Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Joshua Trimidal

Hodnocení Od Komentář Reakce Inzerát
Hodnocenínegativní KomentářPán se tvářil jako milý ochotný člověk, po zkontaktování mi napsal, že žádné zájemce nemá, a že pokud si další den stůl a židle nevyzvednu, tak je vyhodí. Narychlo jsem sháněla auto, domluvila se se šéfovou otce, která ten den pracovala, že nám to pomůže vyzvednout. Pánovi "Joshua" napíšu, že jedeme, a ptám se, zda je stůl rozmontovaný. Ten říká, že není, a že ani nemá nářadí. Tak změna, nejdřív musím vzít nářadí a otce, aby s tím pomohl. Přijedeme, rozmontujeme stůl, rovnou ho vezmeme s sebou (tramvají), ani nestihneme dojet k němu do práce, aby vystřídal šéfku, už dostávám sms, "že si asi už pro židle nepřijedeme?", a to před odchodem jsem řekla, že se brzy ozvu, v kolik dorazíme přo židle s autem. Tak odpovím, že přijedu, že si možná vyzvednu jen jednu židli (protože byly opravdu hodně ošoupané a staré), a tady nastal problém, pán mi začal sprostě nadávat a urážet, také mám sms v mobilu, až jsem nevěřila svým očím. Začal si vymýšlet, že měl radši darovat někomu jinému (komu, když js ReakcePrestaňte laskavě lhát. Mám na Vaše chování i svědky. A jediný zájemce jste nebyla. Tvrdila jste něco jiného celou dobu, a ve finále jste lhala. Takže tady nelžete všem. Je to opravdu směšné. Člověk vám něco nabídl zdarma aby vám pomohl a vy? Děs.
Hodnocenípozitivní KomentářSympatický a milý pán, rychlá domluva, přesné požadavky, skvělá komunikace:) ReakceDěkuji moc :)
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní domluva, velmi vstřícný mladý muž. Skřínka je pevná, stabilní, škoda, že je jen jedna - hodily by se mi takové 2-3. :-) Doporučuji!! ReakceDěkuji :)