Dobrý den.
Nestačím se divit, když čtu vaše reakce na obdarovávané i darující. Vůbec mi hlava nebere, když čtu,že lidé nejsou schopni pozdravit,poprosit,poděkovat, nebo dokonce -nepřijít si v domluvený termín pro darovanou věc. Taky si myslím,že taková nějaká slušnost je,také poděkovat formou čokolády,popř. lahvinkou vína, pokud se jedná o něco hodnotnějsího (kočárek , sedačka, kuchyň,....).????????
Sama jsem novou majitelkou několika darovaných věcí, ale vždycky jsem byla vděčná i za to, že si mě dotyčný darující vůbec vybral a rozhodl se obdarovat právě mě.
Jenom mám smůlu na kuchyňskou linku. Tolik jich už bylo nabízeno, ale vždycky mi nějakým způsobeno unikla. Skoro mám někdy pocit, že je to jak učarované, že když někdo nabízí kuchyň, tak já zrovna nejdu třeba že dva dny na internet, a pak už je samozřejmě pozdě. Ale neztrácim naději.
Jsem onkologicky nemocná 56letá inv. důchodkyně,vdova, žijící na vesnici a vychovávaná “starou školou”, kde jsme všichni věděli, co je slušné chování a vystupovàní....
Vám všem děkuji za to,že “nás” obdarováváte, a že vás neodradí dělat dobré skutky ani tehdy, když ti “paskřivci”, kteří si neváží vaši dobré vůle, vás nejednou vytočí.
Za všechny obdarované děkuji a přeji samé krásné dny. Laďka.????????????????