Nereakce
Diskuze » Přání, komentáře a otázky
Olinka Humpoláková (autor tématu) 35 před 10 roky
Super kdyz nekdo vlozi inzerat,neni v rezervaci ,napisete na nej a najednou koukate inzerat stazeny...
Klára Míčková 37 před 10 roky
Olinko, to se může stát. Může to být inzerát na věc, o kterou mají lidé eminentní zájem - než pak inzerující třeba znovu otevře e-mail/účet, zjistí, že mu během půl hodiny napsalo 25 lidí, a tak inzerát hned smaže, protože je vysoká pravděpodobnost, že se s někým z nich domluví. Jak inzerující spravuje své inzeráty, je čistě na jeho uvážení; kolikrát se mi stane, že mi třeba přijde e-mail s omluvou, že věc už je udaná, za několik dní - zkrátka ne každý "sedí na netu" pořád a má prostor odpovídat všem
Akela 640 před 10 roky

souhlas s p. Míčkovou
Ives 57 před 10 roky
Olgo, ještě další vysvětlení,někdy si nevšimnuže inzerát mi takzvaně vyskočil z rezervace, případně momentálně jednoho pána nechci hodnotit, má mi něco vrátit, nějak se k tomu nemá ale já stále váhám s červeným negativem..
Olinka Humpoláková (autor tématu) 35 před 10 roky
Samozdrejme chapu kdyz tam pozdeji je rezervace..a panovi bych dala negativ..ja cekam od pani na balika uz dva tydny..porad slibuje ze posle a nic..
milan 2 před 9 roky
Dobrý den nevím jak si tu věc mužů rezervovat poraďte děkuji
Eva* 172 před 9 roky
Milane, zarezervovat si jí sám jako zájemce nemůžete. Můžete napsat uživateli, že o věc máte zájem. Pak je jen na něm, zda jí zarezervuje pro Vás či někoho jiného. Pokud máte na mysli rezervovat věc někomu- tedy jako darující, pak kliknete na kolonku Moje inzeráty a možnost zarezervovat se vám tam již zobrazí sama.
Kristina Černiute 1 před 9 roky
Já musela odjet přitom dostala jsem block na mail jelikož zrušila jsem staré číslo a na to číslo chodili zprávy jako potvrzení kódy na prohlášení na mail. Na mail jsem se dostala až dneska po dlouhém čekání a již mám negativní hodnocení že jsem neodpověděla ... Přitom odpověď nemohla když jsem nemohla přihlásit se na mail. A předtím jsem se stěhovala a také neměla internet. Jsem spolehlivá ale ty negativní hodnocení mám za maličkost

a moc mě to mrzí... Jak se z toho dostat ?
Další jsem dostala za to že jsem musela odjet tak poprosila přítele abych zavolal a danou věc vyzvedl. A když mě zklamal zase za to můžu já
(_

a moc mě to mrzí... Jak se z toho dostat ?
Další jsem dostala za to že jsem musela odjet tak poprosila přítele abych zavolal a danou věc vyzvedl. A když mě zklamal zase za to můžu já
(_
Eva* 172 před 9 roky
Stát se může cokoliv, to nikdo nikomu za zlé nemá. Na internetu jste normálně byla, tedy jste mohla poslat omluvu přes formulář u uživatelů u některého jejich inzerátu.