Asi prodavaji veci.

Diskuze » Mám něco na srdci

Honza Honza (autor tématu) 4 před 5 roky

Mam problem s ludmi co sa ozyvaju na inzeraty. Cokolvek darujem casto sa ozvu ty isty. Napriklad dnes zase pani Kroupova. Darovala 0 veci. Prevzala 396.Mi nevravte, ze vsetko sa jej hodi.

michal šindelář 11 před 5 roky

Časté téma... pokud někdo zpeněží věc kterou bych stejně vyhodil, tak mu to budiž přáno. Koneckonců, máme tady svobodu vybrat si sympatičtější zájemce. Ale zrovna paní Kroupová mi právě pohnula žlučí a vydělala si negativ, když si nadiktovala čas vyzvednutí, na které se pak nedostavila a ani se neomluvila No co, je to její karma...

Patrik 21 před 5 roky

Včera jsem pár věcí co inzeruji zde dala na druhý server. Tady mám paní Kroupovou v blokaci, protože jsem jí hned na začátku darovala spoustu věcí a až poté jsem jí prokoukla. No a co se nestalo. První vlaštovka a ještě než jsem otevřela email jsem si myslela kdo to bude,že by ona? No jasně a samozřejmě. Dovedete si vůbec představit to množství věcí? Tady skoro 400,ale tam...... mnohem víc. Je to nemoc, hrabivost a výdělek.

Eva* 171 před 5 roky

Můžete sem, prosím, dát někdo link na profil paní Kroupové. Jinak samozřejmě na chronické sběrače/ bazary, secondhandy atd.) použijte blacklist. Neuvidí vaše inzeráty a nebudou na ně moci reagovat. Bohužel takový lidé si pak dělají profily další a další, s tím asi nic neuděláme.

Akela 588 před 5 roky

https://vsezaodvoz.cz/profil/76742/kroupova a na nevyhazujto ŠtěpánkaK

Akela 588 před 5 roky

Barča - nefunkční odkaz /Nelze provést požadovanou operaci/

bára divá 49 před 5 roky

A jéje. Mně to šlo. Tak stačí zadat www.rzp.cz a poté osobu podnikatele.Objeví se zajímavé věci...

bára divá 49 před 5 roky

Tedy osoba Štěpánka Kroupová.

Akela 588 před 5 roky

Díky, já si jí prohlédla už dávno a když jsem zjistila v čem všem podniká bylo mě to jasné

bára divá 49 před 5 roky

A je takových víc. Dopoledne jsem hlásila množírnu psů a koček na sbazaru, ale jak je vidět, je to vedení sbazaru úplně volné. Paní si nadělá x jiných mailů a dál si inzeruje a pak to dopadá, jak je vidět v tv.

bára divá 49 před 5 roky

Jannieeliskova 022
Seznam účet založen včera.Chudáci zvířata, stále jsou ty inzeráty aktivní.

Eva* 171 před 5 roky

Děkuji za odkazy.

Eva* 171 před 5 roky

Barčo, a nemůže se jednat o nějaký druh pomoci s umísťováním štěňat, aby nekončili v útulcích?

bára divá 49 před 5 roky

No, to těžko, ty samé inzeráty už tam byly před pár dny, ale pod jiným jménem. Ten, kdo nabízí přes útulek nebo dočasky, tak tam mívá jiné zadání a neprodává, ale daruje nebo za poplatek do útulku.

bára divá 49 před 5 roky

Navíc, má 24 inzerátů na zvířata, dává to jako za odvoz zdarma a nakonec to je prodej štěňat bez pp, navíc každé z jiného města, inzerent je totožný.

Eva* 171 před 5 roky

Zkuste to dát do nějaké fb skupiny. Tam tohle neustále někdo řeší nebo můžete podat trestní oznámení.

Petr Roubíček 242 před 5 roky

v TV to bývalo už více krát

bára divá 49 před 5 roky

Už je to staženo, ale předpokládám, že se za čas znovu objeví.Hlídá to veterina.

Agnes Švehlová 1 před 5 roky

Barčo-není jistější než na sbazar hlásit radči Policii? Sbazaru je to evidentně jedno a ty zvířátka budou trpět,než to někdo ze sousedů za 5 let konečně nahlásí.Děkuji Vám za ty chudáčky!!(Já se v PC moc nevyznám,tak jsem ten inzerát nenašla...)AŠ

bára divá 49 před 5 roky

Na pčr se to nedá hlásit, oni se na to vykašlou, jako i kdysi a nakonec bude člověk ještě špatný.

Alice 6 před 5 roky

Máte pravdu, darovala jsem už dost věcí a prvních 10 zájemců jsou ti stálí, nevím,c o s tím dělají

bára divá 49 před 5 roky

Co by s tím dělali? Dále to prodávají, to, co zde mají zdarma a není to jen tady, ale i jinde.

michal 95 před 5 roky

mě to osobně nevadí ,pokud něco dávám a zájemce je slušný ,popř. měl někdy snahu něco dát nehodnotím množství třeba i jeden kus dal ,když třeba 100 věcí dostal ,tak mu to rád dám ,nikdo nemá čas se s tím zabývat do hloubky ,někdy i obdarovaný něco přiveze ,já třeba přivezl na posledy ,když jsem byl pro drtičku ,štos chirurgických rukavic a tašku ořechů ,alespoň něco ,jiný si věc vezme a ani nezabučí takovému bych příště nic nedal ,já třeba daroval postele z chaty a Ukrajinec mi dal bonbony v tašce a ještě limonádu z Ukrajiny ,na vesnici se člověk vycvičí ,lidi si nechtějí nic brát zadarmo .

bára divá 49 před 5 roky

Je to fakt, někdo si vezme za odvoz a k tomu přinese kafe nebo čokoládu. Jiný nic a ještě by chtěl, aby mu to člověk přivezl. Je to v lidech.