FH

Hodnocení Pro Komentář Inzerát
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá a efektivní domluva, převzetí podle dohody, vše naprosto v pořádku. Určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá a věcná komunikace, vše proběhlo přesně podle domluvy. Děkuji a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářEfektivní komunikace a následné předání přesně podle domluvy. Vše naprosto v pořádku. Děkuji za vynikající spolupráci a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářStejně jako v případě předchozí odebrané položky - vše v naprostém pořádku, díky za spolupráci a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPohodová komunikace a spolupráce - vše proběhlo přesně podle domluvy. Jako bonus příjemné popovídání a prohlídka historického objektu v rámci domluveného setkání s předáním položky. Za vše veliké díky a rád doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPohodová a rychlá komunikace, vynikající organizace a vyzvednutí pověřeným členem rodiny přesně podle domluvy. Děkuji všem za spolupráci, příjemné setkání a taktéž za nečekanou pozornost na zub (výborné preclíky :-) Určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPo dlouhé době jsem byl velmi mile překvapen a zároveň potěšen, jak příjemně a pohodově je možné napsat dotaz na dostupnost s odůvodněním zájmu o danou položku. K tomu naprosto bezvadná komunikace s okamžitou domluvou převzetí, které následně proběhlo přesně podle domluvy. Rozhodně doporučuji a děkuji za spolupráci!
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva i převzetí naprosto přesně podle dohody. Děkuji za spolupráci a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářBlesková reakce na můj dotaz o dostupnosti nabídky, efektivní domluva termínu a místa převzetí. Děkuji za skvělý přístup a rád doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářJasná a rychlá komunikace, vše podle domluvy a jako bonus i pohodové popovídání :-) Děkuji za spolupráci a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářJasná a rychlá komunikace, pohodové předání. Děkuji za spolupráci a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPříjemná komunikace a následné převzetí přesně podle domluvy. Vše zcela v pořádku, děkuji za spolupráci a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářExpresní akce - od reakce na podaný inzerát, přes domluvu až po převzetí vše vyřízeno za 2 hod.! A navíc nečekaný milý dárek v podobě vynikající čokolády. Děkuji za příjemné setkání, skvělou spolupráci a rád doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářVelmi rychlá domluva i expresní převzetí, vše proběhlo naprosto hladce, příjemné setkání. Děkuji za výbornou spolupráci a určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářDobrá komunikace a následné převzetí přesně podle domluvy. Vše v naprostém pořádku a děkuji za spolupráci.
Hodnocenípozitivní KomentářPohodová a jasná komunikace, převzetí přesně podle domluvy. Příjemná spolupráce, za kterou děkuji a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPříjemná komunikace, vyzvednuto přesně podle domluvy, milé setkání :-) Vše v pořádku, děkuji za spolupráci a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářVše v naprostém pořádku. Dobrá komunikace i převzetí přesně tak, jak bylo dojednáno. Děkuji a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářJasná a rychlá komunikace, převzetí přesně podle domluvy. Děkuji za spolupráci a čokoládku! Doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPříjemná a efektivní komunikace, převzetí přesně podle dohody, milé setkání. Děkuji za spolupráci a určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPříjemná a efektivní komunikace, převzetí přesně podle dohody, milé setkání. Děkuji za spolupráci a určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá komunikace (vše dohodnuto během jednoho hovoru), korektní jednání a extra rychlé vyzvednutí přesně podle domluvy. Děkuji za vynikající spolupráci a rád doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá a přesná domluva, vyzvednutí na čas. Obzvláště oceňuji spolehlivost, kdy paní dorazila i přes opravdu velkou nepřízeň počasí ve vichru a dešti. Děkuji a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPo dohodnutí oboustranně vhodného termínu položka předána přesně podle domluvy. Vše v pořádku a děkuji.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá komunikace, vše dohodnuto během jednoho telefonátu. Vyzvednutí přesně podle domluvy. Děkuji za výbornou spolupráci a určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářSlušně a jasně napsaná žádost s důvodem zájmu o danou položku, bezvadná komunikace. Vše proběhlo přesně podle domluvy. Pohodové setkání. Určitě doporučuji a děkuji za spolupráci!
Hodnocenípozitivní KomentářUpřímně a s péčí napsaný dotaz s žádostí o parfém, výborná a rychlá komunikace, vše podle domluvy. Děkuji za transakci a nečekanou pozornost v podobě čokolády :-) Určitě mohu doporučit!
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva i převzetí v domluvený čas. Vše zcela v pořádku, děkuji.
Hodnocenípozitivní KomentářBezvadná komunikace, rychlá domluva termínu a místa převzetí. Vše super, rád doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářBezvadná komunikace, rychlá domluva termínu a místa převzetí. Vše super, rád doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářBezvadná komunikace, rychlá domluva termínu a místa převzetí. Vše super, rád doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní komunikace, efektivní domluva a rychlé předání přesně na čas. Děkuji za bezvadnou transakci a určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní komunikace, efektivní domluva a rychlé předání přesně na čas. Děkuji za bezvadnou transakci a určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářAčkoliv nebylo z časových důvodů a vzdálenosti možné osobní předání, celá transakce proběhla zcela hladce. Zájemce objednal odeslání přes Zásilkovnu a na mne bylo jen předání s dodaným kódem. Velmi slušné jednání a vynikající organizace. Vše naprosto v pořádku a určitě mohu doporučit!
