Nefunkční aplikace

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Misss (autor tématu) 0 před 3 roky

Dobrý den, od rána nelze u inzerátu nastavit rezervace, ani zrušit inzerát. Fungují jen úpravy.

Admin Petr 247 před 3 roky

Na naší straně jsem vyzkoušeili a jak rezervace tak zrušení inzerátu funguje. Zkuste prosím v kontaktním formuláři (https://vsezaodvoz.cz/kontakt) přidat printscreen co přesně se vám děje a zkuste raději i jiný prohlížeč. Díky moc

Jana L. 1 před 3 roky

Mám stejný problém. Pošlu PrintScreen.

Šialene Simona 2 před 3 roky

Dobrý den. Mám stejný problém. Když chci ukončit rezervaci nebo cokoliv kliknu a je jen černá obrazovka. To samé když změním prohlížeč.

Olga 6 před 3 roky

Děje se mně to taky - když chci věc zarezervovat (proklik z konverzace) nebo se chci jen na seznam zájemců podívat.

Olga 6 před 3 roky

Tak vyzkoušeno v Edge, tam funguje. Problém se objevuje v Chromu.

Admin Petr 247 před 3 roky

@všichni: zřejmě po změnách na naší straně se u několika uživatelů nezobrazují správně okna pro rezervaci či ukončení inzerátu. Pokud nezabere použití jiného prohlížeče (vč. mobilu), mohlo by pomoci úplné znovunačtení stránky s vymazáním cache (Ctrl+F5), případně nové okno v anonymním režimu. Snad něco z toho zafunguje

Luca 3 před 3 roky

Nefunguje mi Mám zájem - v žádném prohlížeči. Ještě někdo má stejný problém ? Díky

Akela 588 před 3 roky

Mě to funguje normálně ve Firefoxu.

petoru 12 před 3 roky

Nemůžu napsat nikomu, neotevře se mi vůbec formulář po stisku tlačítka "Mám zájem". Máte to nějaký rozhašený.

Olga 6 před 3 roky

Tak jen hlásím, že ani po ctrl+F5 problém nezmizel... Na mobilu funguje správně.

Admin Petr 247 před 3 roky

Díky za info. Ještě pro Chrome, zkuste rychlý návod, jak spolu s obnovením stránky snadno smazat i její cache: https://365tipu.cz/2017/04/24/tip771-rychle-vymazani-cache-v-chrome-jde-to-i-bez-klikacky-v-nastaveni/

Šialene Simona 2 před 3 roky

Dobrý den, pořád nic. Žádný prohlížeč (chrome, mozilla, opera, edge), inkognito okno, ctrl+F5. Zrušit rezervaci ani projevit zájem. Nefunguje mi bohužel nic.

petoru 12 před 3 roky

Vzkoušel jsem všechny možné prohlížeče a formulář pro odpověď mi funguje jen v Chrome. Nefunguje to ve Vivaldi a Firefoxu. Můj primární prohlížeč je Firefox. Tak doufám, že to opravíte tak, aby to v něm fungovalo.
Tohle je jediný web, kde mám nějaké problémy s funkčností.

Akela 588 před 3 roky

Mě se pro změnu nedaří v hodnocení použít - odstranit nebo upravit. Vůbec se mě na PC ta možnost neukáže a pokud ukáže tak okamžitě zmizí než na ní stačím kliknout. Jednou se mi to podařilo na mobilu,ale teď to nejde ani tam když kliknu na jednu nebo druhou ikonku nedělá to nic. Vím,že od hodnocení je tam časová prodleva kdy se může změnit.

Eva 3 před 3 roky

Dobrý den! Včera jsem chtěla dát do rezervace zájemci mnou nabízenou položku a objeví se mi jen černá stránka. Dnes jsem chtěla naopak reagovat já na "mám zájem!" a úplně stejný problém. Na odkaz s mazáním (mám Chrome) jsem se dívala, ale popisu vůbec nerozumím (jako senior si asi sama neporadím).

petoru 12 před 3 roky

S mazáním cache to nesouvisí, já to mazat umím a také mi to nefunguje, úplně stejně jak píšete. Mají tu programátorskou chybu v kódu.Určitě sem zase cpali nějakou reklamu, kterou řada prohlížečů nativně blokuje a teď si drbou hlavy. Typická chyba laických webdesignérů.

petoru 12 před 3 roky

Tak co, řeší se to nějak? Stále to mám nefunkční už několik dní. Po kliku na tlačítko "Mám zájem" jen zčerná obrazovka a nic se neděje.

Astor 12 před 3 roky

Já tedy nevím,ale mě to funguje normálně. Otevřu nabídku, ťuknu na mám zájem a jsem tam.Takže to zde funguje.

petoru 12 před 3 roky

No ale mně to nefunguje. A jak vidno nejsem sám.

Akela 588 před 3 roky

Je to tedy záhada. Dnes se mě ozvalo dost lidí na dost věcí a vše prošlo normálně bez poblému. Jak zájem tak rezervace fungují.

Admin Petr 247 před 3 roky

Opožděné info: asi před týdnem jsme nasadili úpravu, která snad již tento problém řeší pro všechny