Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Zmenilo se neco v oznaceni "zarezervovano" ?

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Volf (autor tématu) 13 před 3 týdny

Dobry den, rad bych se zeptal, zda se neco zmenilo v oznaceni "zarezervovano".

Drive jsem si s uzivatelem dopisoval a v momente, kdyz jsme se dohodli, objevilo se u mne na konci komunikacniho vlakna neco jako "Uzivatel Vam zarezervoval danou vec do ... datum...".

Vcera jsem dostal jednu polozku a zadna zprava o rezervaci se neobjevilo. ALE na hlavni strane jsem pak videl, ze darujici vec zarezervoval. Podivil jsem se a obnovil stranku u zprav a tam stale nic o rezervaci nebylo. Pro jistotu jsem pak jeste jednou kontaktoval dotycneho, ktery me ujistil, ze provedl rezervaci pro mne - coz mi bylo samozrejme trapne...

Jak mam tedy poznat, ze dana vec je skutecne zarezervovana pro mne a neslo treba ze strany darujiciho o omyl ve vyberu uzivatelu? Maji to ostatni uzivatele stejne nebo se neco zmenilo na webu VZO? Anebo mam ja treba chybne nastaveni browseru?

Dekuju za radu

0077ivka 48 před 3 týdny

Dobrý den dotyčný mohl zarezervovat pro vás, ale neudal tam vás Nick a proto se u vás nezobrazí rezervace i mě se to již stalo.

Bakulka 6 před 3 týdny

Existují dvě možnosti rezervace, všeobecná nebo pro konkrétního uživatele, záleží na tom, kterou možnost dárce vybere.

Bakulka 6 před 3 týdny

Mám-li jednoho zájemce, většinou dávám všeobecnou, v případě více zájemců věc rezervuji adresně, ale také to není vždy pravidlem

Volf (autor tématu) 13 před 3 týdny

Dekuju vsem za info. Toho jsem si nikdy nevsiml, vzdy jsem rezervaci provadel primo pro danou osobu - ale dobre vedet, ze existuje i tato moznost...