Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Spustili jsme VšezaOdvoz v novém kabátě! Pojďte se TADY podívat, co je nového.

Stehovani přes ulici

Diskuze » Nabízím pomoc

Gabi (autor tématu) 15 před 8 roky

Přeji všem dobrý den, zůstaly jsme bez tatínka s moji desetimesicni princeznou , během mesice listopadu se stehujeme a potřebovali bychom dva chlapy, kteří by byli ochotni nám pomoci s přestěhováním par kousku nábytku, cca 3ks, možná pak nějaké drobnosti. Jedna se jen o přenesení do protější ho domu přes ulici. Praha 10 a Strasnice. Děkujeme predem za ochotu

Martina 131 před 8 roky

Najde se někdo,kdo pomůže?

mysik 118 před 8 roky

@Gabi už sa Vám nejaký chlap ponúkol?

Dobrý den, ještě ne, čekám a doufam????.

mysik 118 před 8 roky

@Gabi tak to je smutné ale keď tu človek niečo ponúkne tak o záujem chlapov nieje núdza

Martina 131 před 8 roky

Je potřeba tady vložit kontakt,nebo vytvořit inzerát.

Děkuji Vám moc za zájem, ale nechci z toho udělat diskuzi proti chlapum????, to dopadne dobre. Je jich mnono velmi milých a ochotných. Jen jsem proste nevěděla, kde někoho sehnat, kam to napsat. Děkuji????

Dobre, děkuji, Martino.
gamec@centrum.cz

Tomáš_Navrátil 422 před 8 roky

@mysik: tož v mém případě by ta ulice musela mít na šířku tak ze 300km, abych to měl "přes ulici", když už mi ta ochota nechybí.

mysik 118 před 8 roky

@Tomáš Veď to ani nebolo myslené na Vás Pravdou však je, že je tu dosť chlapov, ktorý to majú "cez cestu"

mysik 118 před 8 roky

*ktorí

No já vím, že to nebylo na mne. Kdyby nějací ti "cez cestu" byli, už by se dávno hlásili jeden přes druhého. (Asi je manželky nechtějí pustit?)

(smazaný uživatel) 2 před 8 roky

Dobrý den,

máte nějakou představu, kdy by akce "Kulový blesk" blesk měla probíhat? Z Příbrami se do Prahy dostanu pouze jeden z víkendů 18-19, 25-26. V případě těchto víkendů bych mohl nabídnout mé služby, jelikož pojedu do Prahy něco zařídit, tak bych mohl spojit potřebné s užitečným

mysik 118 před 8 roky

@Libor Mazanec Tak predsa sa tu našiel gentleman

Děkuji, Libore, jsem prekvapena, ze se neozyva Pražák, ale o to víc jsem překvapena příjemně. Já jsem na mateřské, čili mohu kdykoli i ve všední den, ale asi to opravdu bude víkend. Z těchto vikendu rozhodne ten dřívější 18.-19. 11. Nechala jsem to trochu otevřené, jde mne o to, kdy se sejdou dva spolehliví chlapi, abychom třeba s jedním marně nečekali na toho druhého. Pokud byste opravdu byl tak hodný a zároveň chtěl bližší info, ozvěte se mne, prosím na gamec@ centrum.cz. Já se budu tesit.

Gentlemanů je pořád ještě dost. Jen neházet flintu do žita, cerky.

(smazaný uživatel) 2 před 8 roky

Není vůbec zač. Nedávno jsem se stěhoval z Prahy právě do Příbrami, a tak vím, že je lepší vyhořet, kort když člověk nemá nikoho na pomoc Napíšu Vám mail a domluvíme se. Doufám, že se tedy ještě najde jeden pomocník.

Martina 131 před 8 roky

Gabi,napište pak jak to vše dopadlo. Věřím,že se najde ještě někdo další.

Já mám teď spis kamarádky a většinou na mateřské s druhým dítětem. Kamarády jsem měla vlastně spis dřív. Ještě nedávno jsme totiž měly v životě mužský element a ten nám stačil, tak se to dost vytratilo... No a já jsem spíše postavy, ze bych si na ten nábytek mohla sednout a mnohý by to ani nepoznal. Je to tak, ze chlapům se stehuje o něco lepe, než ženám. Když už jsme tady otevřeli tu mužskou a ženskou otázku, dva světy, co se doplňují.
Jasně, hledáme ještě pomocnika .
Jj, dam vědět, ale dopadne to dobre , jak jinak .

