Karel Procházka

Hodnocení Od Komentář Reakce Inzerát
Hodnocenípozitivní KomentářVše ok podle dohody
Hodnocenípozitivní KomentářVstřícnost
Hodnocenípozitivní KomentářVelice sympatický pán, perfektní domluva. Doporučuji.
Hodnocenípozitivní Komentář ReakceMilé, sympatické, pohotové, věcné - FD plně funkční. Chci velice poděkovat, omluvit se za opožděné POZITIVNÍ hodnocení z mé strany. Mnohé se u mne odehrálo, přišly starosti. Já se na stránky vrátil až po letech. Naprostá spokojenost. Doporučuji!
Hodnocenípozitivní Komentář- ReakceDobře sloužilo pár let, přes to, že to nebylo žádné světlo. Proto bylo později přesunuto do práce. Chtěl bych poděkovat. Občas přijdou starosti, a na tyto ani jiné stánky se jeden prostě nedostane, a když se vrátí tak nezná ani login, ani heslo.
Hodnocenípozitivní KomentářBlesková komunikace i předání. ReakceTeprve loni dosloužil. Chtěl bych poděkovat. Občas přijdou starosti, a na tyto ani jiné stánky se jeden prostě nedostane, a když se vrátí tak nezná ani login, ani heslo.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá a bezproblémová domluva, rychlé odvezení. Z mé strany naprostá spokojenost. Děkuji ReakceNaprosto perfektní, úplná spokojenost. Chtěl bych poděkovat. Občas přijdou starosti, a na tyto ani jiné stánky se jeden prostě nedostane, a když se vrátí tak nezná ani login, ani heslo.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva, spolehlivost, určitě doporučuji! ReakceDokonalé, sympatické, byť se mi přes velkou snahu přístroj rozchodit nepodařilo. Chtěl bych poděkovat. Občas přijdou starosti, a na tyto ani jiné stánky se jeden prostě nedostane, a když se vrátí tak nezná ani login, ani heslo.