Lze zablokovat p. Mráčkovou z Loun je to podvodnice
Diskuze » Přání, komentáře a otázky
Jack Jack (autor tématu) 3 před 10 roky
Lze prosím nějak zablokovat účet p. Mráčkové z Loun která zde podvádí ? nechá si zaslat poštovné a zboží neposílá.Děkuji jak jsem četl komentáře tak je vydět že je podvodnice. Děkuji Wallys1
Baruš 27 před 10 roky
Bohužel si nemyslím, že by to k něčemu bylo... Založit si nový email s jiným jménem je záležitost na dvě minuty... ale co mám zkušenosti z různých skupinek na FB, tak když je podvedených víc, tak dali hlavy dohromady a podali trestní oznámení... Nějakej velkej trest z toho asi neni, ale minimálně na čas znepříjemní podvodníkovi život....
Zuzana Kleinová 2 před 10 roky
Tak jsme taky hvězdě naletěli a přišli o peníze, zajímalo by mne kolik nás je myslím, že by to možná těch pět tisíc za podvod už bylo
Bylo by dobré aby se ozvalo více lidí co jí přeposlali peníze a zboží nikde. At se potrestá těch pět tisíc už určitě prekročila.
(smazaný uživatel) 8 před 10 roky
Jsem přesvědčen, že i Mráčková je falešné jméno a kdo ví, jestli Louny. Mě se podařilo příkaz na poštovné ještě stopnout.....
stanislav vlk 4 před 10 roky
Tak i kdyby bylo jméno falešné , tak policii by asi stějně stačilo to číslo účtu kam si nechává poslat peníze. Podle toho si myslím , že by jí určitě našli a hlavně mohli by ten účet i zablokovat( i s penězmi , jestli tam tedy nějaký jsou )
Ale také si myslím, že by bylo zbytečný jí blokovat , jelikož za chvilku by byla zpět pod jiným nickem.
Po mě chtěla 250 kč za poštovné za hrnec, ale naštěstí jsme jí nic neposlal.
Ale také si myslím, že by bylo zbytečný jí blokovat , jelikož za chvilku by byla zpět pod jiným nickem.
Po mě chtěla 250 kč za poštovné za hrnec, ale naštěstí jsme jí nic neposlal.
Naděžda Michlíková 1 před 10 roky
Dobrý den, taky jsem poslala 100 Kč, paní bude mít levné vánoce. K případné žalobě se připojím.
Teta Kája 7 před 10 roky
smutné že lidí zneužívají..... Taky jsem nalitla..... Dalo by se dohledat jméno přes účet.... Paní si pár tisíc prividelala.....
Teta Kája 7 před 10 roky
Psala jsem ji mail....ať se zde vyjádří a nebo vrátí peníze..... Že ji hrozí hromadná žaloba..... Asi to nepomůže ale třeba jo.... Tak uvidíme.....
Zuzana Kleinová 2 před 10 roky
Zdravím. Nepomůže. Já ji psala také.
trpaslycek 72 před 10 roky
Teda to je svinstvo, koukala jsem na její inzeráty:
1. hrnec - 23 zájemců - kdyby každý poslal 100 kč, je to 2300 Kč.
2. hra - 26 zájemců - kdyby každý poslal 100 kč, je to 2600 Kč.
3. kabát - 8 zájemců - kdyby každý poslal 50 kč, je to 400 Kč.
4. pončo - 8 zájemců - kdyby každý poslal 50 kč, je to 400 Kč.
5. sako - 9 zájemců - kdyby každý poslal 50 kč, je to 450 Kč.
6. mobil - 10 zájemců - kdyby každý poslal 100 kč, je to 1000 Kč.
Neříkám, že každý poslal, ale částka by se mohla blížit 5000 Kč. Možná si to pohlídá, aby to té částky nedosáhlo a počítá s tím, že se nikdo nebude chtít handrkovat o 100 Kč
. Pamatuji si, že to tady opravdu už jednou bylo, smutné
1. hrnec - 23 zájemců - kdyby každý poslal 100 kč, je to 2300 Kč.
2. hra - 26 zájemců - kdyby každý poslal 100 kč, je to 2600 Kč.
3. kabát - 8 zájemců - kdyby každý poslal 50 kč, je to 400 Kč.
4. pončo - 8 zájemců - kdyby každý poslal 50 kč, je to 400 Kč.
5. sako - 9 zájemců - kdyby každý poslal 50 kč, je to 450 Kč.
6. mobil - 10 zájemců - kdyby každý poslal 100 kč, je to 1000 Kč.
Neříkám, že každý poslal, ale částka by se mohla blížit 5000 Kč. Možná si to pohlídá, aby to té částky nedosáhlo a počítá s tím, že se nikdo nebude chtít handrkovat o 100 Kč
. Pamatuji si, že to tady opravdu už jednou bylo, smutné
Jaroslava Horakova 1 před 10 roky
za pončo chtěla poštovné 100kč naštěstí sem si to rozmyslela
trpaslycek 72 před 10 roky
No a za hrnec 250 kč, jak píše pan Vlk, takže to si mohla pěkně "vydělat"
Prosím všechny co jí poslali peníze na účet at se přihlásí,nejde mě o těch 80kč co jsem jí poslal ale aby byla aspon potrestaná.Já na tu policii dojdu a v případě že to bude více než 5000tis.tak má smůlu. Děkuji všem podvedeným at se přihlásí.
Admin Petr 266 před 10 roky
Uživatelku jsme zablokovali a důrazně vyzvali k vrácení částek všem poškozeným. Naše doporučení jak příště postupovat zde: http://vsezaodvoz.cz/diskuze/mam-neco-na-srdci/375/pozor-ten-telefon-co-nabizi-pani-z-loun-je-podvod-uz-vystavila-po-druhe#post1140
Teta Kája 7 před 10 roky
Kam se mame prihlasit?
Irena Brazdova-Boudo 2 před 10 roky
Nevím jestli se jedná o tu samou ženskou,ale já poslala 300kč na hrnec ajěště tam byla dětská autodráha,takže jestli je to ona tak se připojuji.Irena
Olga Čadilová 3 před 10 roky
Přeji úspěch, lze to dohnat až k soudu. Kdysi jsme se spojili na MMB(mimibazar) a každá podala trestní oznámení. Paní byla sice odsouzena, ale přišla Klausova amnestie a bylo po slávě.
Iveta Miková 7 před 10 roky
Jee tak ja se hlasim k ostatnim co naleteli
ode me se obohatila na ucet o 100,-Kc...
ode me se obohatila na ucet o 100,-Kc...