Tomáš: jo, nevinný příklad kdy tu veřejně někoho nazvete neférového anižbyste ho znal. Fakt super. A vysvětlit jste si to taky nenechal. Za prvé - to flame-ware jste tu spustil vy, za druhé mi nemusíte posílat odkazy jak nevzdělanci. Za prvé vím co to znamená, a i kdybyhc nevěděla, umím použít vyhledávač. Tím že tu budete z druhých dělat hlupáky přátelské diskuzi neprospějete.
Nevím co sem zase taháte komunisty, nikdo vám neříkal soudruhu - zase jen zbytečné rozdmíchávání vášní. To tykání nebyl žádný umysl vás urazit, ni jsem jsem si nevšimla že jsem potykala, prostě když se lidi na internetu baví, tak si běžně tykají. Navíc když se někdo představuje (v nicku nebo v podpisu) křestním jménem, tak to automaticky navádí k tykání. Pokud chce někdo vykat, používá příjmení. Mě osobně neuráží když mi někdo na diskuzi tyká, na internetu je to normální a na většině diskuzí si skoro všichni tykají, a nemám potřebu se povyšvat nebo ze sebe dělat hogo fogo.
Jinak bych vážně nevěřila, že někoho vytáčí to, že když já něco zadarmo nabídnu, že mi za to někdo něco přinese. Asi závist. A že tady dozvím, že místo braní dárků od zájemců mám vyřešit otázku ''světové výroby plastů, - a zabránít aby se při jejich výrobě - dostávaly větrem části i částečky plastu na pozemky výrobců'' - tohle mě z celé dizkuse rozzsekalo asi nejvíc....
Jsem nevědla že odmítnutím čokolády nebo svazku petržele můžu zachránit planetu a omezit množství plastů..
Dál mě tahle debata vážně nebaví, můj čas je moc vzácný na to abych tady krmila troly. Znovu opakuji - po nikom nic nepožaduji, vše dávám za zadarmo - takže žádná pravidla nepurušuji. Pokud někdo něco chce přinést, tak jsem ráda když je to něco užitečného než další zbytečnosti kterých se musím zbavovat. Jestli to nechápe, je to váš problém. Pokud se vám můj způsob dárcovství nelíbí, nikdo vás nenutí reagovat na mé inzeráty a něco si ode mě brát - ostatně už ani nemůžete.
Myslím že Michaela to vystihla nejlépe