Chyby?

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Jaro Třináct (autor tématu) 36 před 6 roky

Pěkný den všem! Vidím, že jeden inzerent může mít i několik inzerátů na jednu věc, to se už může? A druhý dotaz - ani po nahlášení se inzerát s "vadami" nesmaže. Pokud se inzerent sám nahlásí, tak vlastně sám sebe "zviditelňuje" - inzerátu si všimne více lidí. Prosím adminy o odpověď jak to vlastně je? Změna pravidel? Chyba?

(smazaný uživatel) 134 před 6 roky

tak proc neinzerovat 20x stul kdyz jich ma 20 a chce bodiky ?

Tomáš 421 před 6 roky

Jaro Trinact: Já jsem zatím nezaznamenal několikrát inzerovanou jednu věc, ale může to být mojí slepotou. Mohu vědět, co konkrétně máte na mysli?

Akela 588 před 6 roky

Ondra ... o bodíky tu nejde nikdo z nich nic nemá ,ale spíš by se mělo řešit /a už se tu někdo kdysi zmiňoval/ to,že body dostávají i ti kteří jen berou a nic nedávají a jsou hodnoceni třeba jako obdarovávači apod.

Tomáš 421 před 6 roky

ad Zdena: to je pravda, ty výrazy jsou opravdu - ehm - poněkud podivné a hlavně; já nemám možnost při registraci takové názvy spojené s mým jménem odsouhlasit. Rozhodně se necítím jako "světaměnič" nebo "zelenosrdcař" (zelenou mafii jsem nikdy nevolil a volit nebudu), tak zvažuji, jestli nezačít znova jako "rozkoukávač" (ale to bych prosil spíše název "již jednou dobře rozkoukaný znovurozkoukávač"). Přecejen když už máme hen tu demokracii, tak by se měla administrace zamyslet, že když chce po nás dodržovat nějaké podmínky, měla by rovněž vyjít vstříc vhodněji voleným označováním.

Michaela 103 před 6 roky

...a co taková paní Zdena, která opakovaně a opakovaně inzeruje věci, o které nikdo nemá zájem, protože jsou ve velice nepřijatelném stavu, vhodné už spíše do popelnice...? Neuvěřitelný poměr celkových inzerátů a darovaných předmětů - 2:1, neuvěřitelné číslo. Nemělo by uveřejňování mít nějaké limity?

Akela 588 před 6 roky

Michaela .... to jste myslela mě? Pokud ano tak to snad nemyslíte vážně. Pokud ne tak musíte upřesnit jaká Zdena.....

Tomáš 421 před 6 roky

ad Michaela: Je potřeba si srovnat pojmy s dojmy - opakovaná inzerce není totéž, co píše autor tématu = jedna věc inzerovaná v několika inzerátech.

Michaela 103 před 6 roky

Jste bystrý Tomáši. A ano, myslela jsem tuto paní Zdenu - podívejte se všichni na její skóre.

Akela 588 před 6 roky

Milá paní Michaelo. Buďte tak laskavá a už se o mě nezajímejte, najděte si nějakou jinou užitečnější práci. Jsem ráda,že nabízené věci našly své zájemce a o tom to je. Jestli jsou body nebo nejsou je úplně jedno. Každý tu dává věci dle svého uvážení a je úplně jedno jestli je to suť, dřevo na topení nebo televize či kolo.Smysl tohoto webu je o tom nevyhazovat,ale zkusit dát dál..... Přeji vám hezký den

Michaela 103 před 6 roky

Myslím Zdeno, že byste měla přehodnotit úroveň nabízených věcí, a ty, které jsou opravdu ve velice špatném stavu a je jasné, že si je takové nikdo nevezme, nenabízet neustále dokola. Jinak máte samozřejmě obecně pravdu a smysl webu takový je, jen to prostě nejde vždy a u všech věcí, když nějaké dojdou do "popelnicového" stádia, tak tam také mají zůstat. Také Vám přeji hezký den.

Akela 588 před 6 roky

Tak dobře. Poslední odpověď. Jak můžete vidět mé nabídky když vás mám na černé listině a vy mě také, za další byla bych ráda kdybyste mě vyjmenovala z mé nabídky, kterých popelnicových věcí se vaše sdělení týká? Nemám tam jedinou poškozenou věc, umatlanou, roztřepanou a roztrhanou, sešmajdanou atd.Pokud je na něčem 2mm dírka a pouze jedna tak jsem viděla o 100% horší nabídky a rozhodně jsem to nekritizovala. Byla tu poptávka i po hadrech a to vás neirituje?Jak jsem se zmínila mám vás blokovanou a hádejte proč asi, nejspíš jste si něco objednala a pak to bylo k ničemu, už nejméně před půl rokem a proto se do mě navážíte? Tato diskuse byla úplně o něčem jiném jen vy jste začala popichovat. Jsem ráda, že sem chodí většina příjemných a slušných lidí,vás opravdu znát nechci.

Michaela 103 před 6 roky

Zdeno, já se s Vámi nechci hádat, to nebylo mým úmyslem. Diskuze se jmenuje "chyby", tzn. že stejně jako Vy nahoře jste zmínila bodové ohodnocování, já jsem zmínila úroveň a opakované nabízení, toť celé. Nevím proč mě máte na černé listině, nikdy jsem po Vás nic nechtěla, ale když jsem na to přišla, tak jsem Vás tam dala také, aby to bylo vyrovnané. Toť celé, je to docela jednoduché. Mějte se pěkně.

