Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Annie Soukupová

Hodnocení Od Komentář Reakce Inzerát
Hodnocenínegativní KomentářMohl bych dát všech osm negativních hodnocení viz text níže, ale nepovažuji to za nutné. Tak příště už to snad dopadne lépe. P.S.
Hodnocenínegativní KomentářAč to není mým zvykem uchylovat se k udělení negativního hodnocení, člověk neví co se mohlo stát, ale takovéto chování je zde opravdu nežádoucí. Paní mě požádala univerzálním textem : Dobrý den. Jmenuji se Anna S. a jsem samoživitelka z Prahy 10. Mám velký zájem o Vaši nabídku. Můžeme se společně domluvit na předání? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Soukupová Anna levneji? Celkem se jednalo asi o 8 věcí. Rád bych jí pomohl, ale když jsem viděl její hodnocení (a to v té době těch negativů neměla ještě tolik) ,tak jsem po ní chtěl vědět kdy si může přijet a že jí hned potom dám rezervace - a nic, týden ani zprávička i přes moje urgence (na nějaké věci už jsem měl další zájemce). Po 14 dnech mi po další urgenci přišla jen zpráva "Ano man zajem" a zase týden nic. Tak takhle si velký zájem nepředstavuji. Je mi líto, ale považuji za vhodné informovat ostatní , aby neztráceli svůj čas. Přesto se mějte pěkně.
Hodnocenínegativní KomentářNedoporučuji paní, nejprve měla zájem, zarezervovala jsem jí věci a pak přestala komunikovat a nakonec nedorazila pro věci.
Hodnoceníneutrální Komentář.
Hodnocenínegativní KomentářZbytečná ztráta času.
Hodnocenínegativní KomentářNedoporučuji.
Hodnocenínegativní KomentářNedoporučuji.
Hodnocenínegativní KomentářNedoporučuji.
Hodnocenínegativní KomentářPaní mě napsala s tím,že je samoživitelka a chtěla několik věcí. Více méně s ní nebyla normální domluva. Mám v profilu uvedeno kde je možné věci převzít, přesto mě přišla otázka kde by mohlo být vyzvednutí a jaké jsou to zastávky. Zastávky tam byly uvedeny.Bohemians a Vršovické nádraží. Teď změněno protože jak vidím je to marné, většina se neobtěžuje číst. Nečte profil, nekomunikuje. Mohla dostat hodně věcí kdyby si prošla nabídku a zaujalo by jí to, žádný problém. Bohužel už se po mé odpovědi 2 dny neozvala.
Hodnocenínegativní KomentářPaní chtěla pro své 4 děti oblečení a přesnídávky , které jsem z nabídky smazala pro velký zájem jiných lidí. Hračky a ostatní věci jsem zatím nechala vystavené. Již 2 dny nereaguje a ani není přihlášená na tomto webu. Již před časem mně také oslovila věci jsem jí přes měsíc rezervovala a pak žádná odezva. Vím, že samoživitelka se 4 dětmi to nemá jednoduché. Uvidíme zda se ještě ozve.