Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Uvedené ceny u věcí k darování

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Patrik (autor tématu) 22 před 2 měsíci

Poslední dobou se zde setkávám s tím,že někteří dárci uvádějí u nabízené věci cenu za kterou si to opatřili. Má to znamenat jako, že to bylo drahé chci za to něco? Pokud někdo něco dává za odvoz či-li zdarma není potřeba uvádět původní cenu, nevidím v tom smyl,ale spíš to zavání něčím jiným. Každý za věci co zde nabízí přece zaplatil.

petr petr (2) 249 před 2 měsíci

možná ano to je nepodstatné jestli zaplatil nebo nebo věc získal jinak třeba s koupí nemovitosti atd. ,ale zažil jsem i horší nebylo napsáno nic a ,když jsem se ozval zájemce požadoval 500 kč. za rezervaci takové věci tu jsou také ,ještě horší jsou podvodné inzerce ze zahraničí

Akela 616 před 2 měsíci

Petr petr, naprostý souhlas slyšela jsem to také od jiných lidí.

Jaromir77 6 před 2 měsíci

Já myslím, že je to jen zvyk z inzerování v běžné inzerci, připadně chce dotyčný dát vědět, že daruje něco, co není levný šunt, ale kvalitnější výrobek. Sám jsme zde takto dostal matraci Ikea s uvedenou původní vyšší cenou a nejen, že dotyční nic něchtěli a ani k tomu nijak nezkoušeli směřovat, ale ještě mi s ní pomohli do auta, ačkoliv jsem říkal, že to není nutné. A občas zde také najdu inzerát, který byl předtím za nějakou nízkou cenu např. na sbazaru. Takže ho dotyčný poté, co se to tam neprodalo, hodí sem zadarmo, ale text nechá.

Akela 616 před 2 měsíci

Tak já sem dávám také některé věci, které jsem měla na bazaru a rozhodně žádné ceny neuvádím. Cena se píše v jiné kolonce pochybuji, že by to psali do popisu nabízené věci. Dost už jsem tu slyšela od jiných, že ne zde,ale později v komunikaci buď v mejlu nebo telefonicky někdo chce peníze a třeba řekne, je hodně zájemců a jestli mám vybrat právě vás tak za to chci to a to. To opravdu není omyl Přitom v nabídce žádné ceny neuvádí. Takže jste měl dobrou zkušenost a dobré dárce.