Monika Komjatiová

Hodnocení Pro Komentář Inzerát
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá a efektivní komunikace, vyzvednutí přesně dle domluvy.
Hodnocenípozitivní KomentářPaní Černou hodnotím pozitivně jako vždy :)
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá a efektivní komunikace, spolehlivé vyzvednutí :)
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní domluva, rychlé předání. Doporučuji :)
Hodnocenípozitivní Komentářperfektní domluva, rychlá spolupráce. Doporučuji :)
Hodnocenípozitivní KomentářMoc milé setkání, bezva organizace odvozu
Hodnocenípozitivní KomentářMilé setkání, perfektní organizace odvozu nejen stolu, ale i dalších věcí. Paní Černá je velice spolehlivá.
Hodnocenípozitivní KomentářMoc milé setkání, mám radost, že si skříňku odvezl právě pan Kukač, který jí dá nový život :). Naše komunikace a organizace proběhla na jedničku.
Hodnocenípozitivní KomentářVelice rychlá a efektivní domluva, předání proběhlo hladce. Vše perfektní, dokonce jsem ke kytičkám dostala i popisky s obrázky, abych věděla, která rostlinka je která. Moc děkuji!
Hodnocenípozitivní KomentářKomunikace ohledně předání byla s Kateřinou naprosto bezproblémová, knížky si vyzvedla přesně na čas a ještě mě potěšila sladkostmi. Díky :)
Hodnocenípozitivní KomentářKomunikace se Šárkou byla bezproblémová a rychlá. Setkaly jsme se v metru a Šárka zde byla na minutu přesně. Perfektní!
Hodnocenípozitivní KomentářPředání i předchozí domluva proběhla rychle a naprosto bez problémů. Moc doporučuji a srdečně zdravím :)
Hodnocenípozitivní KomentářS paní Lenkou byla výborná a rychlá komunikace, předání proběhlo přesně dle domluvy. Moc doporučuji a děkuji za milé setkání! :)
Hodnocenípozitivní KomentářVelice rychlá a bezproblémová komunikace, vyzvednutí proběhlo přesně na čas. Děkuji a ať slouží
Hodnocenípozitivní KomentářPředání proběhlo velice rychle a přesně podle domluvy, doufám, že lednice ještě poslouží! Díky!
Hodnocenípozitivní KomentářVše proběhlo hladce, milé předání. Moc děkuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní komunikace, předání proběhlo podle plánu, moc milá paní :). Ještě jednou díky :)
Hodnocenípozitivní KomentářKomunikace i předání proběhlo rychle, bezproblémově, milé setkání! Ještě jednou moc děkuji!