Monika Špoulová 101 před 6 roky

Vážená paní Michaelo,
musím se zastat paní Zdeny, věci, které nabízí většinou majitele najdou i když třeba ne hned, proto je inzeruje opakovaně. Věci, které nabízí nejsou špatné či v nepřijatelném stavu.
Sama uvádíte, že jste od Zdeny nikdy nic nechtěla, tak jak můžete hodnotit stav věcí?
Navíc není to poprvé, kdy kritizujete jiného uživatele těchto stránek, bohužel někteří uživatelé sem přestali chodit jen kvůli obavám, že se zas do nich budete strefovat.
Prosím o trochu tolerance, přeci se sem nechodíme hádat, ale nabídnout či získat věc, která ještě může posloužit.

Michaela 103 před 6 roky

Moniko, nepište sem prosím tyto výmysly a nepravdivé věci, děkuji !

Monika Špoulová 101 před 6 roky

Michaelo,
nenapsala jsem nic, co by nebylo pravda, včera jsem byla celý den pryč, tudíž jsem diskuzi nesledovala a večer jsem si otevřela e-mail a měla jsem tam zprávy od uživatelů, že zas rušíte poklidný chod těchto stránek.
Prosím, zamyslete se nad svým chováním.

Michaela 103 před 6 roky

Moniko, dovoluji si Vás upozornit, že závažným způsobem porušujete pravidla diskuze. V jiných příspěvcích zde si můžete přečíst, že se to děje opakovaně a že si na to lidé stěžují. Tato diskuze se netýká mě, nýbrž je nazvaná "chyby", a to v inzerci, a proto zde každý může napsat svůj názor na tuto záležitost. Pro úplnost, abyste nejen Vy, ale i ostatní, věděli, co mě k mému příspěvku vedlo, Vám sdělím, že opakovaně slýchám něco o vybírání popelnic a poté o inzerování těchto věcí zde. A to se mi hodně nelíbí!! Taková záležitost na tento portál rozhodně nepatří! Každý musí být tak soudný a probrat vše se svým svědomím, aby dokázal uznat vhodnost a hranici ve všech ohledech. Prosím tedy, abyste mě již zbytečně neosočovala, spíše se nad vším zamyslela, děkuji.

Tomáš 421 před 6 roky

Našemu národu je radost vládnout. To si člověk prosadí zákon, jaký chce, protože ví, že rozhádaní ovčané (ne, to není překlep) se nikdy nesjednotí v odporu proti nerozumu a blbosti, ale řeknou si, že jim vlastně ten špatný zákon nevadí, jen když si ho "vyžere" taky ten druhý.

michal 95 před 6 roky

Bohužel paní Michaela by již dávno dostala za podobné osočování Ban ,dříve stačilo mnohem méně na Ban

Martina 131 před 6 roky

Jsou tady i tací,kteří chtějí darovat několik stejných,nebo podobných věcí. Stačí třeba inzeráty označit čísly 1,2...

Tomáš 421 před 6 roky

Jinak doufám, že to třinácté jaro má radost, jak se to tady zase parádně rozvířilo, a to nám ani ještě pořádně neskončily Vánoce…

michal 95 před 6 roky

To je možné jinak já jsem spokojený ,až na pár jedinců co se jim pořád něco nelíbí a mají potřebu se navážet do jiných například pokud vidím ,že někdo dává hodně pěkných věcí a druhý ho napadne ,že dává věci špinavé apod. ,mám opačné zkušenosti kolikrát jsou věci jako nové .

Admin Petr 247 před 6 roky

Diskuzi uzavírám, stočila se opět jiným směrem nez byla zamýšlena

Závěry:

@Jaro Trinact: díky (opožděně) za dotazy.

Na první je opravdu odpověď, ne, pokud se jedná o stejnou věc, ale to vždy rychle zmizí. Zřejmě se tedy jedná o věci podobné nebo různé ale s podobnou fotkou / popisem.

Druhý dotaz "ani po nahlášení se inzerát s "vadami" nesmaže." - ano je to záměr. Jedná se ale pouze o vady drobné (jsou uvedeny kontaktné údaje nebo chybná kategorie) a uživateli přijde emailem výzva k opravě. Zde opravdu nedávalo smysl je skrývat. U větších prohřešků (spam, duplicita atd.) dále platí, že tyto se skrývají, když je nahlásí více různých uživaelů. Nad tím nechtěným zviditelněním se ale zamyslíte, to máte v tomto případě asi pravdu. Díky za to.

@Michaela: nerad to říkám, ale opravdu nemá žádný smysl v diskuzích kohokoliv z čehokoliv osočovat (což už jsme spolu řešili v emailu) a v tomto případě se též zastanu paní Zdeny, která nejenže darovala vůbec nejvíc ze všech uživatelů v historii, ale i se pozitivně zapojuje v pomoci druhým, zde smysluplně fungovat, za což jsme rádi. To jestli je poměr nabízených a předaných věcí 2:1 nebo 4:1 je vlastně úplně jedno. Důležité je v rámci svých možností aspoň občas něco nabídnout a je taktéž naprosto v pořádku si o něco říct. Důležité je v rámci svých možností držet poměr darovaných a získáných věcí na rozumné úrovni.

Neshody jsou normální a nevyhnutelné, ale mnohem lepší je řešit je napřímo, ne v diskuzích, navíc těch, které se týkají něčeho úplně jiného.

Naposled tedy Michaelo žádám o zdržování se jakýchkoliv konfliktních vstupů v diskuzích, i kdyby byly opravněné, ty prosím řešte s uživateli napřímo. Věřím, že vše jde vyřešit v klidu anebo prostě jít dál, život je na to krátký, trávit ho neshodami.

Všem děkujeme za respektování. Nic není dokonalé, ale má smysl to společně zlepšovat. (editováno adminem)