Na naší straně jsem vyzkoušeili a jak rezervace tak zrušení inzerátu funguje. Zkuste prosím v kontaktním formuláři (https://vsezaodvoz.cz/kontakt) přidat printscreen co přesně se vám děje a zkuste raději i jiný prohlížeč. Díky moc
@všichni: zřejmě po změnách na naší straně se u několika uživatelů nezobrazují správně okna pro rezervaci či ukončení inzerátu. Pokud nezabere použití jiného prohlížeče (vč. mobilu), mohlo by pomoci úplné znovunačtení stránky s vymazáním cache (Ctrl+F5), případně nové okno v anonymním režimu. Snad něco z toho zafunguje
Vzkoušel jsem všechny možné prohlížeče a formulář pro odpověď mi funguje jen v Chrome. Nefunguje to ve Vivaldi a Firefoxu. Můj primární prohlížeč je Firefox. Tak doufám, že to opravíte tak, aby to v něm fungovalo.
Tohle je jediný web, kde mám nějaké problémy s funkčností.
Mě se pro změnu nedaří v hodnocení použít - odstranit nebo upravit. Vůbec se mě na PC ta možnost neukáže a pokud ukáže tak okamžitě zmizí než na ní stačím kliknout. Jednou se mi to podařilo na mobilu,ale teď to nejde ani tam když kliknu na jednu nebo druhou ikonku nedělá to nic. Vím,že od hodnocení je tam časová prodleva kdy se může změnit.
Dobrý den! Včera jsem chtěla dát do rezervace zájemci mnou nabízenou položku a objeví se mi jen černá stránka. Dnes jsem chtěla naopak reagovat já na "mám zájem!" a úplně stejný problém. Na odkaz s mazáním (mám Chrome) jsem se dívala, ale popisu vůbec nerozumím (jako senior si asi sama neporadím).
S mazáním cache to nesouvisí, já to mazat umím a také mi to nefunguje, úplně stejně jak píšete. Mají tu programátorskou chybu v kódu.Určitě sem zase cpali nějakou reklamu, kterou řada prohlížečů nativně blokuje a teď si drbou hlavy. Typická chyba laických webdesignérů.