Opakované vkládání inzerátů
Diskuze » Přání, komentáře a otázky
Eva* (autor tématu) 172 před 10 roky
Nerozumím tomu, proč jsou lidé tak netrpělivý a pokud někdo hned nezareaguje a o darovanou věc neprojeví zájem, pak jí jsou schopni během dne vkládat znovu a znovu opakovaně. Nemusíte mít strach. Každá věc si najde svého majitele. Všechno má svůj čas.
Josef Lišák Turek 70 před 10 roky
Osobně po několika dnech inzerát sám smažu a vystavím znovu, protože pak zapadne a spousta lidí, kteří jsou líní kliknout na zobrazení další stránky ho nevidí.
Pokud má někdo zájem, věc si najde. Stačí, když klikne např. na kolonku elektro a výběr města. Nemusí se inzerát vkládat opakovaně.
Akela 642 před 10 roky
Abych pravdu řekla někdo se vůbec nedívá co mám za aktivní inzeráty. Když ho obnovím okamžitě ho chce i když před tím vybíral jiné věci
Je to pak zbytečná práce. Já obnovuji inzeráty po 4 týdnech těsně před tím než by je smazali.
Je to pak zbytečná práce. Já obnovuji inzeráty po 4 týdnech těsně před tím než by je smazali.
To je rozumné. Obnovovat ho ale 3x denně, denně nebo ob den, to pak zapadnou ty skutečně aktuální. Kdyby to tak dělal každý, tak neděláme nic jiného.