@Tomáš Né jen kvůli nim, to je pravda, taky určitě pro sebe, protože chce člověk doma uvolnit místo, a po měsících už to ani tak pro sebe nebude, když mi to doma neslouží, zavazí a ještě k tomu to po tu dobu neslouží ani nikomu jinému..Jako taky občas koukám..Prodat něco v dnešní době mezi tolika inzeráty, to je sakra problém
ale že ani zadarmo si nejsou lidi schopni vyzvednout to, oč jevili strašný zájem a vzali tak příležitost jiným, kteří by to třeba opravdu potřebovali a pomohlo by jim to např.v tísni a při nejleším by měli tito vychování a narovinu se včas omluvili, nebo požádali o počkání..Jsou mezi námi Bohužel i takoví, ale člověka to pak zamrzí, jelikož si myslí že někomu udělá radost, ptž je to stokrát lepší pocit, než hodit to do popelnice..Já třeba čekala s pytly oblečení snad od Vánoc..Tak jsem konečně včera vyřešila odvoz, a slečně to pojede 60km rovně, přímo pod nos
Ale zase chápu, že když člověk nemá vůbec nic, minimalizuji se mu šance na to dostat se i k tomu malu..Sama to znam, proto nesoudim, spis chapu.. ale je pravda, ze kdyz clovek opravdu veci potrebuje a narovinu rekne kde je problem, da se resit, nebo se rovnou ve slusnosti rozloucit a nechat tak prostor jinym..To je pak jak hazet obleceni do konteineru s oblecenim
pry na dobrou vec a vsechno konci v sekacich..Hold dnesni doba uz lepsi nebude, požitkáři jsou už i v popelnicích
tak krasny zbytek vikendu vsem preji