inzerát bez rezervace
Diskuze » Přání, komentáře a otázky
Pavel Pája (autor tématu) 4 před 10 roky
Prosím inzerující jako jsem já aby v případě, že mají věc v rezervaci pro zájemce aby také zboží zarezervovali kliknutím na rezervace.
Zbytečně se navzájem otravujeme e-mailem kde se dozvíte když někdo odpoví, že je zboží pryč a nebo že je rezervováno.
Tlačítko rezervace je tam asi z nějakého důvodu
Zbytečně se navzájem otravujeme e-mailem kde se dozvíte když někdo odpoví, že je zboží pryč a nebo že je rezervováno.
Tlačítko rezervace je tam asi z nějakého důvodu
kjama 13 před 10 roky
A teď si představte, že vám čtyři lidi nepřijdou, nebo ten, co to má v rezervaci má čtyři negativní hodnocení za to, že nepřišel (právě teď můj případ)... Proto bych ráda měla dalšího zájemce, ale na později, než toho prvního.
Akela 640 před 10 roky
Vždy než věc někomu přidělím dívám se na hodnocení. Pokud tam je již několik negativních hodnocení zvážím zda do toho jít či ne. Párkrát to zkusím a pokud mě také zklame škrtám ho ze seznamu pravděpodobných zájemců....Asi bysme se měli podle toho řídit a neriskovat čekání a marnost.
lionel 7 před 10 roky
Medzi konkrétne vážny a úprimný pôžička ponuka
Ja som človek a mám nezanedbateľné množstvo kapitálu pomôcť niekoľko ľudí. Ponúkam pôžičku 7000 €2.000.000 € komukoľvek schopní zaplatiť s úrokovou sadzbou 3%. Preto, ak potrebujete úver sa dostať zo slepej uličky, alebo ich rôznych potrieb, prosím, pošlite mi vaše žiadosť contactât ma 48 hodín maximálne. E-mail: faustazperrin@gmail.com
Ja som človek a mám nezanedbateľné množstvo kapitálu pomôcť niekoľko ľudí. Ponúkam pôžičku 7000 €2.000.000 € komukoľvek schopní zaplatiť s úrokovou sadzbou 3%. Preto, ak potrebujete úver sa dostať zo slepej uličky, alebo ich rôznych potrieb, prosím, pošlite mi vaše žiadosť contactât ma 48 hodín maximálne. E-mail: faustazperrin@gmail.com