Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

AnnieMusiccc

Diskuze » Negativní příhody

Akela (autor tématu) 642 před 4 dny

Člověk který hledá pomoc,objedná si tunu věcí a potom nevyzvedne a nakonec nekomunikuje, aby se to dořešilo. Ráda pomohu,ale takhle se to vážně nedělá.Nedoporučuji.

LauraSivak 2 včera

Paní má dříve měla jiný profil a mé zkušenosti jsou stejné. Chtěla dárky pro děti na Vánoce, potraviny a drogerii. Koupila jsem ji potraviny i drogerii. Plno hraček i oblečení jsem mi dala snacha . Napřed výmluvy a pak se odmlčela. Inzerat dava i na jinyc webech s příběhem a fotem sebe a děti.

LauraSivak 2 včera

Sama jsem samoživitelka 4 děti, takže vím, že to není jednoduché. Tak jsme za pomoci rodiny chtěli udělat trošku krásné Vánoce mamince I s dětmi. Švarcová nám dala po svých dětech hračky a oblečení. Tak jsem se s paní chtěla podělit. Bohužel. Potraviny I drogerii jsme nakonec využili . Hračky a oblečení jsme věnovali do krizového domova matky s dětmi. Kde bylo velké nadšení. My osobně jsme vždy vděční za každou pomoc.

Alzbeta 12 včera

Také jsem paní nabídla pomoc, přivezla věci do Prahy, ale naštěstí mě napadlo ještě pohledat její recenze a poté tento příspěvek, za který jsem ráda. Dala mi číslo, že mohu psát i na Whatsup, několikrát jsem jí nabídla časové možnosti i možnosti místa na vyzvednutí, ona nejdříve psala, že dojede autobusem, pak bez vysvětlení napsala, že musí sehnat odvoz a poté se už neozvala. Ráda bych pomohla, stejně jako vy, a mrzí mě, že lidé, kterým uniká zodpovědnost v komunikaci nebo asi dávají inzeráty "jen tak" (nebo berou jen tu pomoc, kterou jim člověk přiveze přímo před dům, ale v inzerátu to dopředu neuvedou), tak odradí spousty lidí, kteří by rádi pomáhali, protože se u takovýchto "spálí". Odradit se k pomoci dalším nenechám, jen je mi to hodně líto, když se toto děje, i vůči těm, co pomoc potřebují, využijí a komunikují dobře.

Akela (autor tématu) 642 včera

Dobrý den paní LauroSivak a paní Alžběto. Naprosto se vším co píšete souhlasím. To,že je to její další registrace nebo změna jsem netušila. Asi se ještě hodně dobrých lidí spálí. Možná ani nic nechce, třeba to má pouze jako zábavu. Co se dá dělat děkuji za info.Sama jsem také byla samoživitelka jenže v té době takové možnosti nebyly a člověk se musel vším prodrat bez pomoci o to víc také ráda pomohu, protože vím jaké to je. Škoda když si toho paní neváží. Hezký den.

Ondřej Beránek 124 před 9 hodinami

Stejna zkusenost. vymluva na nemoc a pak ticho.