Někdo to prodává dál, jiný to má jako sport (byl jsem první kdo to získal), další je notorický hromadič všeho ("nekupte to, když je to tak laciné").
Objevila jsem to tu nedávno a moc se mi líbí, že oproti Nevyhazujto nebo Daruji za odvoz se zde má do zprávy napsat i důvod, proč mám o danou věc zájem. To mi přijde moc hezký a fér to dodržovat.
Osobně sem (či na jiné obdobné weby) dávám spíše věci, které se už opravdu prodat nedají - prošlé a poškozené věci, předměty, které se dají běžně koupit za rozumnou cenu apod. Ostatní nabízím např. za čokoládu či symbolickou cenu na jiných stránkách. Ale naprosto chápu, že někdo chce opravdu udělat někomu "bezplatně" radost a daruje i cennější věci. Sama jsem podobným způsobem získala pár předmětů, které mi stále dělají velikou radost.
Velkou výhodou tohoto webu je taky možnost zablokovat si některé uživatele, kterým se pak přestanou zobrazovat Vaše nabídky. Sama jsem tak učinila po přečtení následující diskuse:
https://vsezaodvoz.cz/diskuze/negativni-prihody/1190/uzivatelka-kroupova . Možná tu udělat samostatnou diskusi s upozorňováním na podezřelé osoby - obrázek si na základě bližšího prostudování udělá každý sám a pak si případně může dotyčného zablokovat.