Eva*
172
před 9 roky
To: Jan Alexandr: Mýlíte se Vy. Nevidím v každém chornického sběrače. Nicméně jsem všímavá. Pokud má někdo na profilu, že přijal 300 darů a sám nic nedaroval...náhle už nic nepřijímá a najednou je tu nový uživatel, který zase bere naprosto vše- dětské, S, XXL, elektroniku, nábytek a pokaždé tvrdí, že vše je pro vlastní potřebu- ze stylu písma se dá velmi dobře poznat, že se jedná o uživatele, se kterým jsem se již bavila, to samé podle tel. čísla, emailu. Stačí zadat a chytrý pan Google nám najde, co kdo kde prodává. Jsou to tedy informace ověřené a prověřené. Osobně jsem velmi naivní a často na to doplácím. Vím to o sobě a neznamená to, že na tom nebudu pracovat. Když jsem paní odsud "potkala" na jiném serveru, kde věci darované mou kamarádkou prodávala a ne levně jako nové či jen jednou použité, velmi mě to zaskočilo a zklamalo. Věřte tedy, že nejsme paranoidní a i my ostatní máme své životní zkušenosti.
Není to tu o vděčnosti, ale o tom, někomu skutečně pomoci a někomu udělat radost. Což darujícím pak větší míra zklamání kazí. Lidé zde většinou nedávají věci, že by si s nimi neuměli poradit jinak nebo se jich chtějí zbavit a obdarovaný je tedy hrdinou, že si věc odnese. Stejně jako sem, by zvládli dát inzerát i prodejní jinam. My ale chceme dát věcem další šanci, dát šanci lidem se cítit dobře a mít kolem sebe věci, které skutečně potřebují a jinak by si je dovolit třeba ani nemohli.