Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Jiri666

Hodnocení Od Komentář Reakce Inzerát
Hodnocenínegativní KomentářNeumí to pozdravit, omluvit se, poprosit. Vůbec se mi nelíbí jeho jednání a vztah k lidem. Prostě to bere jako samozřejmost, že mu někdo něco daruje a vůbec k lidem nemá úctu, necítí žádný vděk. Já bych mu nic už nedala, dokud se nenaučí alespoň základy slušného chování. Já když prosím o nějakou věc, také se snažím být alespoň zdvořilá a za věci jsem vděčná, tak já bych si od zájemců o mé věci přála to samé.
Hodnocenínegativní KomentářPán se vyslovil, ze má zájem, že dorazí odpoledne a poté se vyslovil, že cesta k nám je příliš komplikovaná, ale když mu věnuji předmět, který jsem již věnovala, přijede. Nemohu doporučit
Hodnocenínegativní KomentářKomunikace bez osloveni, jednani o nicem. Tim, ze napsala, ze je pro samozivitelku i pres negativni komentare jsem odepsala. Asi si mysli, ze stale lidi sedi u PC a jsou cely den doma nez si vyzvednou. Arogance sama....
Hodnocenínegativní KomentářNechala jsem na klice vratek. Jestli vyzvedne neni jiz muj problem.
Hodnocenínegativní KomentářNespolehlivost, arogance jak psalo vice lidi. Nedoporucuji.
Hodnocenínegativní KomentářTak jeho odpoved neco, ze mam bacharske manyry, ze jsem si dovolila napsat cas predani. A te nemam psat, ze na me neni zvedava. Hlavne , ze pise ze to chce pro maminku samozivitelku. Fakt nema chybu.
Hodnocenínegativní KomentářTakze i ja se podelim o spatnou zkusenost. Prestoze jsem panovi napsala na sebe telefon a napsala mu, ze nejsem stale na netu. Tak mi napsal do zprav, ze je tady jeho kamarad uz v 15.00 . Dala jsem mu to na vratka a neresim.
Hodnoceníneutrální Komentářúsměvné :)
Hodnoceníneutrální KomentářÚsměvné :)
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji za rychlé vyzvednutí
Hodnoceníneutrální Komentář.
Hodnoceníneutrální Komentář.
Hodnocenípozitivní KomentářDomluva byla rychlá, na místě předání byl pán včas.
Hodnocenípozitivní KomentářDomluva byla rychlá, na místě předání byl pán včas.
Hodnocenínegativní KomentářPán věc moc chtěl, pak nedorazil bez omluvy. Navrhnul další 2 meetingy, ani jeden nezvládl, na už opravdu poslední meeting opět nedorazil a přestal reagovat. Má tady spoustu negativního hodnocení a stížností. Asi není normální a nebo nepochopil, o co tady jde. Jak mě tyhle lidi zdržují...
Hodnocenípozitivní KomentářVše ok
Hodnocenípozitivní KomentářVše v poho
Hodnocenínegativní KomentářProjevil zájem,přesunul schůzku a na další nepřišel, ani se neozval a když jsem mu psala, že na něho čekám, odpověděl, že je na veterině a mám dát někomu jinému.
Hodnocenínegativní KomentářProjevil zájem,přesunul schůzku a na další nepřišel, ani se neozval a když jsem mu psala, že na něho čekám, odpověděl, že je na veterině a mám dát někomu jinému.
Hodnocenípozitivní KomentářPan Jiří je spolehlivý - doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářS panem Jiřím je vždy velmi pěkná spolupráce.
Hodnocenípozitivní KomentářJsem spokojená - vše proběhlo ok.
Hodnocenípozitivní KomentářMohu jen doporučit - pán si přijel včas a dle dohody.
Hodnocenípozitivní KomentářOk
Hodnocenínegativní KomentářVelký zájem, pak jen výmluvy, nakonec ideálně dovézt až pod nos, komunikace nulová. Určitě nedoporučuji.