veci nejsou v nabidce.mrzi me to ale nic s tim bohuzel neudelm i kdyz bych ty veci kolikrat i moc chtela.
Hodnocenínegativní KomentářNejdřív dobrá komunikace, domluveno předání na sobotu... A doteď nic. Je mi líto. Reakcebohuzel ne vzdy jde vse podle planu a po negativnim hodnoceni nebo za tri dny kdyz je moznost uz se nema nejspis cenu ozyvat kdyz uz veci nejsou v nabidce.mrzi me to ale nic s tim bohuzel neudelm i kdyz bych ty veci kolikrat i moc chtela.
Hodnocenípozitivní KomentářVše podle domluvy :)
Hodnocenípozitivní KomentářVše v pořádku :)
Hodnocenípozitivní KomentářVše ok :)
Hodnocenípozitivní KomentářPředání podle domluvy :)