Hodnocenípozitivní KomentářPředáno podle domluvy, vše v pořádku. Děkuji.
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní komunikace a předání přesně podle domluvy. Děkuji za spolupráci a určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní komunikace a předání přesně podle domluvy. Děkuji za spolupráci a určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářMoc mě potěšila opravdu upřímná radost, kterou měla paní z voňavky :-) Předání proběhlo perfektně, podle domluvy a včas. Děkuji a určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářEfektivní komunikace a rychlé převzetí přesně podle dohody. Děkuji za seriózní spolupráci a určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářMilá paní, rychlá komunikace i převzetí naprosto přesně dle dohody. Děkuji za spolupráci a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPřevzato společně s předchozí položkou. Opět platí již napsané – předání proběhlo přesně a včas podle domluvy, je znát zkušenost uživatelky s tímto serverem. Skvělá spolupráce, děkuji a určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářSkvělá domluva, seriózní jednání, převzetí včas a přesně podle domluvy. Určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářSuperrychlá komunikace a převzetí :-) Děkuji za spolupráci a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářVelmi příjemný, pozitivně naladěný pán, konstruktivní domluva, mlýnek vyzvednut přesně podle domluvy a včas. Super a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářVelmi slušné a korektní jednání, super rychlé vyzvednutí. Děkuji za spolupráci a opravdu nečekaný milý dárek v podobě pomerančů :-) Vřele doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPředání přesně podle domluvy, vše pořádku a děkuji za spolupráci!
Hodnocenípozitivní KomentářVěcná a rychlá komunikace ohledně domluvy termínu a místa předání, vše proběhlo přesně dle dohody. V pořádku a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá a věcná komunikace ohledně domluvy termínu předání, které proběhlo přesně dle dohody. Vše v pořádku a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářVše proběhlo přesně podle domluvy a včas. Děkuji a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPřevzato přesně podle domluvy, vše v pořádku. Děkuji a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářHrnečky, podšálky a navíc i několik extra talířů už slouží :-) Děkuji a jednoznačně doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářI za tuto sklenku díky, už se přidala k ostatním :-)
Hodnocenípozitivní KomentářDíky za příjemné setkání a sklenici – už je součástí sbírky :-)
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá, věcná domluva s nabídkou několika možných termínů převzetí. Vše proběhlo, jak bylo dohodnuto. Děkuji a určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářV pořádku předáno, děkuji a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářV pořádku předáno, byť osobně to nebylo možné, ale v transakci vypomohla třetí zúčastněná strana :-) Vynikající časová koordinace převzetí. Děkuji všem a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá komunikace, efektivní domluva i převzetí. A navíc moc milé setkání s pozitivní energií. Děkuji a doporučuji :-)
Hodnocenípozitivní KomentářPředání proběhlo v pořádku na domluveném místě a včas.
Hodnocenípozitivní KomentářPředání proběhlo v pořádku na domluveném místě a včas.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá, efektivní domluva a následné převzetí. Vše v pořádku.
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná komunikace, převzetí přesně podle domluvy a velmi slušné jednání. Vše v pořádku a mohu jen doporučit.
Hodnocenípozitivní KomentářVelmi rychlá a operativní domluva i převzetí. Děkuji a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní komunikace, vstřícné jednání a operativní domluva předání, určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji za velmi rychlou, efektivní domluvu ohledně převzetí a v neposlední řadě za získanou nabíječku :-) Určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářEfektivní domluva a jedno z nejrychlejších převzetí :-) Děkuji a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářEfektivní jednání a rychlé převzetí. Vše proběhlo přesně podle domluvy. Doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá a efektivní domluva i převzetí. Doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářVěc předána.
Hodnocenípozitivní KomentářPředání proběhlo přesně podle domluvy a doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářPředání proběhlo přesně podle domluvy. Doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářPředání proběhlo přesně podle domluvy. Doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá komunikace a převzetí na dohodnutém místě přesně a včas. Vše zcela v pořádku.
Hodnocenípozitivní KomentářVše proběhlo, jak bylo domluveno. Příjemné setkání s milou paní. Určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářVše proběhlo přesně podle domluvy, příjemné setkání s milou paní. Určitě doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářEfektivní a seriózní jednání, převzetí přesně podle domluvy. Děkuji a doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva i převzetí. Děkuji a doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní domluva, mohu jenom doporučit, protože přesně takto si představuji korektní a seriózní jednání. A navíc velmi milé setkání :-)
Hodnocenípozitivní KomentářPředání proběhlo přesně podle domluvy, dobrá komunikace.
Hodnocenípozitivní KomentářPředání proběhlo přesně podle domluvy, vše v pořádku.
Hodnocenípozitivní KomentářPředání proběhlo přesně podle domluvy, vše v pořádku.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlé a efektivní jednání, převzetí proběhlo přesně podle domluvy.