Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Monika Fišerová

Hodnocení Pro Komentář Inzerát
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji za spolehlivé vyzvednutí a za skvělou komunikaci. Ať Vám věc slouží :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji za spolehlivé vyzvednutí. Ať Vám slouží :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji za spolehlivé vyzvednutí.Ať vnoučkovi slouží :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji za spolehlivé, rychlé vyzvednutí a skvělou komunikaci :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji za rychlé převzetí a skvělou komunikaci :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkujeme mockrát za krásnou hru určitě ji budeme hrát pořád,moc se nám líbí :) Děkuji za skvělou a rychlou komunikaci :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkujeme za krásné prkénko. Moc nám poslouží do nového bytu, který rekonstrujeme :) K předání došlo přesně dle předchozí rychlé domluvy a bylo příjemným setkáním s příjemnou dárkyní :) Rychlé a slušné jednání. Mockrát Vám s přítelem děkujeme :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji mockrát za tiskárnu. Bude se nám s přítelem hodit :) Příjemná a spolehlivá paní, rychlé jednání a skvělá komunikace :) Mnohokrát děkuji :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkujeme za krásnou klec :) K předání došlo přesně dle předchozí rychlé domluvy :) Rychlé a slušné jednání. Mockrát Vám s přítelem děkujeme :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji za spolehlivé vyzvednutí :) Ať Vám slouží :-)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji Vám za krásnou a výborně funkční klávesnici :) Moc se nám hodí. Děkuji za skvělou komunikaci a rychlé předání. Mockrát Vám s přítelem děkujeme :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji za nádherný kabát a skvělou domluvu :) Krásně mi sedne a mooc se mi líbí :)
Hodnocenípozitivní KomentářSkvělá domluva a bleskové předání :) Ať Vám brýle slouží :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkujeme za krásné poličky :) K předání došlo přesně dle předchozí rychlé domluvy a bylo příjemným setkáním s příjemným dárcem :) Rychlé a slušné jednání. Mockrát Vám s přítelem děkujeme :) Určitě ji využijeme a poslouží nám na naši sbírku slonů, žabiček atd.. :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji mockrát za elektrickou plotýnku :) Moc se mi hodí a budu ji často využívat :) Děkuji za skvělou komunikaci a spolehlivé předání :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji mockrát za krásné rozkládací křeslo :) Od jara ho budu využívat hlavně v zahradě na opalování :) Skvělá komunikace, jednání a rychlé předání :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkujeme za krásné nádobí. Moc jste nám pomohl s vybavením do naší první společné domácnosti :) K předání došlo přesně dle předchozí rychlé domluvy a bylo příjemným setkáním s příjemným dárcem :) Rychlé a slušné jednání. Mockrát Vám s přítelem děkujeme :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji mockrát za krásnou kabelku :) Moc se mi hodí a určitě ji budu často využívat :) Děkuji za skvělou komunikaci a spolehlivé předání :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji mockrát za PC stůl, moc se nám líbí a udělal nám velikou radost :) Moc jste nám pomohl do zařízení prvního našeho bytu :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji za vázičku. Jsme z ní nadšení, jak je krásná :) Hned ji využiji a naaranžuji si do ní nějakou pěknou kytičku :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji mockrát za nádherné věci do domácnosti :) Budou se nám moc hodit na první společné bydlení s přítelem :) Jste moc hodná :)