Trochu mě zarazilo

Diskuze » Pozitivní příhody

Ema Hrda (autor tématu) 43 před 6 roky

Trochu se divím ale pár lidí mě poslední dobou požádalo zda bych jim nabízené věci dovezla jelikož mají různé zdravotní problémy což plně chápu ale jelikož jsme měla auto v servisu vezla jsem věci z Prahy do Poděbrad a dvakráte po Praze a nikdo si pro ně nepřišel bylo mi to líto (( navíc mi píší poslední dobou lidé co napíši jen mám zájem bez pozdravu podpisu tak jsem se zamyslela zda je člověku zatěžko pozdravit a alespon se podepsat((

Eva* 171 před 6 roky

Naprosto Vám rozumím. Poté co jsem si pár věčných a pravidelných žadatelů o nabízené věci blokla (reagovali na vše a pokaždé, až jsem získala dojem, že věci ani nepotřebují), tak jsem sama zaskočená. Žádná spolehlivost, komunikace mizerná, opakovaně překládám termín vyzvednutí, protože zájemce ani nedorazí. Člověka to akorát otráví.

Tomáš 421 před 6 roky

No, nechat si něco zadara dovést až pod nos a nečekat nebo nezajistit náhradního človíčka, je dost silně na pováženou. Stejně tak špatné zdravotní stavy. Nechci se nikoho konkrétního dotknout, ale za mrzáky se lidé převlékali už před několika stoletími.

Markéta Pochmanová 21 před 6 roky

začínám to mít se zájemci tak půl na půl, půlka je naprosto bezva a je na ni spoleh a druhá půlka nestojí za řeč. nakonec jsem se mnohem líp domluvila s pánem, zřejmě z ukrajiny, který česky skoro neuměl, ale přijel ve stanovený den a čas, zatímco jiní půl hodinky po projevení zájmu museli okamžitě odcestovat do zahraničí, onemocněli na neurčito a ještě mě prosili, ať jim věc držím. prostě sranda. taky se mi plní blacklist.

Káča 2 před 6 roky

Na blacklist u mě zatím nedošlo, ale někdy jsem také zklamaná. Pořád ještě mám pocit, že je slušné odepsat všemm zájemcům, tedy i těm, na které se nedostalo a skoro bych se jim omlouvala. Ale asi se brzy dostanu k tomu, co již mají někteří dlouhodobý uživatelé rovnou v profilu - tedy na typ odpovědi: Mám zájem, chci ani neodpovídat... někdy mám dojem, že někdo inzerát ani nedočte, snažím se už v něm nastínit termín, ale někteří nereagují... To mi hlava nebere Ale zatím musím říct, že ve mně pořád převládá dobrý pocit z toho, že věci putují dál a někomu ještě poslouží...

Akela 588 před 6 roky

Naprostý souhla s Markétou, Evou a Emou. Rozdávám věcí hodně a dlouho a poslední dejme tomu půlrok katastrofa. Černá listina fakt dost naplněná.

Ema Hrda (autor tématu) 43 před 6 roky

Tyto stránky s emi líbí jsme zde dlouho něco jsem i získala něco jsem darovala -jsem ráda když věci nemusím vyhazovat a ještě někomu pomohou či udělají radost ale nic nikomu už vozit nebudu ((( pracuji v Praze z Prahy nejsem a předání je možno u mě v práci kam věci vozím když si někdo nepřijede do práce je mi to jedno ale pokud to člověk někam veze je mi to líto(

Ema Hrda (autor tématu) 43 před 6 roky

Nikdy bych nedala někoho na černou listinu tyhle věci neřeším ani bych nikomu NIKDY k inzerátu nedala slovo POZOR a vlemi mě zaráží když to tam lidé dají a i kdyby pro malou odměnu co ž plně chápu ((

(smazaný uživatel) 95 před 6 roky

Bohužel ,pokud někdo soustavně porušuje pravidla tak se nedivím ,že někdo dá vykřičník a blokování je též dobré na otravné lidi co vám třeba napíšou sprostě ,že jim dáváte něco z popelnice nebo soustavně napadají .

