Veselé Vánoce a šťastný nový rok
Diskuze » Přání, komentáře a otázky
David Drdek (autor tématu) 66 před 10 roky
Popřejte zde vašim oblíbeným uživatelům něco pěkného do nového roku 
Váš tým VzO

Váš tým VzO
Baruš 27 před 10 roky
Milý všezaodvozáci , děkuji všem, se kterými jsem měla možnost se letos setkat, ať už jako dárce nebo obdarovaný, za ujištění, že existují ještě dobří lidé, kteří si rádi navzájem pomohou
Doufám, že i v dalším roce budu mít možnost se s některými vidět, např. s Martinou, Zdenou nebo IvanouIvanou, se kterými jsem se letos vídala častěji, až jsem si občas připadala jako kdyby jsme byly staří známí
přeji pohodové Vánoce a krásný nový rok všem uživatelům 
Doufám, že i v dalším roce budu mít možnost se s některými vidět, např. s Martinou, Zdenou nebo IvanouIvanou, se kterými jsem se letos vídala častěji, až jsem si občas připadala jako kdyby jsme byly staří známí
přeji pohodové Vánoce a krásný nový rok všem uživatelům 
Baruš 27 před 10 roky
Jo a ještě jsem zapomněla napsat ooooobrovský dík adminům, kteří se tu o nás tak hezky starají
Ives 57 před 10 roky
Také se připojuji s přáním prožití krásných Vánočních svátů a všeho nejlepšího do nového roku...
Akela 642 před 10 roky
Přeji všem dobrým lidičkám zde na webu jak těm co znám tak těm, které tu vídám jak nabízejí věci. Krásné svátky plné pohody a také se těším,že se zase potkáme - Baruš, Marcela Molnárová, IvanaIvana,Dana Dostálová, Vendy a další a další dámy i pánové
Mějte se moc hezky.

Mějte se moc hezky.

Vendula Kopi 28 před 10 roky
Krásné svátky vánoční, hodně klidu, pohody a radosti, pěkné dárky pod stromečkem A v novém roce hodně zdraví, štěstí, lásky a peněz přeji
Alena 15 před 10 roky
Také bych ráda popřála všem lidičkám ze Vše za odvoz krásné a pohodové Vánoce a všechno nej do nového roku 2017.
vilda1 34 před 10 roky
Všechno nejlepší do nového roku 2017 Vám přeje Vilda s manželkou .
Milena 1 před 10 roky
Vanoce prichazeji k nam male prani pro vas mam at budou svatky na blate,ci ve snehovem kabate v pohode je uzivejte dobrou vuli spolu mejte. KRASNE SVATKY VSEM PREJE MILENA.

Lucie 28 před 9 roky
Linux Debian 64 před 9 roky
Merry Xmas a Veselou Chanuku ✡
Michal Wagner 3 před 9 roky

Jitka Nazarská 2 před 9 roky
Krásný rok 2017
Sluníčko 53 před 9 roky
I kdyz s mirnym zpozdenim...preji vsem v tomto roce hodne zdravicka a milych setkani s podobne naladenymi lidickami