Medvěd

Hodnocení Od Komentář Reakce Inzerát
Hodnocenípozitivní KomentářVelmi milí a ochotní lidé! ReakceMoc děkujeme ještě jednou. Kromě krásných křesel jsme si odvezli i vzpomínku na moc fajn lidi. Udělali nám tak radost dvojnásobnou.
Hodnocenípozitivní Komentář:) ReakceKdyby byli takto skvělí všichni, bylo by na světě krásně! Ještě jednou velký, velký dík.
Hodnocenípozitivní Komentářvše v pořádku ReakceRychlá dohoda, milé setkání a bezva běžky. Děkujeme.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlé předání dle dohody. ReakceOchotná paní, milé jednání a krásná knížka. Kluk je nadšen! Děkujeme moc.
Hodnocenípozitivní KomentářSeriózní jednání, předání proběhlo rychle a dle dohody, doporučuji. ReakceRychlé a velmi milé jednání i předání. Děkuji ještě jednou moc.
Hodnocenípozitivní KomentářSeriózní jednání, předání proběhlo rychle a dle dohody, doporučuji. ReakceRychlé a velmi milé jednání i předání. Děkuji ještě jednou moc.
Hodnocenípozitivní Komentářpředání proběhlo hladce a v pořádku ReakceRychlé jednání i předání. Děkuji ještě jednou nejen za sebe, ale především za malého. Byl překvapen, nadšen a ohromen tak, že dokonce na pár okamžiků stál s otevřenou pusou a mlčel! (Jinak mluví pořád :-)).
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní domluva, rychlost a milé setkání. Děkuji. ReakceDěkuji moc a hodně zdraví a štěstí do nového roku. Kéž by všichni byli tak milí jako vy.
Hodnocenípozitivní KomentářBezproblémové předání a komunikace, doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářBezproblémové předání a komunikace, doporučuji. ReakceDěkujeme za sedačku. Věřím, že ji s malým ještě mnohokrát využijeme.
Hodnocenípozitivní KomentářVěcná, slušná a rychlá komunikace ReakceDěkujeme moc za rychlé a solidní jednání nejen za sebe, ale především za naši babičku. Byla opravdu nadšená!!!
Hodnocenípozitivní KomentářVše OK. ReakceVše v pohodě. Příjemné setkání a super formule k tomu! Díky ještě jednou.
Hodnocenípozitivní KomentářMilé a rychlé předání. ReakceVelmi ochotná paní, bezvadná komunikace, bleskové předání a ode mne ještě jednou velký dík. Máme z matrací velkou radost.
Hodnocenípozitivní KomentářVše v pořádku, dobrá domluva, ochota a milé jednání. Děkuji! ReakceVše OK.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá a bezproblémová domluva i vyzvednutí. Super :) ReakceVše proběhlo rychle, v pohodě a k naprosté spokojenosti obou stran. Ještě jednou moc děkujeme.
Hodnocenípozitivní KomentářSympatický pár,výborná komunikace. ReakceDěkujeme ještě jednou za neskutečnou ochotu a akční řešení problému s předáním. Byli jste skvělí!
Hodnocenípozitivní KomentářRychlé, milé, prostě vše v naprostém pořádku. Tak ať slouží :). ReakceDěkuji ještě jednou moc. Určitě budou sloužit ještě dlouho. Budu je opatrovat, nejen kvůli sobě, ale i kvůli paní.
Hodnocenípozitivní KomentářVelmi akční a spolehlivá domluva. Doporučuji! ReakceDěkujeme moc, telefon výborně slouží, takže na vás vlastně každý den ve velmi dobrém vzpomínáme.
Hodnocenípozitivní Komentářrychle a bezproblemove jednani ReakceReaguji pozdě, ale přece... (Nějak jsem nepřišla původně, jak na to.) Děkujeme ještě jednou za koníka, kluk je z něj nadšený.
Hodnocenípozitivní KomentářUživatel Medvěd přišel zdvojen, takže výsledný tandem fungoval při odstěhování obří almary jako rychlá rota. Super sympaťácká dvojice. Maskovaní úderníci. Děkuji za bleskovou akci. :-) ReakceOmluva za fakt pozdní reakci způsobenou tím, že jsem dlouho neobjevila, jak a kde svůj dík napsat. Maskovaní úderníci nemusí být vždy zrovna IT experti :-). Děkuji tedy aspoň teď za rychlé jednání, bleskové předání a moc fajn jednání.