Formát fotografií

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

jana marie gelnarová-udržalová (autor tématu) 0 před 6 měsíci

Nemám čas upravovat fotky, asi to raději vyhodím

Akela 631 před 6 měsíci

Fotky se upravují automaticky.

RH002 34 před 6 měsíci

Co mám zkušenost, tak na Macu je třeba je upravovat pokaždé a na PC podle nastavení. V případě smartphonů a ipadů asi záleží na nastavení také.

NoxArt 8 před 6 měsíci

Mám pocit že občas se mi stalo, že to napsalo příliš velká příloha, takže jsem musel obrázek redukovat, možná je to co dotyčná myslela?
(může to souviset s nastavením hostingu na úrovni apache / php či něčeho)

mirekb 1 před 5 měsíci

iPhone fotí ve formátu HEIF nebo DNG (RAW) a ty soubory nejdou nahrát rovnou. Takže souhlasím, musí se upravovat a je to opruz

Nika Ch. 1 před 5 měsíci

Mne sa tiež stáva, že fotky sú príliš veľké (vždy nahrávam z mobilu, android). Najrýchlejší spôsob pre mňa je urobiť screenshot z danej fotky a následne ju orezať. Máte nejaký rýchlejší spôsob, ktorým by sa dalo zmenšiť viac fotiek naraz?

Akela 631 před 5 měsíci

Vím, že mluvíte o mobilech, ale já raději fotím fotoaparátem kde se s tím lépe pracuje a fotky ač jsou velké se zde po zadání zmenší nemám s tím žádný problém. Přes mobil bych sem nedávala vůbec nic

Admin Petr 259 před 4 měsíci

Jedna snad povzbudivá zpráva. Tuto zpětnou vazbu prioritně řešíme a věřím, že již brzy vypustíme větší upgrade webu, kde i na toto myslíme

Cvrckova 2 před 4 měsíci

Máme holt moc kvalitní foťáky v mobilech... já to vždycky stáhnu na desktop a oříznu a převzorkuju v IrfanView. Trochu otrava, ale funguje.

Pavel Svoboda 28 před 4 měsíci

Dobrý den, nevím co máte za telefon a jaké umožňuje nastavení, ale některé se dají nastavit tak, že fotí se zmenšeným rozlišením a nebo v nižší kvalitě obrázků a s tím je spojená i menší datová velikost. Takže možná stačí změnit nastavení foťáku po dobu focení předmětů za odvoz. Je to taková pudová záležitost, buď to půjde a nebo ne Přeji příjemné dny. P.S.