Formát fotografií
Diskuze » Přání, komentáře a otázky
jana marie gelnarová (autor tématu) 0 před rokem
Nemám čas upravovat fotky, asi to raději vyhodím
Akela 639 před rokem
Fotky se upravují automaticky.
RH002 36 před rokem
Co mám zkušenost, tak na Macu je třeba je upravovat pokaždé a na PC podle nastavení. V případě smartphonů a ipadů asi záleží na nastavení také.
NoxArt 8 před rokem
Mám pocit že občas se mi stalo, že to napsalo příliš velká příloha, takže jsem musel obrázek redukovat, možná je to co dotyčná myslela?
(může to souviset s nastavením hostingu na úrovni apache / php či něčeho)
(může to souviset s nastavením hostingu na úrovni apache / php či něčeho)
mirekb 1 před 11 měsíci
iPhone fotí ve formátu HEIF nebo DNG (RAW) a ty soubory nejdou nahrát rovnou. Takže souhlasím, musí se upravovat a je to opruz
Nika Ch. 1 před 11 měsíci
Mne sa tiež stáva, že fotky sú príliš veľké (vždy nahrávam z mobilu, android). Najrýchlejší spôsob pre mňa je urobiť screenshot z danej fotky a následne ju orezať. Máte nejaký rýchlejší spôsob, ktorým by sa dalo zmenšiť viac fotiek naraz?
Akela 639 před 11 měsíci
Vím, že mluvíte o mobilech, ale já raději fotím fotoaparátem kde se s tím lépe pracuje a fotky ač jsou velké se zde po zadání zmenší nemám s tím žádný problém. Přes mobil bych sem nedávala vůbec nic
Admin Petr 266 před 11 měsíci
Jedna snad povzbudivá zpráva. Tuto zpětnou vazbu prioritně řešíme a věřím, že již brzy vypustíme větší upgrade webu, kde i na toto myslíme
Cvrckova 2 před 10 měsíci
Máme holt moc kvalitní foťáky v mobilech... já to vždycky stáhnu na desktop a oříznu a převzorkuju v IrfanView. Trochu otrava, ale funguje.
Pavel Svoboda 33 před 10 měsíci
Dobrý den, nevím co máte za telefon a jaké umožňuje nastavení, ale některé se dají nastavit tak, že fotí se zmenšeným rozlišením a nebo v nižší kvalitě obrázků a s tím je spojená i menší datová velikost. Takže možná stačí změnit nastavení foťáku po dobu focení předmětů za odvoz. Je to taková pudová záležitost, buď to půjde a nebo ne
Přeji příjemné dny. P.S.
Přeji příjemné dny. P.S.