Vy tedy tomu genderu dáváte pořádné dardy. Jen tak dál a houšť.

Tak to doufám, ze ne. Tato diskuze je založena za jiným účelem. Děkuji za pochopení.

Vy to berete špatně? Prostě jste jen pěkným způsobem ukázala, že není rovnost mezi mužem a ženou, ale že se vhodně doplňují. Je mi líto, že jste moji lehkou ironii takto nehezky pochopila.

mysik 118 před 8 roky

@Tomáš Pani Gabi je tu nová a ešte Vás nepozná ale nemajte boja to sa poddá.

Hezké poledne. Tak to jsem rada, ze jsem to jen spatne pochopila, to jsou ty psané zprávy, tam muže často dojít k omylu, než když s člověkem přímo mluvite.
Koukám, ze je zde tedy komunita lidi, kteří se už znají a je ono době vědí... Tak fajn.

Martina 131 před 8 roky

Já zvědavá jsem,zda v dnešní moderní době gentlemani nevymřeli...

@Gabi:

Musím říct, ze víkend 18. a 19. 11. se na stehovani fakt nakonec jeví jako nejlepší. Někdy není nad to, když Vám někdo "určí" termín . Prida se někdo z Prazaku k Liborovi? Diky

Zdravím, Libire, můžete v so 18.11. po 12h? Čas upresnime. Zatím jste se mne neozval, tak nevím... Děkuji Vám

David Vojíř 1 před 8 roky

přidal bych se ale jsem nemocný. Navíc jsem na tu konverzaci narazil úplně náhodou, nění moc vidět, chtělo by to příště nejak lepe zviditelnit

Tak se brzo uzdravte, Davide. Dekuju. Lidi, který mají dobre srdce se neztratí!

Davide, možná budete mít ještě příležitost. Měl mne přijet v so nevlastní bratr, který je teda celkem z daleka, ale na poslední chvíli onemocněl. Stehovani neprobehlo☹️. Libor se ozval, splnil vše do puntíku a chtěl pomoci aspoň odnes jiné veci, které lze v jednom člověku. Podepisuji všechny reference, které má v profilu, ze je to sympatak a co řekne, to platí. Člověk se srdcem na právem místě.
Děkuji všem příznivcům, co mne držely palce a sledovali, jak to dopadne .

Termín se přesunuje na příští víkend 25., 26.11. stále ale hledám pomoc.... Dekuji

Martina 131 před 8 roky

Budeme tomu říkat: ,,kompletní služby při stěhování".
Gabi, opravdu je lepší vyhořet, než se stěhovat?

Tak sama s malým dítětem je to narocne zorganizovat a pak vám někdo vypadne a můžete znovu....

(smazaný uživatel) 134 před 8 roky

jak to dopadlo

Erika 2 před 8 roky

Dobry den mohu se zeptat jestli nevite o nekom kdo by mi odvezl rohovou sedacku z Prahy do Humpolce?jsem na mateřské a kdyz jsem volala stehovaka tak chce za to 3700 coz si nemůžu dovolit

Moše 49 před 8 roky

Zkus zavolat typkovi - Zubdtyuk Igor: 608 919 859 9je to Ukrajinec, musis na nej pomalu, cesky umi tak-tak , je nejlevnejsi po praze, za kolik udela Humpolec, netusim. Pak jeste existuji weby s odvozem/prevozem veci i lidi, treba tam najdes nekoho.

Ondro, jak to dopadlo?
Mam přestěhováno, sehnala jsem vlastně někoho na netu jinde úplně náhodou a pak přišel jeden můj bývalý přítel, hodne bývalý, se kterým jsem ani nebyla nějak v kontaktu. V nouzi poznáš dobre lidi, to plati????. Je fakt skvele, když někdo dokáže nabídnout pomoc třeba pro svůj dobrý pocit, ze něco vykonal. Také se snažím lidem pomáhat a jednat slusne a lidsky. Děkuji za optani, je jsem na těchto stránkách nebyla od te doby.

To je dobra zprava!

To je dobra zprava!
V té záplavě hledačů pokladů, nevyzvedávačů (mam zkušenost klidně i 10 po sobě) je dobré slyšet o dobrém konci.

Tak přeju ať se daří.

Až takhle to tady chodí?
A s Liborem jsem dosud tak trochu v kontaktu, ikdyz jsme se neviděli.
Vám také, ať se dari

Martina 131 před 8 roky

Dobrý konec, to nás těší. Člověk hledá Gabi celý život.