Tomáš 421 před 6 roky

Ema Hrda: vykřičník může být z více důvodů - viz pravidla (která přece každý čte, souhlasí s nimi při registraci a nikdo ho k souhlasu nenutí). Pokud chce někdo uvádět telefon, email nebo požadovat čokoládu, musí inzerovat v jiném bazaru, kde to je možné, i když je ten či onen server vedený též jako odvozový a toleruje to. My, co nám to vyhovuje takto, jsme spokojení a rádi sem chodíme.
https://vsezaodvoz.cz/pravidla-inzerce

Tomáš 421 před 6 roky

P.S.
"Nikdy neříkej nikdy."

Markéta Pochmanová 21 před 6 roky

no, nedávno tu někdo chtěl za židličku 2 balení plenek, to není malá odměna , mně ty vykřičníky vyhovujou, ráda se podívám a vyhodnotím si to po svém.

Akela 588 před 6 roky

Na těchto stránkách jsou uvedená pravidla a podle nich se má každý chovat. Pokud chce prodávat nebo něco za odměnu měl by se uchýlit jinam. Pokud se pravidla dodržovat přestanou nemá tato stránka už žádný smysl. Sama jsem kolikrát dostala něco jako dárek a sama jsem také dárky dávala,ale to už záleží na každém z nás co udělá když si pro věc přijde.Požadovat něco za věci, které dávám zadarmo se nemá. Takhle se to zvrtlo na druhém webu nevyhazuj to, kde se normálně věci prodávají a vyžadují úplatky, přestože v pravidlech mají úplně něco jiného. Hlavně to provozovatelům vůbec nevadí. A to měli dokonce i reklamu v médiích. Negativní hodnocení je tu jako varování pro druhé, aby si na konkrétní osobu dali pozor a vykřičník též. Nevidím v tom nic špatného. To že mám určité lidi na černé listině má také svůj důvod.

Ladislava Klváčková 5 před 6 roky

Dobrý den.
Nestačím se divit, když čtu vaše reakce na obdarovávané i darující. Vůbec mi hlava nebere, když čtu,že lidé nejsou schopni pozdravit,poprosit,poděkovat, nebo dokonce -nepřijít si v domluvený termín pro darovanou věc. Taky si myslím,že taková nějaká slušnost je,také poděkovat formou čokolády,popř. lahvinkou vína, pokud se jedná o něco hodnotnějsího (kočárek , sedačka, kuchyň,....).????????
Sama jsem novou majitelkou několika darovaných věcí, ale vždycky jsem byla vděčná i za to, že si mě dotyčný darující vůbec vybral a rozhodl se obdarovat právě mě.
Jenom mám smůlu na kuchyňskou linku. Tolik jich už bylo nabízeno, ale vždycky mi nějakým způsobeno unikla. Skoro mám někdy pocit, že je to jak učarované, že když někdo nabízí kuchyň, tak já zrovna nejdu třeba že dva dny na internet, a pak už je samozřejmě pozdě. Ale neztrácim naději.
Jsem onkologicky nemocná 56letá inv. důchodkyně,vdova, žijící na vesnici a vychovávaná “starou školou”, kde jsme všichni věděli, co je slušné chování a vystupovàní....
Vám všem děkuji za to,že “nás” obdarováváte, a že vás neodradí dělat dobré skutky ani tehdy, když ti “paskřivci”, kteří si neváží vaši dobré vůle, vás nejednou vytočí.
Za všechny obdarované děkuji a přeji samé krásné dny. Laďka.????????????????

Tomáš 421 před 6 roky

Drahá paní Klvačková. Mít tu linku, hned Vám ji dám už jen za to, jak trefně pojmenováváte věci pravým jménem. Nenechte se tu odradit projevy "demokracie", přeji Vám hezký den.

Dew 19 před 6 roky

Pani Klváčková hezky napsáno, a souhlasím

Ladislava Klváčková 5 před 6 roky

Děkuji pane Tomáš , Dew ????????

Ladislava Klváčková 5 před 6 roky

Děkuji pane Tomáš , Dew ????????